Казіно "Вікторыя" - ашуканцы. Афёра з бездэпазітным бонусам (150 рублёў)
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
21 December 2014
ад
PavelFredooc
|
17 Адказаў
|
1,518 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзе логіка?
Складаецца ўражанне, што яны гуляюцца )))
Хоць новым гульцам шкоды няма. А з тымі, у каго ёсць на рахунку, што?
Зразумела, што казіно знайшло вельмі добры спосаб пазбавіцца ад непатрэбных ім кліентаў. Каб не выплачваць ім зарабленыя дзень, вырашылі вось такім чынам іх проста зліць.
Тут няма логікі. Яшчэ адна падстава.
Дзеянні гэтага казіно былі нацэлены менавіта на тых, у каго было што страціць. А новых кліентаў заўсёды знойдуцца.
Таму перш чым укладваць на дэпазіт свае цяжка зарабленыя, трэба прачытаць водгукі пра гэты сэрвіс. І пажадана мець адно правіла: ніколі не клюйце на новыя праекты, пакуль яны сябе не зарэкамендавалі дастаткова доўга, асабліва ў гэтай гульнявой сферы.
Прыём ашуканства пад прэтэкстам “не такі IP-адрас” не такі ўжо і новы. Ім карысталіся многія хайпы, каб не плаціць ні капейкі ўкладчыкам. Паўторная рэгістрацыя была забаронена, так што кліент (альбо проста “Я сам такі”) заставаўся без грошай. Калі судзіць па многіх водгуках, гэтым брудным метадам карыстаюцца і некаторыя казіно. Хоць пасля гэтага іх варта называць па-іншаму.
Цалкам правільна, чытаць камэнты неабходна, перш чым прыступаць да карыстання паслугамі якога-небудзь сэрвісу ў інтэрнэце. Але часта пазітыўныя водгукі проста атрыманыя за грошы.
Брудныя, бясчэсныя, разводзілы, вось як іх трэба называць.
Я зусім не давяраю ні адному анлайн-покеру, я аматар жыццёвай гульні
У іх саппорт смяшны быў.Вікторыяй звалі🙂
усё, няма гэтага гаўна болей – знікла….
я ужо таксама паглядзеў!Хоць рэкламай у свой час дасталі!!!
Там быў жорстка настроены скрыпт, кожны спін – 2 Book of Ra + купа багоў. Такой плагін нават 50 даляраў не варты))
ахаха, зачёт.
Ух, гэтыя скрыпты ўжо!
Ну ёмаё – ну нічога не саромяцца…