Кіраўніцтва па сайце для пачаткоўцаў
Агульныя пытанні
|
28 April 2016
ад
IvanPronin
|
302 Адказу
|
59,385 Праглядаў
|
27 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ой, ну наўрад ці 10 напісаных паведамленняў можна назваць верыфікацыяй) Ну актывацыя можа…
Можна, так, усюды пісаць. Дзе прадстаўляюцца навічкі, лагічна адразу напісаць – там і плюшку дадуць за гэта ў выглядзе 200пт. Толькі аватарку прымацуй. 🔗
Гэта палова праблемы. Галоўная ж у тым, што гэтыя паведамленні потым апынаюцца ў стужцы двухдзённай даўніны і іх пасля адабрэння ніхто так і не ўбачыць, пакуль хто-небудзь іншы не апне тэму.
Калі мяне банілі на прадмадэрацыю, я зусім нічога не пісаў. Які ў гэтым сэнс хз. Калі там хто апублікуе і ці апублікуе ўвогуле… Хіба што паінты назбіраць.
Сплю 🙂
а сама спіш ці з кімсьці, і што сніцца нашай Машы? Ці бачыла мяне ў сваіх снах? 😄
на выхадных бывае занята.
рахунак вэрыфікуецца па спасылцы ў мэйле пасля рэгістрацыі. Клікнулі – усё, апрувнуты. Далей да 10-15 паведамленняў на премадэрацыі (анты-спам такі сабе).
машы сніцца даша)))))ыыыыы
Ну вось гэта я і хацеў даведацца. Таму што рэгістраваўся даўненька, а прыходзіла на пошту – не памятаю.
Азнаёміўся.
азнаёміўся. усё дакладна і зразумела!
Усё ясненька і зразумеленька, дзякуй .
прывітанне …мне б паўдзельнічаць у вашых турнірах …ёсць магчымасць?
Ёсць.😉
А ці ёсць на форуме функцыя для дадання асобных тэм у ігнараваныя, каб яны не адлюстроўваліся ў стужцы актыўнасці? А то тут у некаторых бесполезных тэмах тупа набіваюць поінты і загажваюць усю стужку. Глядзіш, 20 новых паведамленняў, адкрываеш іх, а там ….. 🤬
Менавіта функцыі «выключыць» няма. Ёсць магчымасць наладзіць карыстацкую стужку па сваіх параметрах.
Зрабіць гэта можна вось тут:
🔗
Шкада. Было б зручна адфільтраваць увесь шлак, але нешта можна адсячыць дзякуючы гэтым наладкам, хоць далёка не ўсё.
У раздзеле меню Актыўнасць->Мае стужкі можна стварыць увогуле цалкам кастомную сваю для сачэння толькі за абранымі карыстальнікамі / раздзеламі / тэмамі. Спасылка зверху.
А што датычыць ігнаравання чаго-небудзь, то для гэтых мэт у профілі ёсць “Ігнараваныя карыстальнікі”:
🔗
Ставіш таго, каго лічыш флудэрастам, у ігнар і не бачыш яго творчасць‑графаманства.
Гэта праблему не вырашае. Мяне напружвае наяўнасць рознага спаму ў асноўнай стужцы актыўнасці. З’яўляецца паведамленне, што ёсць 10 новых элементаў, націскаеш для прагляду, а там вось такое.
А пры ігнараванні ўся гэта заігнараваная актыўнасць усё роўна будзе зʼяўляцца ў стужцы, толькі замест поўнага допісу будзе паведамленне, што вы ігнаруеце гэтага юзера.
Я не супраць, што гэты і іншыя юзеры пішуць, але проста такая пісаніна прымушае мяне раз за разам клікаць для падрабязнасцяў, а там па паўгадзіны адзін флуд, сярод якога цалкам можа затапіцца карысны пост. Вось і хацелася б, не абмяжоўваючы нікога, як‑нібудзь зрабіць сабе зручней.
я зразумеў сутнасць пытання. Гляджу, што можна зрабіць. Маўляў, ёсць падобны модуль з наладкай, але трэба паковырвацца. Адпішу – займаюся пытаннем.
Ёсць кантакт. Зараз скіну гайд са скрыншотамі ў асобнай тэме, як наладзіць.
вось тут апісанне, як зрабіць такую штуку:
🔗
Па тэмам форума з’явілася такая кнопка, але няма такой у тэмах блогаў, а блогі ж таксама сур’ёзны рассаднік флуду.
У блогах пішуць нямнога.. І, увы, на блогі пакуль такога няма(
Ну тут выйсце таксама ёсць, я стварыў асобную стужку без публікацыі паведамленняў з блогаў. Дзякуй богу, там, відаць, нічога каштоўнага няма. правда, у такіх лентах ёсць минус – яны аўтаматычна не абнаўляюцца.
🙄не магу зразумець як выдаліць каментар да поста? І яшчэ……у пастах спасылкі дазволены на староннія рэсурсы?
Тая опцыя даступная не ўсім карыстальнікам. Калі што не так, модэратар выдаліць.
У асноўным не, асабліва калі гэта казіношныя рэсурсы, то ёсць, канкурэнты гэтага сайту.