Клуб з Уганды падарыў гульцам матацыклы для падпрацоўкі таксістамі

Навіны спорту | 30 лістапада 2015 г. ад | 4 Адказу | 341 Прагляд | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

Клуб з Уганды падарыў гульцам матацыклы для падпрацоўкі ў якасці таксістаў

Кіраўніцтва ўгандыйскага клуба УРА своеасабліва дапамагае сваім гульцам пазбягаць галечы. 

Па інфармацыі BBC, прэзідэнт клуба закупіў 16 матацыклаў для гульцоў каманды з-за росту цэн у краіне і пагаршэння фінансавага становішча футбалістаў.

Пры гэтым паведамляецца, што гульцы УРА павінны будуць плаціць клубу працэнты ад сродкаў, зарабленых на перавозках.

Заўважым, клуб УРА з’яўляецца самым багатым і самым папулярным у Угандзе, ён прадстаўляе краіну на міжнародным узроўні.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

проста мой мозг не можа паверыць у тое, што адбываецца. Такі п***ц. Гэта ўжос. Нават не смешна як-то. Проста хочацца плакаць. Футбалістам падарылі матацыклы, каб тыя працавалі таксістамі, + яны павінны плаціць % ад даходу перавозак. Я ў ахуі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

зрабілі з клуба таксікампанію)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Feya_Line, 30 лістапада 2015 г.
проста мой мозг не можа паверыць у тое, што адбываецца. Такая п***ц. Гэта жах. Нават не смяшна як-небудзь. Проста хочацца плакаць. Футбалістам падарылі матацыклы, каб тыя працавалі таксістамі, + яны павінны плаціць % ад даходу перавозак. Я ў акуе.

усё толькі для таго, каб футбалісты не галадалі

дзімаю, што ў многіх больш аплочваных лігах Еўропы яны б проста сябе праявілі, не ў самых высокіх лігах, але жадання ў іх дакладна не адабралі б

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...