Казіно "ШАМБАЛА" сыграла ў "тлусты" плюс
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
12 March 2025
ад
thee4
|
10 Адказаў
|
310 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аператар казіно «Шамбала» ў ігральнай зоне «Янтарная» – ООО «Колесо» – апублікаваў паказчыкі фінансавай справаздачнасці за 2024 год.
Выручка аператара ў мінулым годзе вырасла на 42,2% да 690,13 млн руб. (у 2023 годзе – 485,41 млн руб.). Паказчык валавой прыбытку прадэманстраваў павелічэнне на 59,2% – з 265,53 млн руб. у 2023 годзе да 422,63 млн руб. у 2024. Чыстая прыбытак тым часам вырасла больш чым у 2 разы – са 142,77 млн руб. да 319,97 млн руб. У гадавым вылічэнні паказчык павялічыўся на 124,1%.
Казіно «Шамбала» ў «Янтарнай» адкрылася 21 кастрычніка 2022 г. Аднаіменны заклад таксама працуе ў ігральнай зоне «Примор’е» пад кіраваннем НАО «Шамбала». Абодва юрыдычныя асобы (ООО «Колесо» і НАО «Шамбала») звязаныя агульным заснавальнікам, якім з’яўляецца Нікіта Смаленцаў.
Усе едзем у Шамбалу тады! Думаеш, гэта карысная тэма для форума?
1. Не ведаю, ці ўсе “падарвуцца” з форуму пасля твайго закліку ехаць туды, спадзяюся, што ты паедзеш! 😎 А потым нам, астатнім, якія “не выязныя”, раскажаш, як табе там спадабалася)
2. Мая думае, што гэта адзін з лепшых варыянтаў наземнага казіно на пастсавецкай прасторы! І калі б у мяне была такая магчымасць, то пагуляў бы там.., упэўнены, што гэта лепш, чым “зліваць” у анлайне або выйграваць, а потым ствараць скаргі, спрабуючы “выбіваць” сваё. 😎
Залілі шмат , зараз аддача пачнецца , пара на лыжы ……………
Увогуле не дзіўна, што казіно павялічвае свае даходы)
Было б дзіўна, калі б яны ўпалі на 124%)
Калі памятаеш, то раней, калі спачатку вызначылі гульнявыя зоны, не ў ўсіх атрымалася атрымаць прыбытак, і некаторыя нават….
…«Янтарная», па колькасці наведвальнікаў не з’яўляецца лідарам сярод іншых азартных зон РФ . Але, як і іншыя падобныя аб’екты ў краіне, зараз дэманструе тэндэнцыю да росту. У казіно «Шамбала» сярэднюю наведвальнасць ацэньваюць у 700 чалавек у суткі. Сярэдні чэк за адно наведванне – каля 6,5 тыс. руб).
Прымор’е далёка для мяне, бліжэй паехаць у Сочы. Ну, па мне лепш гуляць онлайн на канапе дома, і нічога выбіваць не трэба, калі гуляць у нармальных казіно.
Казіно ў плюсе, не дзіўна. Народ ідзе, грае, прайграе.
Так, у мяне таксама пакуль выбар невялікі, да таго ж не выязны(. Але так моцна хочацца днюху “правесці” ў “путовым” казіно… 😎