Казіно, у якіх быў заўважаны баг у акаўнце

Абмеркаванне онлайн-казіно | 9 June 2022 ад | 60 Адказаў | 2,460 Праглядаў | 8 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 304
Публікацыі
21 156
Падпісчыкі
20
Рэгістрацыя
31.07.2015

Давайце разам будзем шукаць і пісаць пра казіно, у якіх быў заўважаны “баг акаўнта”

Усе выпадкі з вашага жыцця, з назвай казіно і пажадана скрыншотамі, якія пацвярджаюць вашу гісторыю, няправамернага бана або дурной прычыны бана, невыплаты выйгрышу, канфіскацыі выйгрышу, кідайце сюды.

Разам будзем абмяркоўваць, думаць і смяяцца.

Лепшыя гісторыі трапяць у наш тэлеграм-канал, а самае галоўнае – дапамогуць НАМ гульцам абыходзіць кепскія казіно бокам.

PS: гісторыі тыпу “казіно кажа, што ў мяне мультык, але мультыка няма, шчырае слова!!!!”, пісаць не трэба. Дзякуй

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.03.2019

Тэрмін страшны. Трэба ж было прыдумаць такую лухту. Шахраі. Як бы толькі іншыя казіно не ўзялі на ўзбраенне такую выдуманую, бязглузду ідэю, каб пры жаданні не выплачваць выйгрыш.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Ну… пакопаюся ў відэазапісах.Знойду дакладна шмат чаго цікавага.Толькі б час знайсці на гэта.Амаль кожная ру-помыйка падобным займаецца.Выключэнне, мабыць, толькі сама Плейфортуна ну і праслаўлены Бітстарз, у якім проста ну неверагодна цяпер увогуле выйграць нічога!!!)))) вось, мабыць, і выключэнні.Я, дарэчы, увогуле перастаў гуляць у Бітстарзе і нікому не раю.Надатае казіно ад самога Совссвисса напрамую для ўсіх.))))))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 715
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Так адразу Фсех і не ўспомніш, кідалі з выйгрышам – гэта так, але ніколі не блакіравалі акк. Мабыць таму што заўсёды перад рэгай уважліва чытаў правілы і калі былі сумневы, праходзіў міма. Але за адно такое, напэўна, раскажу, там праб усякага няма) Лет сем-восем “назад” праз суседні форум часта і густо гуляў на “бездэпы”, гэта было вельмі папулярнае і плюсавае правядзенне часу, стримераў тады ў поміне не было…) Шкада, скрыншотаў няма, як і таго форума.)

Было гэта рускамоўнае казіно з ангельскай назвай “Кристалл”. Тады казіно “давалі бездэпы” роўныя 10 $ (эквівалентна 300 р). Паводле ўмоў казіно прапаноўвалася адгуляць з вагерам х10, зараз пра такую шчодрасць застаецца толькі “ўспамінаць”.) Ужо двойчы адбіў такі бонус, потым рабіў мінімальны дэп, кручыў яго разок і выводзіў выйгрыш з дэпазітам. А вось трэці раз іх ужо “сташніла”… І пасля адыгрышу бонуса і дэпазіту, калі на рахунку было каля “соткі бакинскіх”, пацікавіўся ў чаце – маўляў адгуляў бонус і дэп, атрымаў пацвярджальны адказ, што можаце падаваць заяўку на вывад…

І вось з гэтага моманту і пачаліся “цуды”…. Спачатку тыдзень мудзіў фінаддзел і даў адварот паварот. Потым тупа павялічылі вагер у два разы, змяніўшы свае ж правілы. Калі паказаў ім скрыншоты правілаў на момант атрымання бонуса, а потым пасля карэкціроўкі, супорт зрабіў выгляд, што не разумее. Мая заўсёды рабіў скрыншоты правілаў перад пачаткам гульні ў казіно…

Яны тады “ляхануўуліся” – змянілі правілы толькі ў адным месцы, а ў іншым, відаць, рукі не дацягнулі….) Ну “зрабіў ім вагер”, як яны хацелі, але ўжо на “руле”, кстати ўмудрыўся яшчэ і падняцца. А потым прыйшоў час размаўляць з мэнэджэрам, паказваў ім іх “бока”… Але тады ўжо пачалася карпаратыўная этыка, так бы мовіць “чэсць мундыра”… Пачалі патрабаваць праходжання верыфікацыі, у гэтым казіно гэта было ўпершыню… Зайняў пазіцыю фармальнай логікі, паспрабаваў растлумачыць ім усё “на пальцах”, што ўжо двойчы адгуляў менавіта такі бонус і без праблем выводзілі на ВМ. Але яны ўпёрліся рагамі і ВСЁ – маўляў вы гуляеце ў нас упершыню…. Да таго ж ёсць сумневы, што вам ужо ёсць 18 і ўсё такое. Стала зразумела, што будзе працяг і потым пачнуць выкручваць рукі па якасці скрыншотаў з дакументамі (з заверкай іх у натарыуса і магчыма нават на той мове, дзе зарэгістравана гэта казіно…). Карацей, адмовіўся ад іхняй верыфікацыі.

