Кіраўніцтва па сайце для пачаткоўцаў
Агульныя пытанні
|
28 April 2016
ад
IvanPronin
|
298 Адказаў
|
58,783 Прагляду
|
26 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
вельмі проста: як і на любым іншым форуме. Пішаш і публікуеш. Да 10 паведамленняў дзейнічае прадмадэрацыя ва ўсіх.
да 10 паведамленняў стаіць прэмадэрацыя ў ўсіх.
Усім прывітанне. Я навічок, усё ясна і зразумела. Дзякуй за інфу))))))))))
Прывітанне, Вова. Тут адпішыся 🙂
🔗
Дзякуй за інфармацыю,карысна
як купляць бонусы ў казіно і куды прыходзяць коды на бонусы купіў бонус 200рублёў а кода для вываду ў казіно няма
Ты пасля таго як набыў, зайдзі ў сваю кошык, там актывуй, увядзі што там напісана, і на працягу 24 гадзін табе ў ЛС прыйдзе код. Або яшчэ што, у залежнасці ад таго, што ты там набыў.
глядзі ў асобныя асабістыя паведамленні, код быў адпраўлены табе тыдзень таму,!
крама па бонусах не працуе піша памылку олсс штосьці пайшло не так што на гэтым сайце цяпер нельга карыстацца крамай сайту хана пастаянныя памылкі
ну як так-то, чалавек, які выдае купоны, табе ж адпісаў.
я не магу набыць у краме, бонус піша памылку, у кошык не перакладае, не разумею – крама не працуе на гэтым сайце ўжо даўно выдае памылку і не толькі ў краме
табe вышэй напісалі..код быў адпраўлены ў асабістае паведамленне яшчэ хз калі… Глядзі асабістыя паведамленні.. ад Леніна. Усё тут працуе.. проста трэба ўсё рабіць правільна.
крамa на сайце не працуе выдае памылку не магу купіць бонус у краме на казіно betinhell 200 рублёў памылка штосьці пайшло не так пастаянная памылка ў краме
зайдзі ў свой партфель і паглядзі… у цябе там проста вісае неактываваны бон…
😐 дайце яму хто-небудзь бан ужо..колькі можна тое тупіць….
Прывітанне ўсім. Паважаныя мадэратары і адміністрацыя, прашу зняць абмежаванні, каб мне не даводзілася флудзіць тут ва ўсіх тэмах, бо ў асноўным удзельнічаю ў турнірах, дзе трэба выкладваць скрыншоты, і з-за чакання праверкі паведамлення могуць не прыняць вынік.
Я не спамер, мой нік можна знайсці на любым форуме пра гемблінг. На іншых форумах без праблем адрэагавалі на просьбу, спадзяюся тут таксама ўсе добрыя людзі.
Дзякуй.
Прывітаю! без пытанняў. Удачы!
Дзякуй вялікі! І вам поспехаў ва ўсім!
А як купіць 200 р у бэтинхеле за пойнты??
Прывітанне. Падкажыце як зрабіць свой подпіс
🔗
добры, як доўга зацвярджаюць кантэнт🤔
Вельмі хутка.
усё залежыць цалкам ад таго, што вы хочаце размясціць. Калі гэта будзе нейкі спам, яго ніхто не зацвердзіць. У любым выпадку хто‑то з адміністрацыі сайта заўсёды ёсць
усё аказалася прасцей, чым я меркавала