Казіно, якія прапануюць бездеп, але не выплачваюць і прымушаюць зрабіць дэпазіт
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 чэрвеня 2016 г.
ад
maloybis
|
32 Адказу
|
2,736 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Матай з падтрымкай не размаўляў матам, пісаў культурна.
Паўтару, для тых, хто на бронепоездзе, я рэгістраваўся там ПЕРШЫ раз!
Ніхто не танцуе пад чыю-небудзь дудку, не трэба падмяняць паняцці. Размова была пра тое, што калі ёсць гэтыя правілы, то што б ты ні зрабіў – яны спачатку правыя ў любым выпадку. А лагічныя яны ці не, гэта ўжо зусім іншая размова.
Першапачаткова яны правыя толькі таму, што пры рэгістрацыі мы пагаджаемся з несуразнымі правіламі. Іх прымушаюць нас гэта рабіць, а потым дзесьці там у правілах знаходзім падвох. Дэпанаваў 1000 рублёў, пагуляў, не пашанцавала, не фартанула і ставіш на вывад – адменяць выплату і паведамляюць, што не зроблены трохразовы абарот дэпазіту. Гэта тое самае, што зайшоў у краму, нічога не купіў і пры выхадзе не выпускаюць, пакуль не зробіш пакупку🙂. За што такія правілы – каму даюць бэндэп, а каму не. Бывала ў мяне такое ў адным казіно – у іх была акцыя бездэпавая і папрасіў. А яны мне – наша служба бяспекі вырашыла вам не прадастаўляць гэты бонус. Так што пакуль усе танчым пад дудку адміна казіно. Хочацца нешта змяніць у лепшы бок, але няма ўплыву на іх.
Казіно Casdep.
Па спасылцы з Латеста пераходзіш на старонку, дзе абяцаюць 50 фрыспінаў за рэгу:
🔗
Усё быццам б акуратна распісана, але калі даходзіш да купона і ўводзіш код: “Купон – інвалід”.
Па краіне забароны няма.
Самое цікавае – я нават такога слота ў гульнях наогул не знайшоў)
Vegas red напісана бездеп 10$ для новых,але пасля рэгістрацыі служба падтрымкі пачынае ўціраць што патрэбен мінімальны дэпазіт,даваў ім жа іхнюю спасылку на гэты бонус,але так і нічога не змог ім даказаць.Урэшце рэшт заблакавалі акк.![]()
velkan.email пасонам не плаціць. кажуць унясіце 300р депа каб вывесці адгуляны бездеп і не выводзяць.
velcamdeluxe.com velcamdeluxe.co таксама яны. У нас на сайце ёсць скарга ад Grindan на 1800 долараў.вырашана,грошы выплачаны.таму слабая надзея ўсё ж ёсць)