Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
598 Адказаў
|
70,713 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усё правільна, але ёсць нюанс, калі вывад больш за 8-10к то давядзецца чакаць 24 гадзіны ўжо)
Vavada вывялі 200 дол. за пару хвілін на піастрыкс (першы дэп, бонус 100%), быў зарэганы каля 6 гадоў, але не дэпіў.
Кавада ў плане вывадаў топ, на піастру 5 хвілін выводзіць, топ казік
Цяпер шмат хто выводзіць менш як за 5 хвілін
Самыя хуткія вывады – гэта Riobet, Vavada, 1xBet, але гэта датычыцца выключна кашалька Piastrix.
Казіно Водка хуткія выплаты
Vavada, Riobet, Vodka, 1xslots і ўсе на такой жа платформе
Зараз на водцы казіно СБП метад два хутка можна зняць , атрымліваецца хто‑та хоча ўнесці дэпазіт а вы зняць і казіно вас зводзіць
так, але пажадана сумы ад 5к, бо ў асноўным многія дэпаюць пад фрыспіны без вагера
Так, яшчэ Pinco, яны на пиастрикс проста імгненна выплачваюць.
Звычайна па некалькі гадзін вісіць, можа вам шанцуе)
Ды, толькі бывае доўга запыт вісіць і не можаш адлавіць нікога) але як факт пакуль такую фішку толькі ў водцы ўбачыў – малайцы, што хоць нешта робяць з праблемамі карт.
Вось з 100% вывадаў за некалькі гадоў, 100% заўсёды імгненна! Але я заўсёды вываджу не больш чым па 10к, кавалачкамі. На крыпту адзін раз паставіў толькі, павісла, на наступны дзень адмяніў і імгненна зноў на піастрыкс.
Вось баюся нават пісаць такое, ведаючы што такое закон падласці ў жыцці:))) Вось 99% у наступны вывад затянуць:)))) Таму што пра гэта пішу:)))
На крыпту выводзіў з водкі за 10-15 хвілін вывад на аўтамаце, гэта, напэўна, самае хуткае.
На карты, калі выводзіць, ну па сетцы гадзіны за 2-3 выведзе.
Водка так выводзіць на крыпту, калі дэпал з карты, не ведаеш?
Там няма розніцы, з чаго дэпал і куды выводзіш, можна нават на карту іншага чалавека вывесці.
Гэта проста прыгажосць! Яны не разкідваюць бонусамі ў 60-200%, каб людзі на свае гулялі, таму і мазгі не мучаюць. На бонусах нічога не замуціш і праблем няма. Мне здаецца, у гэтым справа.
ну як табе сказаць, водка ўвогуле дзіўнае казіно ибо мульцікі ў іх не забаронены а бонус то 150% прывітальны таксама ёсць хаця і з адмываннем на свае… не ведаю чаму, можа там усё прадумана так, што іх не аб’юзяць або яны аб’юз усё ж як-то бачаць , але тое што яны на любыя плацежкі выводзяць гэта факт (хаця не 100% калі што) могуць і на лявую плацежку адмову прыслаць
Ну так, я гэта і меў на ўвазе, толькі прывітальны, ды за свае адбіваеш. Зато, бы не накаркаць, з вывадам праблем няма і з вэрыфам…
😄 можа ты і прав)
Калі рабіць дэпазіт у Риобет на крыптавалютны рахунак непасрэдна то пасля гульні там вывад імгненны, ужо некалькі разоў так выводзіў і ўсё прыходзіць імгненна(правяраў на рахунку LTC і USDT)
як па мне 1xbet выводзіць грошы хутка і надзейна, так яшчэ промікі часам выпадаюць
Пинко на пиастрикс імгненна выводзіць. Водка амаль імгненна, 5-10 хвілін.
Апошнім часам криптобосс, анлим і ауф выводзяць амаль імгненна, 10 хвілін. Прычым як на крипту, так і на пиастрикс.
Хто б мог падумаць у 2015 годзе, што гэтая тэма будзе актуальнай і ў 2024 годзе 😁😂👍
Гэта такія дробязі😁