Казіно R7 маральна мяне забіла і не збіраецца спыняцца
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
7 March 2025
ад
Ludkazlo
|
238 Адказаў
|
7,543 Прагляду
|
17 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бамп тэмы
Гульцу жадаю атрымаць сваё вяртанне і вызваліцца ад залежнасці, коты ў апошні час увогуле скатыліся, стабільна депаліў 5к$ у мес канкрэтна ў R7, больш не буду
Была зарэгістравана па рэфке мелстроя, дарэчы, нават яго мадэрам адпісваюць, што «адказ будзе на латесте», смешна
Я табе так скажу, проста ТЫ ДАЖЕ не ўяўляеш, да чаго можа давесці цябе лудка. Я гуляю з 17 гадоў (пачатак нульвых гадоў), покер, рулетка, потым слоты, калі скончацца грошы, ты пачнеш шукаць спосабы іх дастаць, я вучыўся на першым курсе ўніверсітэта, калі палез у першы крымінал дзеля таго, каб пайсці ў казіно, да таго моманту сацыяльныя сувязі ўжо былі парушаныя, у выніку турма, потым яшчэ, потым яшчэ, потым ОПГ і строгі рэжым і ўсё на фоне прайгрывання ўсіх грошай, усё да выносу лыжак з дому (хоць дом таксама быў не заўсёды). І вось у моманте табе 30 і ты ваxе, у мяне ў гэты момант карта Тинькофф была з балансам МИНУС 27 мільёнаў рублёў па ФССП. Таму выбіраць табе, гатовая прайсці свой шлях? У мяне хапіла сіл выбрацца і пакінуць казіно ў сваім жыцці, але гэта рэдкасць, не лічы перадна тым, што мне давялося пакінуць краіну і інш., інш. Таму вучыся альбо на сваіх памылках, альбо на чужых. Тут ужо табе выбіраць.
Гучыць вельмі пераканаўча, адрозьвяляе. У любым выпадку, раблю і буду рабіць усё, каб не вярнуцца. Вы моцны чалавек, раз у вас атрымалася.
У маім выпадку, калі R7 верне грошы, гэты шлях будзе значна прасцейшы і дзейснейшы, таму дзякуй усім вялікі за актыўнасць.
Прама маё жыццё апісаў, аж заплакаў. Не працуюць перамовы, тут толькі піндзюлёў раздаваць і то не заўсёды дапамагае 🤗
Дзякуй за актыўнасць!
Ну мне 30 і я ў казіно +- таксам па часе , і ні разу не даходзіла да крыміналу і выносу лыжак з дому!
Ці здаваў я што ў ломбард – так было
Ці краў я дзеля гульні? – не, не было.
Я не прымяншаю цябе і не возвышаю сябе, мне проста стала цікава, што ў цябе адбывалася…
У цэлым твая гісторыя даволі цікавая, я б прачытаў асобную тэму ад цябе, калі ўсё гэта праўда, думаю, у цябе багаж вельмі цікавы.
А зараз ты іграеш? проста ты на форуме для гульцоў, і магчыма гуляеш… цяпер спыняешся лягчэй і не пераступаеш мяжу?
Канешне прашу прабачэння, але не задаць пытанне не магу… Вы можаце адказаць хоць бы сабе, чаму пачалі гуляць? І дзякую шчыраму адказу сабе, знойдзеце ў сабе сілы заліпнуць на гульню.
