Кідалова! Асцярожна! Давайце іх зачынім Turbo, Brillx, friends, bounty, selector
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
16 May 2024
ад
kottoff23
|
17 Адказаў
|
1,338 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паважаныя форумчане, колькі ўжо можна ў канцы канцов падманваць сумленных гульцоў, гэтымі псэўдаказіно!!! Я неаднаразова сутыкаўся з рознага роду кідаловам канкрэтна гэтых казінак, а менавіта: не прыходзяць грошы, не выводзяць грошы, кідаецца гульня ў працэсе бонуснай гульні і пасля перазагрузкі на тым жа месцы не застаецца, а сёння сутыкнуўся з такім момантам – у гэтых казіно ёсць партнёрская праграма, па ёй вы атрымліваеце невялікі працэнт ад прайграных сродкаў вашых рэфералаў. Я таксама зайшоў у партнёрку, там было каля 40 рублёў, я іх забраў, таму што не рэдка заўважаў, што калі хто-то з тваіх партнёраў выходзіць у плюс, то гэтыя грошы адтуль проста знікаюць чароўным чынам. Пачаў я гуляць па капейках, каб проста сарысаваць паход у краму, увогуле натаўкаў я 1500р і вырашыў іх вывесці, паставіў на вывад і вуаля – грошы праз паўгадзіны зніклі са рахунку і не прыйшлі нікуды. Я, вядома ж, звярнуўся ў падтрымку, на што яны мне сказалі, што маўляў на гэтыя грошы Я не магу гуляць, а магу іх толькі выводзіць адразу, але хто будзе выводзіць 30р, ды і гэта немагчыма проста зрабіць, таму што мінімалка 500р для вываду. Увогуле я асабіста ведаю як мінімум 10 чалавек, у каго былі нейкія нелепыя казусы, звязаныя з гэтымі пі…. Нават не ведаю, як іх назваць)! І я ўпэўнены, што такіх людзей, якіх абдурылі гэтыя вышэйпералічаныя тыпа казіно, знойдзецца не адна сотня, і я б хацеў, каб гэтыя ўстановы зачыніліся раз і назаўжды, таму хачу стварыць тэму для гэтага, а глыбока паважаная адміністрацыя гэтага сайта дапаможа. Хто сутыкаўся з гэтымі махлярамі – адклікайцеся, пішыце, не саромейцеся, давайце зачынім іх раз назаўжды!!!
Т.е ты ведаў, які гэта скам, зарэгістраваў партнёрку і потым спаміў сваёй рэфкай? Каб людзі рэгаліся, іх таксама кінулі, а ты атрымаў капейку.
А калі цябе кінулі і з партнёркай, ты вырашыў стварыць гэты пост)
Калі б выплацілі табе гэтыя 1500, то ўсё было б нармальна і ты б далей спаміў гэтай шляпай)
Даааа Тс – гэта так і працуе….
Пакуль цябе не скамілі, ты не варушыўся, а як клюнула – вырашыў, што пара вяшчаць праўду-матку?
Улічваючы, што гэтая сетка на нашым сайце ў ЧС, з моманту пачатку працы іх праектаў…
Вам не перашкаджае рабіць гэта там у сябе ў партнёрках і ліць трафік
ШТОШ, як кажуць: “Працягвайце весці назіранне”
І галоўнае, усё па справе… Мішы асобны рэспект за каментар)
Вось і карма не прымусіла сябе доўга чакаць, за ёю, спадзяюся, і прасвятленне, што ня варта “мець” сваіх таварышаў па цэху. Зямля круглая.😎
І смешна і ….смешна ) увогуле ў любым казі, дзе выводзяць бабкі на баланс казіно заўсёды можна гуляць ) а так да – нехрэна гуляць, а тым больш рэфіць у скамы. казікаў і так як сабак неразаных, ча вас у самую памойку то цягне.
