Казіно Вавада свядома затрымлівае выплату, я толькі што зайшоў і прайграў!
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
23 February 2023
ад
PavelFredooc
|
20 Адказаў
|
775 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
на колькі затрымалі выплату?
Так у іх гэта даўно ў парадку рэчаў!Нічога новага няма! Знайшлі чым здзівіць!!Плацяць галоўнае і то добра!)))))
нуу цяжкасці ў людзей цяпер з грошамі!Ну ўсім цяпер цяжка!Трэба іх зразумець і прабачыць!Пачакайце крыху і ўсё будзе нармальна!
Не ну памурыжыць, патрымаць рэзіну – гэта Ж “святое” справа для казіно. Заўсёды ёсць надзея, раптам знойдзецца “нетарплівы” і заліе выйгрыш увесь “ўзаД”…)
PS. Усё ўсім даўно ясна і зразумела з гэтымі “затрымкамі” з выплатамі выйгрышаў, тым больш што ім цяпер трэба выплаціць каля 500 К. Якому таксама зусім нядаўна патрапілі нервы)
Не цягнуць на пиастрикс у мяне выводзяць на працягу гадзіны, а то і раней, а тое, што прайграў сам вінаваты, мог бы пачакаць!
На 0. Часу нават не прайшло, які казіно можа патраціць на выплату выйгрышу.
Сітуацыя простая, чалавек паставіў на вывад у гадзіну дня, у 2 гадзіны дня напісаў скаргу, у 3 гадзіны дня заліў. Паводле правілаў казіно, у казіно ёсць 48-72 гадзіны на апрацоўку і вывад.
ААА…..Ну так!Тады вельмі простая!І старая як свет!
Калі-небудзь наступіць дзень, калі акопяну ўсё ж такі вернуць дэпазіт,які ён сам прайграў, але гэта ўжо іншая гісторыя…
згодзен!Зусім іншая гісторыя!))))
піпец гумарыст аўтар🤣
несусветная глупасць
А мог бы ж яшчэ і выйграць!
А ж рэальна мог!Вось і яшчэ раз пацвярджаецца ісціна,што перш за ўсё ў гульца павінна быць самавалоданне!
Ведаць:
дзе, у колькі і па колькі гуляць;
тонкасці гульні і ўмець гуляць.
Мець “фарт” і самадысцыпліну
Усё гэта трэба ведаць і ўмець прымяняць гульцу, каб атрымліваць радасць ад гульні і заставацца ў плюсе!
ахаха , тонкасці гульні і заставацца ў плюсе))) Магу сказаць, як заставацца ў нулях плюс мінус – гэта ставіць на вывад усё, што вышэй х200 )))) Толькі навошта тады ўвогуле гуляць)))
У кожнай гульні ёсць свае тонкасці і нюансы, але гэта калі гуляць удумліва… А не проста тыкаць на кнопку спін за спінам і чакаць х200.)
што за бред , як гуляць удумліва , казіно гэта ў першую чаргу задавальненне , пра бабкі і так усё ясна , я хачу гуляць у пэўны слот калі ён не гуляе я гэта цудоўна разумею але я хачу гуляць там , блядзь і з гэтым нічога не падзяеш бо ў мяне стаіць на гэта і ўсё , ты ж не трахаеш ўсіх хто даступны а толькі тых хто табе падабаецца так жа?))))
Камусьці падабаюцца слоты, камусьці покер, камусьці ўвогуле па**р… А мне – рулетка, вось за яе, за “каралеву” і кажу 😎
)))))ХА-ХА-ХА гэта як ведаеш, цяпер жа прагрэс і камусьці падабаюцца проста жанчыны, а камусьці рэзінава-электронныя жанчыны падабаюцца (бывае і юнакі) электронныя ха-ха-ха)))ха-ха-ха, .І тут тое ж. Якая табе рулетка падабаецца?! ЕЕЕлектронна-драўляная або проста драўляная сапраўдная ?! Я ж ведаю, што сапраўдная)) Але ты ўдакладняй для тых, хто не ў курсе, у чым іх адрозненне!
… Да, мне нравіЦа каралева казіно! І яна ў гэтым плане так адна…
Божа мой, як хочацца, кахаць…
І калі кахаць так каралеву.., а выйграць, так мільІён!
Грошамі разумеЦА! 😎