Конкурс ад Katrin474
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 чэрвеня 2019 г.
ад
Katrin474
|
182 Адказу
|
6,661 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Lucky Cat ад Platipus калі ёсць, таксама правяраў на днях, можа нават весялей, чым Wolfs Gold падсыпаць
Immortal Romance
А мог бы .слабавата даў.спс
А калі далей то rise of olympus
Alkemor’s Tower ад Betsoft, гуляе рэдка, але дакладна)
даўно я гэтага слота чакала ад каго-небудзь) вельмі падабаецца, зараз праверым)
не даў)
Macarons ад Endorphina як варыянт.
Паспрабуй Dwarf Mini ад гнілога дрэва, ён, канешне, звычайна марожаны, але бывае добра страляе
гэтая какаха ў мяне прыкладна тры тыдні назад зжрала 4К без аніякага намёку на бонуску 😁 добра, што не сваіх – бонус мыў
не знайшла такі слот, які правайдэр?
Rise of Olympus дакладна сыпне
ну ён сапраўды непрыемны, ён альбо грае як трэба, альбо не, я ў ім бонускі запар па х300 лавлю, праўда невялікія
ну я па палову манеты гуляў, не па 0,25
Urartu – Эндорфіна
Halloween Jack ад Netent
я там раней пра Лару Крофт пісаў – вось правільная назва Lara Croft: Temples and Tombs
элэменты netent
Amatic Casanova
так, спыняюся на вас) у мяне ўжо галава кіпіць, паставіла на вывад 90к) хлопцы, усім, каму не пашанцавала з выбарам слота, не хвалюйцеся, і да вас прыйдзе ўдача, усім дзякуй, але на гэтым я не спынюся) сёння ці заўтра я працягну)
Мінотавра давай)
Яшчэ ідзе конкурс?
Пакуль што прыпынены ці ўвогуле спынены )
Думаю @katrin474 адпіша ) Спадзяюся, яна свой выйгрыш ужо патраціла і патраціла з розумам 😁 А не заліла назад.
Ну што-то ўжо патраціла, але не шмат) конкурс будзе працягвацца, часу пакуль няма проста нават пагуляць. Зараз калі вызвалюся хоць трохі, дэпну куды-небудзь
будзем чакаць)))) 😎
Ну можа і пачакаем)))😎
Падаецца я ў Екатэрыны ў ігнараванні стаю з якога то перапужання. Ці ігнаруе спецыяльна , раз два раза прапусціла.)