Прычым яны ўжо не ведаюць пра розныя вулканы(як раней прыходзілі і скардзіліся, што вулкан не плаціць), зараз столькі рэйтынгаў праектаў, і ўсё роўна знаходзяць лепшых з лепшых
Хто-то ведае, а хто-то нават і не падазрае, але пагугліць ляніва… Таму ўсё роўна “ляцяць” туды, дзе “замануха да пажырней”. Ну проста, як матылькі на святло кастра, сумна, канечне… Але паходу гэта лёс(.
У тым і справа, што не ведаў які гэта скам, у ўсіх іх зарэгістраваўся ў адзін вечар, прыцягнула тое, што капейныя слоты, кола фартуна кожныя 15 хвілін, і бонусы за прывязку аканутаў сацыяльных сетак. Увогуле чыста забіць час. І так у працягу дня, калі няма чым займацца, заходзіў, круціў гэта кола, а потым увечары там рублёў 30-60 назапашвалася, за іх і круціў па капейках, сябры, хто бачыў, некаторыя прасілі скінуць ім спасылку – вось так і трапляла да іх гэта спасылка, некаторыя з іх нават выводзілі нейкія невялікія сумы час ад часу, адпаведна потым працягвалі ў іх гуляць. Я проста ніколі раней асабіста з гэтым не сутыкаўся, а калі сутыкнуўся, толькі пасля гэтага даведаўся.
Згодзен, смешна, але, на жаль, на чужых памылках часам не атрымліваецца вучыцца
Дзіка прабачаюся, але так і не зразумеў, што хацеў сказаць у адказ… А то акрамя “цытаты” больш нічога не ўбачыў😎
Паважаныя гульцы, хачу вас папярэдзіць – можа камусьці, хто прачытае гэты пост, гэтаўрацыць, дакладней зберажэ яго грошы! Увогуле я неаднаразова сутыкаўся з такой сітуацыяй: робіш дэпазіт у казіно селектор і потым пішаш у падтрымку, пісьмовыя апісанні, мемуары, і чакаеш пакуль рак на горе свісе, часам, вядома, бывае, што грошы даходзяць да адрасата, але ў большасці сваіх – каля 70% такіх плацяжоў (у якіх усе рэквізіты ўказаныя зусім правільна, але якія так і не паступілі вам на рахунак) тупа выпароўваюцца, гульца ў выніку таксама забываюць або перастаюць пісаць па канкрэтным плацёжу і ў выніку забываюць пра яго або кінулі проста). Карацей, нешта я прама расфіласофсаваўся. Увогуле, так як я не адзін год гуляю і многа рознай фігні бачыў, і паспрабаваў на ўласнай шкуры, так сказаць, то пачаў заўважаць некаторыя ВЫРАЗНЫЯ ДРЫБОТЫ, на якія непрактычны або неуважлівы чалавек можа нават не звярнуць увагі, якія нас так бы мовіць папярэджваюць на тым этапе, калі грошы яшчэ можна захаваць. Ап again ж гэта чыста мае здагадкі – я не магу гарантаваць, што гэта на самай справе нейкія знакі звыш або проста супадзенні. Гэта канкрэтна маё асабістае назіранне: 1 на што варта звярнуць увагу – гэта нумар тэлефона, на які вам неабходна зрабіць плацёж; часта мы проста націскаем на значок «скопіраваць», нават не паглядзеўшы на сам нумар, потым проста ўстаўляем і аплачваем. На што варта звярнуць увагу: калі ў кодзе тэлефона лічбы якіясьці незвычайныя, пачатак не +7, код (першыя тры лічбы) пачынаюцца не з 9, як мы прывыклі, а з іншай лічбы і выглядае гэта так быццам проста трэба іх памяняць месцамі і будзе нармальна – вось прыклад (+97184547876). Разгледзім другі нюанс: я яго заўважыў на этапе ўжо проста перад тым, як застаецца націснуць кнопку «аплаціць». З’яўляецца надпіс чырвонага колеру дробным шрыфтам, у якім гаворыцца, што гэта нейкі падазроны або незразумелы нумар, увогуле такое