Колькі разоў вам удалося падвоіцца з дапамогай функцыі Gamble
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 November 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
22 Адказу
|
1,060 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
нікалі ёй не карыстаюся 🙂
У оффлайне пастаянна прабіваў у клубнічках і г.д. слотах, а вось анлайн амаль не карыстаюся гэтай функцыяй, за выключэннем слотаў ад Эндорфины.
Да Функцыі стаўлюся адмоўна. Бо няма ніякай стратэгіі або парад па 100% абагачэнні або зніжэнні рызык. Спадзяючыся на гэту функцыю, можна значна больш прайграць. У мяне, таксама як у кожнага гульца ёсць свая тактыка гульні 🙂.
Колькі памятаю, прабіў раз шэсць запар максімум
Аддаю перавагу не карыстацца 🐽
Ну а, калі выйгрыш быў менш за стаўку за спін, тады магу і … падвойвацца да двух разоў… 😎
Каля пятнаццаці гадоў таму, калі граў у відэапокер у афлайне, неаднойчы “бочку” прабіваў. То бок рабіў максімальную магчымую колькасць падваенняў. Нават стрыт-флэш якось да “бочки” прабіў)
Цяпер вельмі рэдка карыстаюся гэтай функцыяй.
Zigzag у нас тут майстар “Gamble” )) Дофіга можа падвоіць))
я як-то п’яненькі прабіў на 200х у клубнічках у офлайне))
У афлайне раней калі гуляў заўсёды спрабаваў прабіць асабліва ў Резидент і Абезьянкі! а ў анлайне таксама частенька асабліва калі ў пукане гуляю)))
Больш падобна, што ўсе гэтыя падваенні і магчымасць выбару розных варыянтаў гульні ў бонусах не маюць значэння. Я звычайна выбіраю ўсю гульню аднолькава, і калі гульня ўвогуле ідзе, то выйграю і ў бонусах, а калі ўсё ідзе да прайграша, то і ў бонусах не ратуе ніякі выбар. У слотах у анлайне нічога выпадковага не бывае. Сістэма прызначыла гульцу максімальны прыраст банка 100$ і не абыдзеш яе ніякімі падваеннямі. Калі выйграеш 100 падваеннямі, значыць далей будзеш прайграваць пры звычайных кручэннях. Не будзеш падваваць, значыць будзе даваць пры кручэннях.
Ага, 50 на 50, канешне 😁
Я вось у Бетине спрабаваў падвойвацца, у мяне там 15 разоў, калі не больш, чорнае выпадала ў гембле запар, увесь час выбіраў чырвонае. І ўсё час на суме, якая перавышае 50 рублёў. Круціў па 3-4 рублі або сок.
Эх, было што – у РіоБеце турніры раней былі крутыя на раскрутцы казіно – ставіш на чорнае-чырвонае, потым па дурнасці падвойваеш – разы 5 падвойваў – а потым тупа поле ўсё з 1-18 або 19-36 закрываеш і 1-е -2-е месца – потым калі што догонамі=))) і глядзець кіно і замарочвацца не трэба
у офлайне, на макаках, з 2 рублёў набіў 1024, здаецца)
д р о ч ы ц ь = гледзець кіно 😁
😁 2 разы на трэці сліў) хочацца бывае паспрабаваць удачу, вялікі выйгрыш і адразу сліў) потым думаю вось даун 😁 😔
Калі пытанне пра агульную колькасць удачных падваенняў, то овердахрена. Але калі ўдакладніць, ці быў апошні клік па падваенні ўдалым, то большасць зліваецца. Часам нават складаецца ўражанне, што ў некаторых слотаў увогуле не 50% шанец на дабл
Калі ёсць людзі, якія калісьці ўваходзілі ў круг офф слотаў, то яны зразумеюць такую фішку, як набіў! Простай мовай: перад адкрыццём клуба, супрацоўнікі слотаў установы, атрымліваючы па 100-200 к, пачынаюць і прах садзіць, па вялікіх стаўках, каб набіць банк для наступных гульцоў! Калі ёсць хлопцы з Прывітанне, цукерка!, то дагэтуль такая практыка прысутнічае 😁
У Игрософце карыстаюся пастаянна, а ў Новаматыку рызыкую рэдка.
ў новомате і аматыке карыстаюся) Найбольшы максімум быў пару разоў з 20к выбіў на 1.280.000 (на аматыке). На ново з 10к на 640.
А так бывае на аматыке прабіць 2 разы ў масть (па х4) і потым яшчэ ў колер (на х2). На гэтых слотах па-іншаму не падняць…..
Практычна заўсёды карыстаюся гэтай функцыяй “Gamble”, ведаю, што многія думаюць, што гэта падстроена, але на самой справе – проста вялікі рызыка і ўсё. Раней увогуле кожны раз прымяняў падваенне, звычка засталася з афлайн-аўтаматаў (Іграсофт). Але калі сябры бачаць, што пасля бонуснай гульні хачу падвоіць, адразу спрабуюць забраць выйгрыш )) Адным словам “небяспечная затея”, але для аматараў адрэналіну і каб пашчэкатаць нервы – прыдатнае занятак 🙂
Я вельмі любіў функцыю “Gamble” у Microgaming, некалькі разоў дублюеш “чырвонае-чорнае”, потым ужо пераходзіш да павышанага рызыку і адгадваеш некалькі раз у масть x4. Дрэнна ці добра, што МG зрабілі абмежаванне на прабів, але часам гэта бесіла )
p.s Игроман, калі гэта сапраўды праўда насчёт: з 20к біў на 1.280.000 (на Amatic) , то ў цябе сталёвыя яйкі))
Мой рэкорд 8к еўра на дубле ў онлайнe, у офлайне трохі менш