Кідала і махляр TTR усё яшчэ чакае вашы грошы))))
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
23 March 2024
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
19 Адказаў
|
1,326 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыйшло пісьмецо!))) Увогуле не мог не зайсці і не пацікавіцца!)) Гісторыя працягваецца!аааааАНДРУШКЕ )))гэта ТОЙ, ХТО НА ЎСЮ СВЕТ САЗАЛ, каб называлі яго пид@ р@ ..ом, калі ён зноў будзе гуляць (гэта яшчэ калі яму было 29 гадоў і ёсць відэа ў мяне дарэчы(у архіве)) маіх відэазапісаў, пашукаю, дапублікую) і мы смела можам яго цяпер так называць заўсёды і паўсюль замест яго прозвішча))! Увогуле ААндрушку тэрмінова зноў патрэбны грошайкі на запчасткі для сваёй бэушнай Ламбы відавочна)) або на бялізну для яго Алі)) не ведаю, але паколькі пастаянных ттр ашуканцаў, якіх засталося тысячка можа (я пра спонсараў ягонага існавання і яго паловы)) ) якія плекаюць культ яго неличнасці )) і аблізваюць яго пасты і фразы ў неблогу яго і відэа на ютубе малалікія і зразумела дагэтуль спансуюць наяўнасць прадуктаў у яго, думаю, недашовым таксама халадзільніку і куплю ўсяго іншага дагэтуль)) што ўвогуле для мяне загадка))) увогуле ттрррррыччч вырашыў злёгку перазапусціцца)) скажам так
Сустрэнем! eth( Не) .asino Чарговае твор работ ад ттртттрррыыыча ён жа Андрушка пид@р@ с(хто скажа, што я не магу так называць яго?! відэа ёсць))) ужо шукаю ў архівах. увогуле чарговае памоішча ад нягодзя чакаюць дэпоў ад недалекіх сектантаў з Секты ttr)))))
Увогуле будзем у курсе, смяемся, паднімаем сабе настрой! Новым форумчанам і ўвогуле тым, хто нядаўна – ні ў якім разе ў гэты скам нават з цікаўнасці не заходзьце! Лепш у які вулкан, хіба)) А яшчэ лепш у кафэ з дзяўчынай) пайсці!
Апублікаваў толькі для агульнага развіцця і не больш.
І, канечне, што і абяцаў вам)))асссаны))
ВІШАНКА НА ПІРОЖАНКЕ. Відэа дзе ттр адказвае на пид@р ” с…а хто забыў….( гэта 2016 год)))) колькі ён потым і гуляў і выціскаў з гульнявых грошай і відэа публікаваў, дзе ён гуляе думаю любы знойдзе ў сетцы))) я толькі свае словы пацвердзіў
https://youtu.be/9cUSjHop5Eo
Surf, Dlx і Ttr закрыліся проста нечакана, у surf выйграў спіны ў гонцы 14 сакавіка, пры ўваходзе пачало перакідваць у eth казіно, засмуціўся што спіны прапалі, але не стаў высвятляць бо яны ўсё роўна капейкі заўсёды давалі. Зрабіў дэпазіт у eth, нармальна праґматык граў, падыняў x10 і вывёў, даволі хутка вывелі, без верифікацыі, натуральна.
Добрая рэклама атрымалася , а бонусы ёсць на першы дэпазіт ? Трэба дарэчы зайсці паглядзець.
Ніякіх бонусаў няма, галоўная фішка – адсутнасць якой-небудзь верыфікацыі.
Ну фішка так сабе… Калі бонусаў няма , то і верыфікацыя сэнсу не мае.
нууу)) нават і не ведаю!Калі гуляць у пiд@р@… а У ЎСІХ СМЫСЛАХ))) гэта нармальна, то я нават не ведаю, што сказаць… напэўна памоўчу
не мог прайсці міма проста такой навіны(((( бо ж ёсць жа яшчэ хто туды зносіць і зносіць сваё кроўнае…..
