Казіно Сол працуе няправільна
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
1 February 2020
ад
alexey03
|
11 Адказаў
|
791 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім! Хацеў бы папярэдзіць усіх гульцоў, што казіно Сол пачало цягнуць з выплатамі і слоты сталі жрацца як сабакі.
я за 5 хвілін апошні раз прайграў 1800 па стаўцы 10 рублёў, такога крадзяжу я яшчэ не бачыў, па ходу ў казіно пачаліся праблемы з грашыма
за 2 тыдні спусціў болей за 25к і граў я па маленькіх стаўках не больш за 20 руб.
Галоўны самы важны факт у тым, што выплаты чакаю каля 20ч, да гэтага ніколі не было такіх затрымак, выплачвалі за 5 хвілін да 3 гадзін.
будзьце асцярожныя з гульнямі ў гэтым закладзе………
так так, Айдар, ты прав – цягне, гэта для казіно. Лічба не пастаянная, прыйшоў час заблакаваць акк………
заблакую пасля бесдэпы дакладна……..
так што я да 67+к выходзіў
І вырашылі яны дружненька ўсёй групай заснавальнікаў, сядзячы за круглым сталом, што пара нам выходзіць з крызісу, кінем-ка Алеху, і зажывём, з новымі сіламі! )))
влад не ведаю,што, дзе і як,але я ўпэўніўся што доўга ў адным казіно затрымлівацца доўга нельга да і софт у іх па ходзе рэгулюецца ўвесь……..
У Фрэшы дэпазітаў на 1.700.000,кэшаўтаў на 2.000.000+/-.Ніякіх затрымак там няма.Топавая сетка.Асабліва ў плане плюшак.ТС,калі ты не ў курсе,вывад на электронныя кашалькі ДА 24 гадзін.Чаму панікаваць?
паника всегда происходит у людей когда что косается его кровных денег.
когда выплаты не выплачиваются по той статистике которой он ранее все получал.к примеру если он до этого все выплаты получал не позже 5 часов то он и ждёт выплату по той статистике которой он все получал выплаты,а если более 10 часов идёт выплата то уже будут вопросы и паника у игрока.
все мы люди живые и эмоциональны,мёртвые только молчат……..
а потым гэта сетка яшчэ адключае выдачу бывае цалкам на тыдзень я нават па днях вылічыў па якіх там увогуле не варта гуляць.
там усе слоты імі рэгулююцца цалкам і народ прачухаў гэта і паціхеньку адтуль сыходзіць,а грошы з неба не сыпяцца,толькі калі гульец там іх ім пакіне……
Ды мы канечне сумаем па табе)пакуль ты ў лазні быў))не да такой ступені))казіно калі ты не ведаў не заўсёды дае нават часам жрэ адкрыю табе сакрэт)а па выплатах не панікуй выплацяць яны табе твае 200руб,якіх ты выйграў у обезянках))па-першае выхадныя ўчора,па-другое не толькі ты адзін там гуляеш!Народу шмат і па чарзе выводзяць
да sol гаўношалага , занёс там 40 к хацеў вывесці каса не грузіцца так усё і зліў там за пару гадзін . кста ў чаце абяцалі што за пяць хвілін усё норм будзе так праз 3 гадзіны таксама не працавала )))ps для асаблівых спрабаваў у трох розных браўзэрах))
там тысячи проигрываются за пять минут по минимальной ставке о чём ещё тут говорить то лол)))))))))
поўная махлярства па любому што рох што фреш што сол ўсе яны з адной тэсты……..
я там буду блокать аккаунт,как бездэпы откатаю блокну и удалю как в роксе так и во фреше я делал потому что это ўсё одна какашка…….
сейчас вон оператор сам проболтался что есть у них падкруткі па аккаунтах даже доказваць нічога не трэба лол))))))