Казіно Playfortuna і іх шлях на дно і ў скам
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
8 March 2025
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
47 Адказаў
|
1,755 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітаю ўсё Гульнявое супольніцтва!
Усе вы ведаеце, што я ў Play (НЕ) fortune катаю ўжо сёмы год і знаходжуся на іх рэсурсе ў шалёным мінусе, прыкладна на 79.000$ з лішнім чыстага мінусу за поўныя шэсць гадоў. Але тым не менш, працягваю рэгулярна заходзіць і пастаянна прыкупляць іх бонусы і каткаць у лайве буйна гуляючы па хайролу і бывае лавлю сапраўды іх нядрэнныя акцыі на дэп, як гэтая акцыя. Сёння вырашыў як звычайна “купіць” як і заўсёды пакет, пры якім першы дзень налічаюць фрыспіны з вагерам на 20-ць, а на другі і трэці дзень без вагера, што ўжо нядрэнна. Дэпаю я заўсёды па максімалцы, бо мінімум не мае сэнсу ў іх прынцыпова браць пры іх заўсёды мёртвых і неігравых слотах зусім любых правайдэраў і адпаведна шанец адаграць роўны практычна Нулю!!!
Праект не грае больш ніколі і ні ў што і толькі толькі жалезабетонная надзейнасць іх па выплатах 100% -ая ўсё ж прысутнічае, пакуль яшчэ…….🤔 у нас заўсёды іх прадстаўнік, які не будзем крывіць душой, сапраўды лепшы прадстаўнік ад он лайн казіно і ён заўсёды вырашае ўсе пытанні і гэта ўсё і трымае мяне ў іх і час ад часу прымушае наведваць гэты стары і цяпер, нажаль ужо недабры гульнявы рэсурс.
Зараз ўнёс пад акцыю з запасам у тысячу рублёў 28.000 рублёў, максімалка там ад 27.000 рублёў, даючы права на атрыманне 2500 рублёў у дзень на працягу трох дзён, то бок 7500 бонуснымі грашыма на фрыспіны, што, пагадзіцеся, зусім непатрэшна!! Першы дзень з вагерам на 20-ць, другі і трэці дзень увогуле без вагера, з зачысланнем на баланс, што, пагадзіцеся, выдатныя ўмовы, але ўлічваючы курс змянення крыпты і іх жаданне заўжды накруціць гульца, я заўсёды з запасам дэпаю суму на 1000 як мінімум больш, вось і ў гэты раз унёс таксама. Праз хвілін 5 дэп быў пацверджаны праз блокчейн двойчы і грошы былі на іх баку, але грошы на баланс яны мне зачыслi з розніцай у 1300 рублёў прыкладна, спаслаўшыся на змяненне курсу біткоіна, якое сапраўды мела месца быць, але гэта было потым, пасля таго, як мой дэп ужо быў у іх!
Адпаведна мне налічылі не 2500 рублёў на першы дзень фрыспінамі, а 1000 рублёў🤣🤣🤣што ўжо не мела сэнсу для мяне, да таго ж відавочны факт чарговага ашуканства з іх боку гульца, я ўжо маўчу пра тое, якія я звычайна ўношу дэпазіты па сумах і колькі і як граю, гэта, як я высветліў, не мае значэння для ПФ на сённяшні дзень, яны лічаць, што хайролераў у іх безліч, у чым я ўжо сумняваюся, віпаў сваіх не цэняць, старэйшых гульцоў зусім не падтрымліваюць ніякімі праграмамі лаяльнасці каб захаваць і ўтрымаць, а, мабыць, наадварот, уражанне, што працуюць на здым усіх сродкаў гульца адразу ў ноль! Але павагі яны да рэальных гульцоў і буйных дэпазітаў больш у прынцыпе не маюць і гэта факт!!!
Убачыўшы зачысланнне на баланс амаль на 1300 рублёў менш і налічэнне на фрыспіны не 2500, а ўсяго 1000, я папрасіў вярнуць мой дэп назад на крыптакоштальнік, сэнсу рабіць спіны далей не мела, ды і знак дрэнны, калі такое выконваюць адразу пэфаўцы зноў!
Супрацоўніца ў іх ёсць такая Тамара, яна хутка аформила мне вяртанне, прыляцела ліст на пошту, што вывад прайшоў і мяне віншавалі з выйграем на пошце🤣🤣🤣, аднак грошай на крыптакоштальнік не паступіла.
