Казіно Победа не выводзіць грошы
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
31 December 2019
ад
kser27
|
18 Адказаў
|
1,003 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры вечар, паважаныя форумчане! Усіх з надыходзячым Новым годам! Атрымаццa так, што я як фіш выйграў 4-е месца ў турніры па покеры ад Латеста і казіно Победа, але тут капец прыйшоў WebMoney на дэпазіт: прымаюць без праблем, а як вывесці так хрэн! чаго ў гэтай сітуацыі рабіць? Рахунак не мульт, усё ок, прадстаўнік у лс не адказвае
Яны заўсёды хутка і аператыўна выводзяць, калі няма мультаў і не парушаныя якія-небудзь правілы, паспрабуйце зрабіць дэпазіт з іншага эл.кашалька і туды ж запытаць вывад
у іх рандомна гэта, каго хочуць – таго кідаюць нібыта тэхнічна, тонкі пралік
няма іншага кашалька, толькі WebMoney тут іншая фігня з WebMoney плацяжы не пытанне, а вывад дуля!
Калі рахунак у рублях, то такія фокусы ёсць ужо даўно ў многіх казіно. У лепшым выпадку іншыя казіно выводзілі толькі на даляровы кашалёк нават з рублёвых рахункаў, а так часта здараецца, што дэп з ВМ ёсць, а вываду няма. Гэта то з-за расійскіх законаў, то з-за ўмоў ВМ. Зараз жа шмат кантор перайшлі замест Вэбмані на Яндэкс.
Я гэта ўсё разумею яшчэ да залічэння прыза пісаў у падтрымку яны адказалі што не праблема канвертуем рублі ў даляры і выведзем а як закранулася выводу так фіг там
Пля проста рэальна крыўдна: быццам выйграў а на выхадзе хер з батона!
Ну так пачакай, пакуль тут адкажа прадстаўнік. Можа проста іншы аператар падтрымкі не быў у курсе, што табе абяцалі выплаціць, і прадстаўнік усё ўрэгулюе.
ну так чакаю абідна блін
Выводзь на іншую плацяжку
Думаю з’явіцца прадстаўнік гэтага завядзення і пытанне вырашыцца ў карысць тс, калі, канечне, ёсць цярпенне і не прайграе ўсё.
да не прайграю ўжо і крыху выйграў чакаю
На вм не чакай, выводзь на іншую плацежку ці няма іншай?
няма толькі вэбмані
ну і беларускія карты Белкарт
так а карта беларуская VISA ці што або ў вас свая плацежка..?? Калі ўжо зусім ніяк не вывесці, трэба шукаць каго-небудзь, каб яму кінулі на іншую плацежку, а ён табе на WebMoney перавёў, іншых варыянтаў не бачу..
Вярні доўг WWW420XE
каму я павінен?