конкурс на 5к ад Sava593
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
19 сакавіка 2019 г.
ад
kadrus2002
|
39 Адказаў
|
2,228 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Sava593 вырашыў з заносіка арганізаваць фрыху для ўсіх форумчан.
прапаноўваю ў гэтай тэме абмеркаваць размеркаванне прызу, у якім дэма-слоце будзе адбывацца фрыха, а таксама часовыя рамкі. пішам сваю думку не саромімся
Ну так можа ў тым жа слоце, у якім ён і занёс (cazino cosmos). ну і па часе да канца сутак па msk, ну і месц 3-5 (слоты на сайце 🔗)
можа ўсё ж не сёння а хаця б заўтра скончыць. палова не ўбачаць і пройдуць міма.
Ммм Авалон хто хутчэй зачыніць карту
другі што ль? а як яна там зачыняецца?
Мінотаўр – у каго будзе самы вялікі ікс, не ў плане выйгрышу, а па скачках.
Слава не пракаціць. Яе можна ўжо зараз пачаць круціць і дабрацца да другога з канца….
Поўнасцю ўся карта свяціцца калі закрытая – гэта бачна на скрыншоце
а калі са тэлефона скрын будзе, там як-небудзь можна зразумець, што ён менавіта з латеста. і пажадна яшчэ каб хто-небудзь іх правяраў, а то тут хлопцы, я ведаю, некаторыя ўмеюць маляваць.
Па скачках ты не ўбачыш ікса на скрыне калі орн дасіць
я праграмай правяраю
Я думаю, варта падзяліць 2500: разыграем у к хомке, а 2500 – у слоце, хто цягне ў хомке не гуляе ў слоце
+ . Калі будзе игградсиль, мае скрыншоты будуць з тэлефона, так як гэты правайдэр, мой камп адмаўляецца прайграваць.
Ёсць слот фін ад NetEnt калі , то хто збярэ найбольш ключоў
Я пакінуў прызы ў Леніна як самі вырашыце – так і разыгравайце
Падтрымліваю 🙂
да ну гэты покер
Ну давайце без толькі покера, а то з якога-небудзь задняга разнагалосся і зноў дзяленне на касты! Мне прасцей рандом раздаць, чым гэта чарговая вы ў слоты, мы ў покер. Давайце жыць разам і дружна
Кароч 2500 у покеры разыграем
2500 у слоце(прычым слот, які будзе працаваць у ўсіх). Можна, напрыклад, Ызфсу ад NetEnt?
Хто за – ставім лайкі
Дзякуй, Рома. Заносі яшчэ. І спадзяюся, што ўсё ж хутчэй выведуць, а не па іх незразумела чаму скарачаных лімітах.
Кстати , такая ж херня, камп уходзіць у ребут
Хомка +.
Ну тут, як я зразумеў, дзялення не будзе. І разнагалосся, мабыць, у працэсе прыходу да кансэнсусу.
+++
не, проста ўсе, хто ў хомке, прымуць удзел, і ўсё, без дзялення
зрабіце толькі да заўтра я, канешне, супраць покера, але ўлічваючы сітуацыю апошняга месяца па гэтых фрыхах я не супраць.