Кіраўніцтва па сайце для пачаткоўцаў
Агульныя пытанні
|
28 April 2016
ад
IvanPronin
|
298 Адказаў
|
56,694 Прагляду
|
26 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сціснуты гайд з рознымі спасылкамі для навічкоў па карыстанні сайтам.
Свае думкі пра тое, на чым яшчэ было б карысна зрабіць акцэнт навічкам, пакідайце ў каментарах – дапаўню імі шапку.
FAQ па сайце
0. Правілы карыстання сайтам і форумам – 🔗
0а. Палітыка канфідэнцыяльнасці – 🔗
0б. Пераходы на сайты казіно – 🔗
вось гэта разумею разклаў як трэба
добры дзень я новичок а што такое Купон будзе адпраўлены вам у ЛС што такое ЛС?
ЛС – Асабістае паведамленне.
прывітанне! а чаму не прыходзіць купон ад казіно Рускі Вулкан, бездэп на 200 руб прайшло 12 гадзін а купона няма у чым справа?
Варыянта 2:
1. Ці ты яго не замовіў у Краме.
2. Ці ты яго не актываваў у Маіх таварах.
Іначай – пішы Леніну (LeNiN) – ён купонамі займаецца.
Па транзакцыі ён яго не купляў,
значыць другое проста адпадае🙂
Дзякуй, усё зразумела як для навічка
дзякуй усе разклалі па паліцах ,хто не дурны той зразумее
Добры дзень, не разумею, чаму на галоўнай старонцы паказвае 1,8 поінта, а ў краме 0?
гэта відаць у цябе на сайце( 🔗 – вось тут) 1.8 поінтаў. А на форуме (🔗 – вось тут і там, дзе ты зараз знаходзішся) 0 поінтаў. Каб перакінулі поінты з сайта на форум, трэба напісаць Проніну ў ЛС, з просьбай перакінуць поінты з сайта на форум. На форуме можна атрымліваць поінты за сваю актыўнасць. За поінты можна набываць у краме розныя ніштачкі. у выглядзе бяздэпазітнага бонуса, напрыклад, у казіно Арго.
Можа па дарозе ў магаз страціў ? 🙂 Адкуль у цябе можа быць амаль два пойнта з аднаго паведамлення або што Іван аддаў іх за прадстаўленне ? Усё роўна з такой сумай ты ў магазе па-мойму нават запалкі не купіш.
Блін, рэбята, дапамажыце – растлумачце, што да як, увогуле заплутаўся. Дзе гуляць, як гуляць? Што такое купоны? І ўвогуле пытанняў шмат – хто дапаможа?
Глядзі вышэй, там усё вельмі падрабязна напісана. Проста трэба ўважліва прачытаць. Купоны можна браць у краме за поинты. Поинты налічваюцца за актыўнасць на форуме. Усё вельмі проста.
Добры дзень,я навічок) дзякуй за даступныя тлумачэнні)
здароўце,хацелася б атрымаць бездэп 100р за рэгу ў zig zag777 сказалі звярнуцца да вас
пазаўчора гэты бонус быў абноўлены і выдаецца ён пакуль яшчэ ўсім новарэгам з казіно пры звароце ў саппорт. Пліз глядзім тэму вось тут: 🔗
Дзякуй, усё падрабязна і зразумела.
Прывітанне!
Мне на пошту прыйшоў някарэктны url для актывацыі акка.
Вышлеце іншы?
вось блін, столькі часу на сайт заходжу, а на форум – не, аказваецца, і форум цікавы і вельмі карысны
Ну ты, блін, даеш, бо гэта асноўная фішка сайта.
Я так разумею, у чаце я змагу перапісацца толькі калі напішу 10 паведамленняў? так?
так, але толькі “Колькасць паведамленняў, неабходная для выкарыстання чата” = 5
адпісаўся ў тэму “прадстаўцеся”,пойнты не атрымаў!
Калі адмін праверыць і зацвердзіць, тады і атрымаеш.