Рашыў пагуляць напоследак у сваё задавальненне, але і тут здарыўся аблом… Рулетка была ўжо не тая, “міргала, цягнулася, заікаўся” і ўсё час кідала шарык міма ставак. Вось такое прыгода здарылася.)
😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
286
Публікацыі
223
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.06.2025

Нядаўна быў глабальны баг на джозе, пры адыгрышы бонуса бонус не знікаў са спісу, а сума адыгранага пераўзыходзіла суму адыгрышу. А баг заключаўся ў наступным: з кожнай стаўкай у любым слоце і ў любога правайдэра налічвалася сума бонуса, у мяне гэта было 500р за кожны спін.
у сябра па 2000 за спін капала на рахунак

праз нейкі час блок акка, разблок і анулявалі рахунак, ладна яны спісалі забаганыя грошы, гэта было чакана, але яны і мой баланс абнулілі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
236
Публікацыі
157
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21.06.2025

нядаўна ў знаёмага быў у кактусе баг аккаунта)
дэпнуў пад бонус, бонус не далі, ён пісаў у падтрымку з усімі скрыншотамі, з акцыяй з пошты і ў акаўнце з бонусам, а яму – гэта візуальны баг, вам гэты бонус не даступны)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 715
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
malenkiiprinc, 1 July 2025
заліў пад бонус, бонус не далі, ён пісаў у падтрымку з усімі скрыншотамі, з акцыяй, з ліста на пошце і ў акаўнце з бонусам, а яму – гэта візуальны баг, вам гэты бонус недаступны)

@malenkiiprinc

У “кактусе” не граў, але тэма знаёмая – таму і не лезу на розныя, там “казачныя” бонусы! У большасці гэта ўсё заканчваецца стратаю часу, нервоў і грошай

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
malenkiiprinc, 1 July 2025
недаўна ў знаёмага быў у кактусе баг аккаунта) задэпіў пад бонус, бонус не далі, ён пісаў у падтрымку са ўсімі скрыншотамі, з акцыяй з пошты і ў аккаунце з бонусам, а яму – гэта візуальны баг, вам гэты бонус не даступны)

@malenkiiprinc​ не гуляйце ў гэтым казіно, бонусы жахлівыя, даюць бонус але макс кэшаўт 2 або 3к, а мін вывад у іх 5к, кароче спецыяльна так зроблена што злілі і дэп і бонус.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
108
Публікацыі
403
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.06.2025

У мяне як то быў баг на водке сайт лагаў я націснуў забраць кэш бек , ён не забраўся націснуў яшчэ раз тое ж самае , трэці раз сайт завісаў ) І я атрымаў кэш бек у 3х кратным памеры 😁 не шмат але прыемна

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 293
Публікацыі
11 758
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
thee4, 14 June 2022
Так адразу Усіх і не ўспомніць, кінулі з выйгрышам гэта – так, але ніколі не блякавалі акк. Мабыць таму, што заўсёды перад рэгай уважліва чытаў правілы і калі былі сумневы, праходзіў міма. Але за адно такое, напэўна, раскажу, там прабы не дзе ставіць) Лет сем-восем “назад” праз суседскі форум [...]

@thee4 было такое, Крышталь, мне афармленне падабалася, некаторы час бездэпы давалі, так. А яшчэ быў Крышталь Палас, танкаваты такі з самымі примітыўнымі гульнямі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
862
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019

Месяцы паўтара таму зайшла ў казіно буй. Мяне выкінула з акаўнта. Перазахожу, а там баланс 400к руб. Пакуль разбіралася, што рабіць, зноў выкінула. Заходжу і ўжо нуль на акаўнце.

Калі быў такі баланс, я ўвайшла ў асабісты кабінет і ўсе дадзеныя былі мае

Гэты адказ быў зменены 10 месяцаў, 1 тыдзень таму карыстальнікам hgsdtv. Прычына: Исправление
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 715
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
gans2115, 2 July 2025
@thee4 было такое, Крышталь, мне афармленне падабалася, адначы час бездэп давалі, так. А яшчэ быў Крышталь Палас, таннаватае такое з самымі прымітыўнымі гульнямі.