PS. Скажу за сябе – пачаў гуляць будучы студэнтам, гэта была папулярная картачная гульня – Прэферанс. Гуляў даволі паспяхова, часам нават “бачыў” прыкуп, што дазваляла не ўвязвацца дарма і не рызыкаваць… І быў выпадак, калі давялося пагуляць нават з картавым шулерам, спачатку ў яго гульню BJ(“21”), там было без варыянтаў (ну проста, як цяпер з лайв-дылерам), а потым у маю – прэферанс. Агульны лік па гульнях быў 1:1. А калі “палез” таргавацца за прыкуп “на дзевятарнай”, ён мяне спытаў: не баішся прайграць? Я адказаў – не, я “бачу”, што на прыкупе. У яго шырока расплюшыліся вочы, прашаптаўшы, што калі ён здае карты, ніхто не бачыць прыкуп. Потым так бы мовіць здаружыліся, але ў карты больш не гулялі, толькі ў нарды…
Для яго гэта быў спосаб зарабляння, па парадах ён гуляў на кватэры… А для мяне гэта проста было цікава, да таго часу спецыяльнасць ужо атрымаў і яна мне падабалася). Магчыма таму магу спыніцца і па сённяшні дзень маю невялікую “плюсавую дэльту” (у сярэднім 200 -300ey, часам да 400).😎
Не думаю, што камусьці будзе цікава чытаць чарговую гісторыю пра лудку)
Я зараз гульнявы, гуляю раз у тыдзень, зыходзячы з бізнэсу заўсёды маю доступ да бабла, але не зрываюсь у штопар, за тыдзень прайграю пару тысяч даляраў напэўна, +/-, апошні зрыў быў год таму напэўна, за вечар усадзіў 18к даляраў, балюча, але перацярпеў. У задавальненне катаю ў покер, асабліва кайфую ад жывой гульні, таму купіў сабе покерны стол)
У мяне сям’я, маленькі дзіця, таму я не магу дазволіць сабе проста ўзяць і прайграцца, АЛЕ што да мяне – гуляць будзеш заўсёды, не бывае нас былых.)
Ну добра, што не бывае жорсткіх залівоў! А пра зрывы я ўжо пісаў, пагаджуся, што час ад часу яны будуць адбывацца і гэтага не пазбегнуць! галоўнае, каб зрыў не быў запойным і максімальна не сур’ёзным.
Рады, што ў цябе цяпер усё добра, таксама думаю, што мне пара сям’ю заводзіць і тады гуляць пачну яшчэ радзей чым цяпер – але так сама ўпэўнены, што цалкам ад гульні я не пайду.
Вельмі цікава, як паэму чытаю, я тут нядаўна дзвесці рублёў прайграў, расстраіўся, а тут па 18 тыс. баксаў, канешне цікава, пішы, расказвай, абняў
Вось паказальная крайняя гісторыя, шмат такіх чуў. На шчасце сам да такога не даходзіў. Добра, што ў канцы ў цябе ўсё наладзілася, шкада, што менавіта так давялося прайсці шлях
Сёння не змагу адказаць на гэтае пытанне нават сабе, таму што логікі ў тых дзеяннях не было. Не было нейкага схаванага жадання, напэўна, проста ўцягнуўся ў працэс і прабудзіў сядзячую ўнутры азартнасць.
Яшчэ іншае пытанне ёсць: калі цяпер табе вернуць дэпазіты, ты цвёрда ўпэўненая, што не заліеш усё назад?
Пытанне са зорачкай. Вядома, зараз я цвёрда ўпэўненая, што не залью назад і гуляць не буду.
Калі канкрэтна гэтыя сродкі браць у разлік, назапасілася многа фінансавых пытанняў, якія трэба вырашыць, бо фокус увагі апошнія 2 месяцы на гэтай скарзе, нават толкам працаваць не атрымлівалася) Маральна выдыхнулася, таму большая частка грошай пойдзе на закрыццё абавязкаў, а астатак – на заняткі з псіхолагам)
Псіхолаг малаверагодна што штосьці дасць, хаця тут трэба спецыяліста шукаць, які працуе ВЫКЛЮЧНА з лудаманамі, але такога рэальнага спецыяліста знайсці супер цяжка! я б сказаў амаль немагчыма.
Асабліва не раю браць псіхолага, які працуе з усімі – гэта значыць і з лудаманамі, і з наркаманамі, і з алкаголікамі і ўсімі ўсімі… патрэбны менавіта той, хто працуе з лудаманамі з вялікім стажам і які будзе разумець, што вы яму кажаце, а не проста дагадвацца і мяркаваць)
… Малады, што справіўся! Мабыць сустрэла на сваім шляху добрую, сапраўдную асобу, якая дапамагла…
Але далёка не ў ўсіх, пасля выпітага да дна цыстэрны “азарту” адбываецца такое цудоўнае вылячэнне… Некаторыя ідуць у разнос, у іх зяўляецца спачатку другое дно, потым трэцяе… І гэта сумна.
Які псіхолаг, мілая?!
