Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
591 Адказ
|
70,509 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
1xslots,vodka,sykaa,vavada,booi,bitz сетка роялаў, котаў, лібет таксама скрыптовыя гульнявыя, семёркі на піастрыкс вывад хуткі.
У мяне пакуль так.
Xyes таксама хуткія выплаты, за хвіліну вывялі на крыпту, новы казік еўрапейскі па ходу. Але Расію прымаюць.
@robingood а верифікацыю таксама праходзіў?
@opasno388 не,там не трэба,вывелі толькі што,за хвіліну.
Амаль імгненна выводзіць pinco, bcgame, stake (усе на крыпту) . Але pinco яшчэ імгненна выводзіць на піастру
сетка booi/pf/jozz минут 15-30 на крыпту
riobet таксама минут 15-30
jeton 1.5-3 часа
сетка котаў минут 10-20, ну толькі часта гэтыя памойкі адмяняюць вывад па тупарылым прычынам
@olvlav усім індывідуальна )
Stake
@robingood гэта залежыць ад плацёжнай сістэмы, мне Драгон яксьці за 3 хвіліны вывеў, а потым па 7 гадзін
Jetton выводзіць да 6 гадзін у крыпце і да 12 гадзін на картку
Джеттон выводзяць на карту за пару гадзінак )На крыпту яшчэ хутчэй )Апошні час толькі туды і раблю дэпазіты)
@akop591
Самыя хуткія вывады на крыпту на Stake, на Джеттон чакаю гадзіну на крыпту
@kalendula.Гадзіна для нас – гэта выдатна)
Гэта не рэклама адразу скажу,нядаўна дэпнул у гетх мин,і трохі падняў і вывялі за 2 хвіліны на піастрыкс.
Бачу на форуме ёсць скаргі на гэта казіно,не ведаю як мне вывялі адразу,вэрыф не праходзіў.Не рэклама.
@robingood. Так дробязь, таму мазгі не морочылі ) А было б 50-100т тады пачалося б салодкае жыццё )
@robingood усе гэтыя вядры памыйныя тыпу гетх апх выводзяць невялікія сумы, тым больш калі гэта першы деп/вывад, ніхто не будзе патэнцыйнага кармільца губляць, зрабіўшы яму праблемы з выводам у першы ж раз, бо мамонт ужо не вернецца назад, не дай бог повезе катлету нормальную занесці вось тады праблем не абярэшся
@cloudarchi1 можа ты і прав хз,усё гэта селектарская фіг.я)першый быў селектар дзе выводзілі са сваіх а з бонусных адменялі,но потым і з депа не выводзілі,і было шмат скаргаў.
Мяне падабаюцца JV spins і 1Хslots.Як па мне самі хутка выводзяць па часе.
Ezcash на крыпту выводзіць за пару хвілін і LuckyBear на Cryptobot’а выводзіць адразу
@artem2801 Наколькі хутка?
@fetisovdenis гадзіну, дзве, шэсць, дванаццаць? Можна дакладней?
Jetton,vavada, lootrun усе выводзяць на крыпту хутка, jetton і lootrun на карту за пару гадзін усё прыйдзе
@medniy007 Ну пра джет не сказаў бы, што хутка на карту, усё залежыць ад сумы, хутчэй
@kalendula згодзен Stake топ, яшчэ мне за 1 хвіліну вывялі ў хуес казіно.
@m4x0n1 за 5 хвілін выводзяць, а то і адразу.
@m4x0n1 так, магчыма і залежыць, тут не паспрачуся, ну а так 20к выводзіў прыйшлі вельмі хутка
@robingood Дзякуй, буду мець на ўвазе