@gans2115

Не ведаю, але за Крышталь у мяне былі іншыя ўспаміны, кінулі з выйгрышам з бездэпа. Падняўся вышэй сотні бакінскіх, але вывесці так і не далі… Давялося зліць усё ў слотах, было без шансаў)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 293
Публікацыі
11 758
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
hgsdtv, 2 July 2025
Месяца паўтара таму зайшла ў казіно Буй. Мяне выкінула з акаўнта. Перазахожу, а там баланс 400к руб. Пакуль разважала, што рабіць, зноў выкінула. Уваходжу – і ўжо нуль на акаўнце. Калі быў такі баланс, я ўвайшла ў асабісты кабінет і ўсе даныя былі мае

@hgsdtv​ у роялах часам сайт, калі падгружаецца, коска зьнікае:)))) я адзін раз проста ашалеў, аж сэрцайка забілася :))) 2,6 мільёна, нешта такое:)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
862
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019
gans2115, 2 July 2025
@hgsdtv​ у роялях часам сайт, калі загружаецца, коска знікае:)))) я адзін раз прама афігел, аж сэрца забілася :))) 2,6 мільёна, нешта кшталту гэтага:)))

@gans2115​ так так так))) і прычым па ўсёй сетцы так.. і лічбы ж заўсёды вялікія))

Па першаму і таксама падумала, што баланс такі

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
862
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019

Знайшла скрын, з тымі вялікімі бабкамі на акаўнце

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 293
Публікацыі
11 758
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
hgsdtv, 2 July 2025
Знайшла скрын, з тымі вялікімі бабкамі на рахунку

@hgsdtv​ ну ўсё, кідай прэтэнзію:))) няхай вяртаюць! Толькі кажы так: зрабіў/зрабіла дэпазіт і ў гісторыі няма гэтага, што за фігня!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
862
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019
gans2115, 2 July 2025
@hgsdtv​ ну ўсё, кідaй прэтэнзію:))) няхай вяртаюць! Толькі кажы так: зрабіў/ла дэпазіт і ў гісторыі гэтага няма, што за фігня!

@gans2115​ я ім пісала ў чат і кідала гэты скрын. Яны мне вельмі доўга адказвалі…я выйшла..і, натуральна, гісторыі няма. А ўвогуле цікава прычына. Ці менеджары так грошы зліваюць..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
9
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.04.2025

У казіно bitz быў заўважаны баг акаўнта, гуляла ў слоты, а выйгрыш не налічваўся, даводзілася прасіць тэхпадтрымку налічыць выйгрыш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
56
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.06.2025
hgsdtv, 2 July 2025
Знайшла скрын, з тымі вялікімі бабкамі на акаунце

@hgsdtv
у буя бывае такое – на іншы акаунт закідвае, менавіта на галоўнай старонцы з балансам, з кешам, напэўна, як-то звязана​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
65
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.06.2025

На котах заўважалі баг часам ? У бонусы заходзіш а ў цябе там мільёны бездэпаў розных шкада актываваць нельга

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 715
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
KSENIYA225, 3 July 2025
На катах заўважалі баг часам ? У бонусы заходзіш а ў цябе там мільёнаў бездэпаў розных жаль актываваць нельга

@kseniya225

А скоты – гэта ўвогуле асобная тэма…. Да досыць на слыху, як яны ліхо “ўключылі дурня” і адмовілі Валянціне, з вывадам выйгрышу 5,4 ляма!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
49
Публікацыі
44
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.07.2025

шмат багоў давялося мне пабачыць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
358
Публікацыі
2 176
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.06.2025

На джеттоне вельмі рэдка бывае такое, што па нейкіх невядомых прычынах выйгрыш за стаўку не налічваецца. Часам прыходзіць праз 10 хвілін, часам даводзіцца вырашаць праз падтрымку, але яны мала кампетэнтныя ў гэтым пытанні. Звычайна вырашаюць суткамі, рэальна. Так аднойчы ў блэкджэку выйгрыш зацягнулі, але ў выніку, наколькі памятаю, праз пару тыдняў ён усё ж прыйшоў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23.07.2025

Цяпер за гэтым моцна сочаць. Чуў камусьці казінашка выплаціла лямбда баксаў за знойдзены баг

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
69
Падпісчыкі