Калі грошы ўсё ж вернуць крыху, зляцай у Сочы або Домбай, пакатайся на лыжах, папі віна і адпачні душой або лепш адразу на Алтай на месяц – лепш, хоць даражэй, але варта 100000%, адрас санаторыі ў гарах або ў тайговым Алтаі напішу ў асабістае, калі вырашыш, звяртайся. Там ты і зразумееш, што такое жыццё наогул, убачыўшы ўсе прыгажосці прыроды, ды і гульняў там не будзе, не да іх табе дакладна. Можа і не захочаш вяртацца, ну а калі вернішся – то зусім іншым чалавекам, гэта я табе гарантую.
Ну а плаціць грошы якомусьці упырю 🤣🤣🤣 ппссссихолагу – гэта сваячэй чарговага бязумства, лічу.
Згодны, Павел быў занадта рэзкі ў сваім паведамленні (на мой погляд)
Аднак знайсці сапраўднага добрага спеца – супер складана, а знайсці спеца па лудаманіі так увогуле караул! але складана знайсці гэта не значыць, што такіх няма.
Правільна Павел у цэлым напісаў, што цяпер у большасці выпадкаў, дзе нібыта аказваюць дапамогу ад лудаманіі/іграманіі, гэта людзі, якія не кампетэнтныя ў такіх пытаннях.
Дапамагчы яны нічым не змогуць чалавеку, але пры гэтым за гэта здеруць з яго грошай па поўнай праграме. Прайдзе пара сеансаў, ён завяжа на тыдзень-дзве, потым зрываецца зноў і ўсё.
Лічу, такой дзейнасцю можа займацца толькі былы лудаман, у якога быў вялікі стаж і ён сышоў з луда-траекторыі, такі чалавек мае поўнае ўяўленне аб карціне і можа дапамагаць іншым людзям.
І ніша гэта перспектыўная і запатрабаваная будзе, калі ўлічваць, што цяпер розныя мелстроі прывіваюць гульню ў казіно школьнікам.
Найбольш агіднае, асабіста на мой погляд, казіно. З старымі махлярскімі правіламі і ні пра што бонусамі))
Ніякі супер пупер псіхолаг кардынальна не дапаможа лудоману ў вырашэнні гэтай гульнявой залежнасці, калі… Калі ён сам не захоча зрабіць САМЫ ПОЛНЫ СТОП і не перагледзіць сваё стаўленне да ладу жыцця ў бок паляпшэння.
PS. Гэта, як чалавек, які вырашыў пахудзець і звяртаецца да спецыяліста ў белых халатах і так прымае прэпараты, здаровую дыету… І на працягу, скажам, года пахудзеў на 12- 15 гадоў, а потым узнёслы гэтым вынікам вяртаецца да свайго “жыцця” і зноў бачыць сябе з кілаграмамі… Гэта як вайна з ветранымі млынамі).
Згодная з Вамі, як і з любой іншай залежнасцю – чарадзейнай таблеткі не існуе. Тут можна што заўгодна пісаць з майго боку, але важна, што будзе ў дзеяннях) Калі ў мяне атрымаецца, абавязкова адпішуся тут) Калі ў каго-небудзь ёсць рэкамендацыі праверанага псіхолага, можа нават анлайн – буду ўдзячная за рэкамендацыю ў прыватныя паведамленні.
Перш за ўсё павінна быць невыкаранімае жаданне змяніць сябе і сіла волі зрабіць гэта! А ўся бакавая дапамога(“парады” сяброў, іх падтрымка, прэпараты, псіхолагі…) яна другарадная і з’яўляецца толькі “падтрымкай”…, але не перадавым авангардам пры вырашэнні гэтай праблемы з азартам.
PS. У мяне ёсьць таварыш старэйшы, з гульнявых, ну так вось… Бачачы які ў яго талент у прагназаванні (футбол, тэніс), яксьці спытаў… Калі ты такі паспяховы ў прагнозах, чаму не робіш стаўкі? Ён адказаў, што пасля таго, як будучы старостам групы, праіП@ў за гульнёй у карты стыпендыю “сваіх” студэнтаў (20-25 чел па 40-50рЭ), больш не гуляю на грошы, зусім!
R7 скціліся… за апошнія 3 месяцы не атрымалася зрабіць ніводнага вываду, таксама адключылі бонусы без тлумачэнняў. У выніку зрабіў самаблакіроўку