Конкурс на бой Хабіба і Гетжы
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 кастрычніка 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
60 Адказаў
|
2,169 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
перамога ніхто бой сарвуць глядачы ці будзе тэракт і кішкі вісець на паталках)))))))
Мой адказ выйграў.Перамога Хабіба ў 2-м раундзе!
увесь бой Хабіб толькі і спрабаваў прайсці ў ногі. Геджы хаця б імкнуўся зрабіць шоу, а Хабіб вырашыў завяршыць шоу без асаблівай відовішчнасці.
Як гэта можна глядзець?
Я WIN! ізі перамога!
ага, шча. прачытай умовы, хто бліжэй за ўсіх адгадае, а бліжэй за ўсіх адгадаў Я..😁
ахахахахаха о яшчэ адзін пераможун у канцы першага ў сярэдзіне другога…😁 Вось напісаў бы толькі СЯРЭДЗІНА другога падзялілі б разам, а так WIN Я, курціце, парні..👻
у мяне дакладней у тым, што я напісаў што перамога будзе болевым прыёмам . а не проста перамога
Пфф увесь час ты не ў тэму гоніш(сам сябе зрабіў пераможцам?))
якая нах відовішчнасць, тут бабло галоўнае..а як здабылася – пох..
Ну гэта ясная справа 100% калі Хабіб пераможа то толькі удушаючым!Ён не ўдарыст.
у цябе напісана канец першага ужо ўсё не правільна, так можна было напісаць канец першaга раунда пачатак 7…😁
чаму сам сябе. мой прагноз бліжэй за ўсіх…😁
Наогул бліжэй за ўсіх мой прагноз перамог Фрыдок і ўсё тут)))))
Расстроіла заява Хабіба пра сыход, а як жа 30:0 ? х.з. можа эмоцыі на фоне сямейнай трагедыі, акрыецца і вернецца… з.ы.: ўсіх неабыякавых З ПЕРАМОГАЙ!!!
Фреди ганяй манету…😁
Крута!
У другім раундзе Хабіб правёў тэйкдаун і аформіў перамогу удушаючым прыёмам трохкутнікам.
Набівае цану!)
не ведаю чаму тут засмучацца, ён ужо і ў Расіі не знаходзіцца, не вылазiць з Амерыкі і там жа трэніруецца, а расійскі сцяг дэманстратыўна ў рукі браць не хоча, ад таго я і напісаў чебурек выйграе.. Так што Аллах яму суддзя..
не трэба ліць ваду..я распісаў як будзе перамога і калі (прамежак палова раўнда)
Ды ну, твае конкурсы(
якое грац Паш у Майка напісана КАНЕЦ першага сярэдзіна другога, а ў мяне напісана чэбурэк сярэдзіна другога…😁
не не не, па правілах ХТО БЛІЖЭЙ ДАСТ ПРОГНОЗ, навошта ты напісаў канец першага раунда…
А што ў @mike Не максімальна дакладны прадзікт?)
У мяне дакладна перамога ў 2-м раўндзе,без якіх-небудзь паміж першым і другім.
не, у яго напісана КАНЕЦ ПЕРШАГА раунда сярэдзіна другога, Хабіб выйграў амаль сярэдзіна другога, пра што я і напісаў чабурэк сярэдзіна другога раунда, а чым там удушлівым, хук у шчаку гэта ўжо ўсё роўна..
не піпец ужо перавёў яму, так не справядліва, усе б таксама напісалі канец першага, пачатак трэцяга і што…