Казіно, якія прапануюць бездеп, але не выплачваюць і прымушаюць зрабіць дэпазіт

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 19 чэрвеня 2016 г. ад | 32 Адказу | 2,736 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
61
Публікацыі
1 370
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 жні 2015 г.
Judge, 20 чэрвеня 2016 г.
 @maloybis, Не далі бонус, таму што казіно ўжо ненавідзяць нашых гульцоў. Пастаянна скардзяцца на ўсё падрад. Не далі бонус, адразу ж скаргі пішуць і ствараюць усюды негатыўныя тэмы. Я адміняў прэтэнзію, таму што ў правілах гаворыцца, што па сваім меркаванні могуць даць або не даць, зачыніць р [...]

Матай з падтрымкай не размаўляў матам, пісаў культурна.

EvgeniyBlack, 20 чэрвеня 2016 г.
А значыць ты там рэгістраваўся n раз. Таму і не далі. На гэтыя казі я б не гнаў, але рэальна поўна іншых, на якія варта звярнуць увагу, чым і будзем займацца ў гэтай тэме. з.ы. і не варта так нервнічаць)

Паўтару, для тых, хто на бронепоездзе, я рэгістраваўся там ПЕРШЫ раз!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
1 591
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
30 вер 2015 г.
spartack, 21 чэрвеня 2016 г.
Judge, ты маеш на ўвазе гульцоў з РФ? Расіяне азартныя марыцелі і вераць у цуды 🙂. Ёсць жа нямала легенд пра тых, хто прыходзіць у казіно бедным, а сыходзіць багатым. Але азарт перашкаджае нам зразумець просты факт, што інтарэсы любога ігральнага ўстановы абараняе бесстаронняя матэматычна [...]

Ніхто не танцуе пад чыю-небудзь дудку, не трэба падмяняць паняцці. Размова была пра тое, што калі ёсць гэтыя правілы, то што б ты ні зрабіў – яны спачатку правыя ў любым выпадку. А лагічныя яны ці не, гэта ўжо зусім іншая размова.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Judge, 21 чэрвеня 2016 г.
Ніхто не танчыць пад чыёйсьці дудой, не трэба падмяняць паняцці. Размова была пра тое, што калі ёсць гэтыя правілы, то што б ты ні зрабіў – яны першапачаткова правыя ў любым выпадку. А лагічныя яны ці не, гэта ўжо зусім іншая размова.

Першапачаткова яны правыя толькі таму, што пры рэгістрацыі мы пагаджаемся з несуразнымі правіламі. Іх прымушаюць нас гэта рабіць, а потым дзесьці там у правілах знаходзім падвох. Дэпанаваў 1000 рублёў, пагуляў, не пашанцавала, не фартанула і ставіш на вывад – адменяць выплату і паведамляюць, што не зроблены трохразовы абарот дэпазіту. Гэта тое самае, што зайшоў у краму, нічога не купіў і пры выхадзе не выпускаюць, пакуль не зробіш пакупку🙂. За што такія правілы – каму даюць бэндэп, а каму не. Бывала ў мяне такое ў адным казіно – у іх была акцыя бездэпавая і папрасіў. А яны мне – наша служба бяспекі вырашыла вам не прадастаўляць гэты бонус. Так што пакуль усе танчым пад дудку адміна казіно. Хочацца нешта змяніць у лепшы бок, але няма ўплыву на іх.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 222
Публікацыі
29 277
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кас 2015 г.

Казіно Casdep.

Па спасылцы з Латеста пераходзіш на старонку, дзе абяцаюць 50 фрыспінаў за рэгу:

🔗

Усё быццам б акуратна распісана, але калі даходзіш да купона і ўводзіш код: “Купон – інвалід”.

Па краіне забароны няма.

Самое цікавае – я нават такога слота ў гульнях наогул не знайшоў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.

Vegas red напісана бездеп 10$ для новых,але пасля рэгістрацыі служба падтрымкі пачынае ўціраць што патрэбен мінімальны дэпазіт,даваў ім жа іхнюю спасылку на гэты бонус,але так і нічога не змог ім даказаць.Урэшце рэшт заблакавалі акк.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

velkan.email пасонам не плаціць. кажуць унясіце 300р депа каб вывесці адгуляны бездеп і не выводзяць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
Feya_Line, 5 снежня 2016 г.
velkan.email пацонам не выплачвае. кажуць унесіце 300р дэпа каб вывесці адыграны бяздеп і не выплочваюць.

velcamdeluxe.com velcamdeluxe.co таксама яны. У нас на сайце ёсць скарга ад Grindan на 1800 долараў.вырашана,грошы выплачаны.таму слабая надзея ўсё ж ёсць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...