Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
599 Адказаў
|
70,728 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усё залежыць ад сумы і на якую плацёжку выводзіць, калі на крыпту – то хутка прыйдуць, але зноў жа ўсё залежыць ад сумы. Ёсць казіно, якія проста на галоўнай старонцы пішуць, што нібыта выплаты без верыфікацыі і імгненныя, але на самой справе аказваецца, што гэта не зусім так і ўсё гэта – завабленне
Раз тэму ўжо паднялі то :
Водка,Вавада,1хлост – калі піастра або крыпта вывад амаль імгненны, піастра вось дакладна.. вялікіх сум не выводзіў асабліва, але 50-100к вывеюць без праблем.
Чаму пра пінко забываеце:)))!!! Наколькі я памятаю, яны на піастрыкс выплачвалі імгненна заўсёды, колькі я іх ведаю, а я ведаю іх даўно! Але гэта толькі пра піастрыкс ❗️‼️
Хоць вось самае-першае, дзе я ўбачыў імгненны вывад гэта eldoradoclub, канечне да, гэта не ліцэнзія 🪪, не ведаю, можа зараз нешта змянілася 🤷♂️
у мяне з гарэлкай не атрымалася, колькі б ні чытала пра яе пазітыўных водгукаў. здаецца, і адкруціла, а вывад вісіць.
лепш бы не мяняла гаму
Пінко мне вельмі не падабаецца! На піастру можа і імгненна, але на крыпту нават бываюць затрымкі, а на карты я ўвогуле маўчу – яны да праблем з картамі часта цягнулі доўга… а дарэчы пра жарт з трох вывадаў у дзень у іх яшчэ застаўся?) ну тыпу калі за суткі зрабіў 3 вывады, то 4-ы вывад нават на піастру ўжо не робяць і трэба чакаць новага дня
Усім вавада раздала бонусік?
На самой справе мне таксама пінко не вельмі. Але паверы, часам менавіта пінко толькі і гуляе, не раз ужо пераконваўся. Вельмі буйных выйгрышаў там не было, усе да х2000, але затое часта: улічваючы, што рэдка там гуляю, а скрыншотаў болей за х1000 больш за два дзясяткі дакладна. Вось, напрыклад, калі браць кацікаў, у мяне ніводнага скрыншота з больш за х1000 няма:))) хоць я час ад часу таксама спрабую ў іх!
так што не «хавай» пінко! У яго часта гуляць не трэба, але часам дэпіць туды абавязкова трэба!
Па дзясяцібальнай сістэме калі параўноўваць гарэлку і гамму, то будзе 9:1 на карысць гарэлкі!
Проста надакучыла даказваць што Котаўская сетка гэта не казіно! Нават не буду старацца! Пагуляйце там месяц шчыльна, а потым яшчэ месяц і самі ўсё ўбачыце!
Так, у першай гарэлкі пачаліся праблемы з вывадамі і пакуль яшчэ працягваюцца. Не зразумела, калі яны гэта ўсё выправяць.
Ну атрымліваецца, што не 9:1 – для пачатку тут трэба, каб водка пачала выводзіць😂
Я не разумею вам куды водка не выводзіць? вы можаце падрабязней?! На карты?! – так любое казіно можа вам на карты 5 раз вывеcці а на 6 плацёж на пару тыдняў страціць! Vavada, Крыптабос ДА ЛЮБОГА КАЗІКА.
Пішыце сюды калі водка на Піастрыкс або крыпту не выводзіць – тады будзем абмяркоўваць якая яна дрэнная, я ўчора і сёння за 3 хвіліны на Піастру вывёў з яе. Чаму вы не ўдакладняеце куды вам не выводзіць тое ці іншае казіно? вы ж бачыце якія зараз траблы з картамі што пры дэпах што пры вывадах.
Тэма створана ў 2015 годзе, нават здзіўлены, што яе паднялі праз такі час
Доказаў?
Чалавек спецыяльна тут зарэгістраваўся, каб бяздаказова напісаць, што водочка не выводзіць :)))) ні разу не было праблем, улічваючы тое, што я нават у плюсе ў вадцы на 70к
Яшчэ адно бяздаказовае абвінавачванне!
Вы перш чым абвінавачваць водку ў невывядзенні, для пачатку для прыстойнасці напішыце хоць па пару паведамленняў у іншых тэмах! А то атрымліваецца як-то смешна! Зарэгістраваліся для таго каб напісаць брыдкасць пра казіно! Дзе скаргі? Дзе даказанні?
Вось гэта падтрымліваю. Тупа ставіш на піастру вывад і абнаўляеш кашалёк, а грошы там ужо!!!
Няўжо ты не бачыш што гэта дурніца!!! Людзі тут адначасова прайшлі рэгу, нідзе нічога не пісалі, адразу абвінавачванні бездаказавыя!
як на мяне, самы хуткі вывад для мяне часцей за ўсё гэта риобет на пиастрикс, не паспееш зайсці на кашалёк, а яны ўжо там.
На пиастрикс риобет, водка практычна імгненныя выплаты, далей 1хслот, спинбеттер, бетвиннер ад хвіліны да 5.
Ды я бачу што бред, але можа ў іх усё ж праблемы з картамі – такое цалкам рэальна, але занадта іх водгук не зразумелы без якіх-небудзь дэталяў, я ўвогуле заўважыў што твінкі якія выхваляюць нейкае нават паў-скам казік (тыпу 7к) ці наадварот якія без пруфаў абсыраюць – тут у парадку рэчаў.
Ну туды ж можна і мелбет. Дживиспин, 888старз дадаць таксама за хвілін 5 на піастру падаюць.
Ну вельмі дзіўна бачыць, як чалавек абараняе водачку і тут жа піша, што ён на ёй у плюсе на 70к, гульцы так не пішуць. Ну калі ў цябе выводзіць, то выводзь і далей, а людзям хлусіць няма сэнсу.
Выводзіць – выводзяць. На карту апошні раз за суткі вывялі. На крыпту хутчэй, але бяруць камісію…
У 1хбет такое было, калі яшчэ Ківі быў жывы. Гульцы стваралі заявы і ўсё вельмі хутка разляталася
Я яе не абараняю, проста кажу тое, што бачу. У мяне далёка не адзін дзясятак вывадаў, усе 100% прыходзілі на працягу 0-10 хвілін. Вельмі спадзяюся, што так і будзе, не выключана, што могуць быць праблемы, але пакуль іх не было!
Можа справа ў вывадах на карткі! Я заўсёды на пястракс выводзіў.
Мне таксама дзіўна бачыць у гэтай сітуацыі: чалавек зарэгістраваўся на форуме і адразу тут напісаў, што маўляў водка не выводзіць, ды яшчэ без якіх-небудзь доказных скрыншотаў! Прычым у маёй сітуацыі, у якой праблем, ПОКА, спадзяюся, не было:)))
Я не выключаю, магу і памыляцца, але Вам складана скрын прыкласці! Напрыклад такі, каб было бачна і вывад, і час…
Гэта проста Водка Enjoyer🤣