сабе апавяшчэнне сістэмы бяспекі, што гэта могуць быць ашуканцы, або гэты плацёж можа быць небяспечным. Калі ўбачылі такую штуку – яна дробнымі-дыбрульнымі лічбамі напісана так, што можна і не разгледзець яе, гэта другі прыкмета таго, што калі вы ўсё-такі ігнаруеце гэта паведамленне і пералічыце сродкі – 100 пудоў, што яны не дойдуць, праверана на ўласным вопыце. Трэці нюанс або званочак зверху – гэта калі не напісана назва банка, проста нумар тэлефона, ФІО атрымальніка, а ў графе, дзе павінна быць назва, проста пусто. Я спачатку меркаваў, маўляў, напэўна ўсё роўна куды, толькі б нумар тэлефона быў правільны, але ўвесь, гэта кажа пра тое, што ваш дэпазіт пойдзе ў фонд (Піде… тав, якія такім чынам нажываюцца). І апошняе, дакладней крайняе папярэджанне – гэта калі вы набіраеце нумар тэлефона, а па змаўчанні выдае іншы банк, не той, што ў рэквізітах. Бывае ашуканскі: ты націскаеш «аплаціць», а калі дэпазіт не паступае ў пэўны час і толькі пры праверцы рэквізітаў ты бачыш, што ты заплаціў у іншы банк. Калі ў вас такое здарылася, то мой вам савет – не марнуйце час, нервы, а проста забудзьце, нічога ў гэтым выпадку вы не ўбачыце, акрамя сівых валасоў на галаве ад нерваў. Але мы ж так устроены, што пакуль самі на сваёй шкуры не паспрабуем, то не верым, а будзем святочна спадзявацца, што той, хто гэта напісаў, – чарговы лох, які, напэўна, дзесьці памыліўся ў рэквізітах і не хоча прызнацца публічна, што ён праляляся, і казіно і абменныя пункты не маюць ніякага дачынення да гэтага непаразумення. І калі самі трапляемся на гэта, пачынаем пісаць гэтым абменнікам, дасылаем купу розных чэкаў, скрыншотаў, выпісак, якія пацвярджаюць, што ты аплаціў усё правільна і што твая віна адсутнічае, спадзеючыся на тое, што яны-то дакладна не могуць быць ашуканцамі. А калі пачынаеш заходзіць на сайт непасрэдна самога абменніка – дарэчы, адрас сайта канкрэтнага абменніка, які здзяйсняў транзакцыю, бывае не так проста даведацца, – а ўвёўшы ў пошукавік адрас бачыў толькі негатыўныя водгукі і тое, што нямала людзей таксама трапіла ў іх лапы і страціла хоць і не вялікія сумы, але кроўна нажытыя сваёй працай грошы. Увогуле мой вам савет: калі вы заўважыце любую з вышэйпералічаных рэчаў пры дэпазіце, то ў ідэале адмовіцца ад гульні ў гэтым казіно (далей скажу чаму), то хаця б перазакажыце рэквізіты і звярніце ўвагу, што на гэты раз усё будзе чотка, без якіх-небудзь дробязяў – тады смела дэпасьце, плацёж дойдзе. А калі хто яшчэ заўважыў нейкую дробязь – падзяліцеся сваімі назіраннямі. Я яшчэ раз паўтару, што я не спасылаюся на якія-небудзь крыніцы, гэта канкрэтна мае асабістыя назіранні, правераныя на сабе не раз, а як мінімум 2, а то і 3 разы, і папаўняць баланс казіно ці не – гэта ваша і толькі ваша ініцыятыва. P.S. Гуляйце ў азартныя гульні, але гуляйце разумна. Фарту
![]()
Медыя ад удзельнікаКолькі можна казаць пра гэтыя скам-казіно, іншых правераных няма што ці? Дзе ты дакладна ведаеш, калі выйграў – то дакладна атрымаеш выйгрыш!
Пару раз было з дэпаў 100р у селектары выводзіла па 5-15к , нават срэбра там набила, але потым пайшлі адмены вывадаў і я іх паслала! 😅
Хахах , гэта жэсць, дэпаяць у скам-казікі, потым скардзяцца 😁