Ад ТТРа нічога новага, якім быў, такім і застаўся)
Тут на ютубе месяц ці два таму бачыў яго нейкія новыя відэа, дзе ён зноў усіх разоблачвае. Смешна было глядзець, як людзей тыкае ў косякі, але ў яго ў казіно дакладна такія ж праблемы)
Дааа.., яму гэта відэа, дзе ён сам клянецца на п…с@, будуць гульцы ўспамінаць усю яго жыццё і гэта правільна.
Сорян, мне ўспомніўся адзін бародаты анекдот…
Ізя, а ты ведаеш, што твая жонка блят? Мойша, а твая? Не, ну ўсё ж такі.
Успомніў анекдот з Адэсы! тут жа)))
Калі Сара сказала; “Ізя, ты самы лепшы!”, ён зразумеў, што дзесьці было спаборніцтва!”
Вельмі папулярная тэма для абмеркавання, таксама сюды можна дадаць, што калі доўга грошы не прыходзяць на карту, то пачынаеш перажываць, думаць, што цябе ўжо кінулі і грошай не будзе, але грошы прыходзяць і ўсё добра, а махлярства – гэта дрэнна. Калі вы сталі ахвярай ашуканства і калі даверыліся незнаёмаму казіно і былі ашуканыя, магу сказаць толькі тое, што калі ўжо сталі ахвярай, то не засмучайцеся; а ўвогуле хачу пажадаць, каб вы былі уважлівыя і не апыналіся па той бок махлярства
Да жа… Гэты друх яшчэ той… Але ён хоць адкрыта самакрытычны і эмацыянальны, калі гуляў, па маім тады “зліў” у “чужы казік” пару дзясяткаў еўраў з додэпамі) і сказаў пра сябе “незабыўную” фразу. А іншыя ж будуюць з сябе незразумела што.., нагла хлусяць у вочы гульцам нават на адкрытыя свае “бокі”. Пры гэтым уначале “ўключаюць ручнік”, пасля робяць выгляд, што ў іх усё “роўна”, а калі іх “прыперлі жалезнымі” аргументамі, то могуць даць бонус(зліўны) або заявіць маўляў гэта не ў іх “праблемка”, а ў правайдэра – “пі…ры гнойныя” 😣
Мне таксама пісьмецце прыйшло, але ну на фіга ў яго гуляць, ніякіх плюшак не даюць, турніраў няма – скуката.
Хацеў заблакаваць аккаунт в eth казіно, але ў чаце сказалі, што ў нас няма такой функцыі) Андрюшка качае лаўэ) Бізнес, нічога асабістага)
сорян за некрамантыю, але па Андрушы выйшаў цікавы постэц у аффгэмблера
Гэты пост выйшаў ужо некалькі дзён таму. І тут пра яго ўжо гаварылі.
А што здарылася на форуме ў ТТР, чаму адтуль зніклі ўсе людзі, ці гэта з-за таго, што ён і ўсе казіно прыбраў, ці проста звязана з вайной? Не заходзіла туды ў 2022,2023 годзе.
Хлопцы, гэтым самым вы прасоўваеце яго ў нейкім сэнсе, кім бы ён ні быў, проста забыць, а не мусаліць тэмы, звязаныя з гэтым імем, вось і ўсё)))
У яго дах некаторы час паехаў, ён забаніў палову форума і перастаў рабіць зяркалы сайта. Трафік упаў, ён на форум кінуў. Праз нейкі час зрабіў амністыю і ўсіх разбаніў. Але народ ужо разышоўся па іншых рэсурсах і тэлегах. Да таго ж рэпутацыю моцна падмочыў, ужо не змагар, а хадзячы мем.
Зяркалы так і не робіць. Засталіся самыя верныя ебікі, тыпу hzt
А так, было добры час, рух.