Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
600 Адказаў
|
70,743 Прагляду
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@medniy007 на крыпту так увогуле два вывады прыляцелі за хвіліну
Zooma і изикэш выплачваюць амаль імгненна,рекомендую
Вавада на піастрыкс, Кент на крыпту, 1хслотс на крыпту і яшчэ покердом на крыпту прыкладна за гадзіну. Пакуль болей не прыгадаю.
@m4x0n1 А ёсць розніца, на якую крыпту хутчэй прыходзіць? Я да гэтага карыстаўся літкойнам і вывад быў даволі доўгім да 2 гадзін у сярэднім, а потым паспрабаваў USDT і прыйшлі імгненна:) Можа, вядома, яшчэ залежыць ад казіно
Dragon Money хутка выводзяць
Водка вельмі хутка выводзіць, нягледзячы на суму, адзінае казіно, якое я сустракала пакуль што, якое робіць гэта рэальна хутка (максімум паўгадзіны)
Вавада самая хуткая па мне , хоць куды выводзяць 3-10 хвілін
Пінко хутка, я толькі стаўлю і яе адразу адобрываюць))) заўсёды стаўлю па спб
@loud
на крыпту за 10 хвілін выводзяць, пару гадзін чакаю вывад
@kalendula дзіўна канечне . я з такім не сутыкаўся
Нібыта vavada і 1xslots самыя хуткія выплаты з усіх казіно
@vita_via Увогуле зараз хочуць проста, каб грошы выводзіліся хвіліна ў хвіліну, хоць нават 24 гадзіны – гэта ўжо даволі хуткі вывад. Раней гульцы па 72 гадзіны чакалі.
@goldking ахаха да я памятаю некалькі гадоў таму з фк валлет суткамі чакала вываду з казінашак і гэта было даволі нармальна ў той час, калі на наступны дзень пералічаць – лічылася пашанцавала
@vita_via
На крыпту любы казік не доўга выводзіць, хтосьці пару хвілін, хтосьці пару гадзін, але ўсё роўна хутка)
vrodezdes ну гэта так, не спрачаюся, але часам мне нязручна так здымаць, прасцей сбп
@vita_via цяпер усе прызвычаіліся, груба кажучы, што хутка робяць, а калі пачнуць цягнуць – мы ўсе ў паніцы)))
@anutka89
@vita_via
115-ФЗ не прылятае, сустракаў на форуме неаднойчы, пра гэта пішуць
Stake або JetTon з наяўнасцю віп аккаунта, за 5 хвілін грошы на крыпце ўжо былі
1 хslots на пістрыкс пару хвілін – на крыпту ні разу нідзе не выводзіў
@fetisovdenis неабавязкова мець віп-аккаунт,мне Stake за хвіліну выводзяць на крыпту.
@robingood
Stake выводзіць вельмі хутка, але jetton мне за 5 хвілін ніколі не выводзіў, самая хуткая – 30 хвілін, але, відаць, трапіў, калі менеджэр рабіў выплаты, у сярэднім гадзіна)
1w адзін з топавых, так жа зума,вавада,джеттон
@chag
Дадам Марафон бет на пиастрикс адразу.
@chag
І на крыпту імгненна
Калі ў вас рахунак у мінусе ўсюды, будуць старацца вывесці хутка))
Пры заносе амаль паўсюль пачынаюцца праблемы