Кіну паліць!
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
..Жонка бурыць ужо другі год )) кінь курыць ..Рэшыў паспрабаваць у соты раз ))..на гэты раз з дапамогай эл.цыгарэт ..пайшоў сёння купіў за 20уе ..цыгарэту і заправу з нікацінам (там ..як разумею яго амаль няма ) ..хтосьці пробаваў?
сам разумееш)лепш аналаг чым лічба!спрабаваў…поўная лажа,калі толькі пасля лічбы..аналагам дагонішся,тады норм!дагэтуль ляжыць пылам пакрываецца,адну капсулу толькі выдаткаваў)
Лухта гэтыя электронкі, спрабаваў пару разоў, звычайным цыгарэтам дакладна не замена. Курю больш за 10 гадоў, ні разу кідаць не спрабаваў)
гэта тое ж самае, што і безалкагольнае піва!
Сяджу.. дымлю ля кампутара)) (з цыгарэтамі так не быкаеш).. Жонка кажа зялёная на ўсё.. куры гэтую дрэнь дзе падабаецца)).. моцная хрэнь ..
ну і ў мяне крыху больш стаж,27 але кашлю пакуль няма..я думаю гэта пакуль
я як то спрабаваў пластыры то ўвогуле хрэнь,не разумею як пасля іх кінуць,тупа самаўнушэнне напэўна,тут кароче пакуль што нішто не прыхапіць хрэн кінеш
да ..гэ́та пытанне часу не больш))пару гадоў назад тэж было прасцей..
Гады 4 ці гадоў 5 таму купляў эл. цыгарэту. Думаў таксама кіну курыць. Зламалася пасля 2-3 зацягванняў
Я кінуў яшчэ вясной. Проста на хрэн тупа кінуў і ўсё. Чатыры дні заснуць не мог.
Праз дзесьці дзесяць дзён – больш-менш прайшло.
І не курыў ужо з пачатку вясны. Мля, з-за гэтага і бухло толкам не лезе.
І ад магазіннага піва – мяне на рвоту цягне.
Толькі свежее з піваварні – нармальна лезе.)))
…3 дні курыў.. толькі электронную цыгарэту (сёння асмяліўся на замес 6-кі нікацінавай.. і безнікацінавай фігні з пахам вінаграду)…на вуліцы мрака ..лішні раз (пакаурыць лянота выходзіць ) так лягчэй кінуць ))
Апішы адчуванні курэння электроннай сігі)
Да норм.. (думал будзе горш))) сяджу курыць цяпер перад кампам))..і раніцы амаль перастаў кашляць!!! 3 дні!!!!)) дыму мала, канешне, і ўсякай дрэні не хапае(цяжару смол) ..але ўвогуле нарм )) думаю з цягам часу памяняць на варыянт падоражэй))
Я таксама хацеў паспрабаваць варыянт з эл.цыгарэтай, але падумаў, што буду яшчэ больш курыць, бо цяпер яна будзе паўсюль даступная, так бы мовіць, хлопцы на працы купілі не цыгарэту, а якую-небудзь дудку і сядзяць увесь день з ёй дымяць!
Ну ў мяне тож дудка ..(з балончыкам для вадкасці )..
У пры́нцыпе калі ёсць настрой кінуць то электронкі дапамагаюць,калі вушы пачынаюць завівацца,пыхнеш пару,нібыта лягчэй,два гады таму з іх дапамогай кінуў,не курыў каля года,потым пад сінечку адну вырашыў пакурнуць і паехала,каротка піць таксама тады трэба было завязваць :29:
http://www.youtube.com/watch?v=OctKD3o3PQI
электронка выручала напрыклад у бальніцы
лежаў як‑то месяц, устаць нельга было. Яе выручала
Жонка за раз выкурывае, напрыклад. Прысосецца і чытае кніжку паралельна. Пакуль не скурыць – не супакоіцца
а больш за кідання мяне турбуе тэма стрэлкоў. Якія нібы кідаюць, але куряць чамусьці мае
Там не дым, а пар, стаіць награвальны элемент. Нікацін ёсць, але няма прадуктаў гарэння, гэта плюс, але, калі кінуць, дык кінуць.
Кажуць, што электронныя сігі яшчэ шкоднейшыя, чым сапраўдныя. Але гэта, магчыма, толькі пра танныя.
Па самаадчуванні ..думаю не )))кашляць перастаў))амаль..
Так гэта міжсезоннае абвастрэнне, у ўсіх курцоў гэта бывае вясной і восенню.))
Тут адзін х е р. Шо то херня, шо гэта. Лячыцца трэба)
Па сабе не заўважаў. Як толькі прачытаў пра кашаль – адразу закашляўся. Думаў, я не кашляю ад сіг. Хоць курыў ужо гадоў 7
так… трэба кінуць курыць… а то цэны пачынаюць шалёна кусацца, амаль кожныя 3-4 месяцы даражэюць 😮
а што наконт кашлю :28: нейкім чынам не заўважыў, што стаў часцей кашляць ад цыгарэт :29: Хаця курыю з 2005 года 😎