Казіно-шахраі MaxBetslots
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
12 August 2020
ад
Yuriver
|
4 Адказу
|
1,303 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не магу нават словамі выказаць, наколькі ашуканскае казіно MaxBetslots. Звычайная в”вулканоўская” канторка. Граю там даўно і мне ёсць з чым параўноўваць. Яшчэ каля пяці гадоў таму – гэта быў іскрысты клуб з джэкпотам, латарэямі, нядрэннай аддачай і даволі хуткай выдачай. Цяпер жа гэта казіно ператварылася ў звычайнае сумнае “г…”, з нулявой аддачай, з пустымі фрыспінамі (якіх яшчэ і не дачакаешся), і выплаты (капейныя вядома, для цікавасці выводзіў 500 рублёў), якія чакаеш па 10 дзён. Тэхн. падтрымка маўчыць. Такое ўражанне, што казіно стаіць на “аўтамаце”, нацэлена чыста на зліў усіх, хто зайшоў, ну тыповая карціна для ўсіх “шарашкіных контор”. Вельмі не рэкамендую, пустая трата грошай і нервоў. Ды! Маленькі момант! Калі я ўсё-такі дадазваніўся да тэхпадтрымкі (праз 1 гадз. 18 хв. чакання), мне аператар параіўся, і нават кідаў спасылку на казіно Vulkan Vegas, пасля чаго мне стала ўсё зразумела)))
Сумна, канешне, бачыць усё гэта… Але далей такіх кантор будзе ўсё больш і больш… У іх падыход адзін: што эканамічна выгадна для казіно – плаціць гульцам або… Для іх правільны адказ ЦІ..)
Яшчэ раз))не разумею што зацягвае людзей у такія казіно?Правільна ХАЛЯВА.
я сабе ўявіць не магу, што там павінна адбывацца, калі сапорт кінуў спасылку на іншае казіно