Я задаў пытанне Тамары і пачуў у адказ, што Аказваецца 🤔😁!!!!! я аформіў не вывад, а вяртанне сродкаў і грошы я атрымаю ў адпаведнасці з пунктам 8.16 на працягу Двух тыдняў, Карл, а то і месяца па дадзеным рэгламенту😁😁😁!!! То бок я трапіў адразу на камісію за дэп, няхай і нязначную, страціў на курсе пры зачысланнi і мне нагла вынялі, Заўважце, не ў бітках, а ў рублях тую суму, што была зачыслана з стратамі для мяне!!!!!!!! То бок я тупа падарыў мінімум 1400 рублёў з дэпазіту крыптай у ПФ і яшчэ невядома колькі я страчу, калі яны мне усё ж перакладуць мае ж грошы, бо курс біткоіна плавае плюс-мінус 5-7-10 тысяч долараў апошнім часам!!! І які курс біткоіна будзе пры гэтым!!!!!! Ды яшчэ і па рэгламенце вяртання гэта 2 або 4 тыдні🤣🤣🤣!!!! Я нават не чакаў, што ПФ так нізка скатзіцца на дно і ў скам, інакш не растлумачыць нармальна іх дзеянні і такую нагласць. Бо тое, што я афармляю вяртанне мне не сказаў супрацоўнік, а банальна і тупа ўвёў мяне ў зман, такім чынам рэсурс можа карыстацца маімі грашыма ў 28.000 рублёў у крыптавалютным эквіваленце ў біткоінах колькі пакажа патрэбным, выдатна ж, не праўда!? А колькі яшчэ такіх вяртанняў у іх зараз па гульцах?!
Пры тым супрацоўніца сапорта адразу хутка заблакіравала мне часовы чат, каб я далей не пісаў🤣🤣🤣 і не турбаваў ні яе, ні іншых, пры гэтым ніякіх абраз у гэты раз я не пісаў, але думаю прычына ясная ўсім нам!!!
Сумна, што сама Плейфортунa скочваецца ўсё ніжэй і ніжэй на дно, губляючы і свой статус і аўтарытэт сярод сапраўдных і пастаянна і рэгулярна катаючых сапраўдных гульцоў Рунета! Стрымераў іх ўжо не раскручваюць, як усе ведаюць, грошай яны ў рэкламу таксама не ўкладаюць, дзіўна як яны яшчэ трымаюцца на плаву і не растэрзалі зусім усіх сваіх гульцоў.
А яшчэ некалькі гадоў таму трафік у інтэрвале 15-20 хвілін у ПФ на онлайне складаў 150.000-200.000 іграючых рэг гульцоў зусім лёгка, хто не ведаў!!!!!!!
Усе ведаюць, што я накручваў на одиозны Риобет заўсёды і прычыны ў мяне былі сур’ёзныя для гэтага, але ў святле апошніх падзей і маёй негіры ў ПФ за прайшлыя шэсць гадоў, агульным мінусе ў 79.000$ і неігравым ніколі і нідзе іх скамным софтам, я вымушаны прызнаць, што ў параўнанні з ПФ, Риобет стаў проста нейкім Топ гульнявым рэсурсам зараз😁😁😁😁🤣💯, там хоць нешта ў хлопцаў грае і падобнага плёску ў твар пастаянным гульцам пры такой актыўнасці як у мяне і такім шалёным агульным мінусе ўжо не робяць, іх кіраўніцтва прыняло крытыку гульцоў нашага кам’юніці сур’ёзна, правяло працу і, здаецца, зрабіла правільныя высновы і гэта факт!
Плейфортуна ж цяпер знаходзіцца на пераходным сертыфікаце gcb і дзіўная справа, але не атрымала асноўную ліцэнзію новага ўзору lok gcb, пры падачы імі заяўкі. Пагадзіцеся, дзіўная справа, бо ліцэнзію новага ўзору атрымала нават скамная одиёзна праблемная ва ўсім сетка роялаў, Галактыка (Роялл група)!!!!
За апошнія некалькі гадоў таксама не чуў, каб хто-то сур’ёзна выйграваў у ПФ, разве што тыя, хто дэпіў з чужых карт, па памылцы або мэтанакіравана па сваёй дурноце (робім высновы гульцы, пра што я і кажу, гульнявыя!) і ў выніку атрымліваў ануляванне выйгрышу і дуля замест выводу і выплаты
Вось як-то так, ПФ усё мацней скочваецца, гульняў у іх няма, заносаў няма, стрымераў, якія прасоўваюць іх, няма, рэкламы няма, атрымаць статус голд немагчыма ў прынцыпе нават хайролерам!! Пра больш высокія статусы я ўвогуле маўчу, цяпер яшчэ і грошамі гульцоў карыстаюцца месяц на сваё меркаванне, нядрэнна, пагадзіцеся, яны ўладкаваліся! Утрымліваюць грошы гульца і карыстаюцца па сваім меркаванні!!!
Паша, прывітанне, ну не гуляй ты там і ўсяго дзела!
Трэба было коратка і па сутнасці: ПФ – ДНО, РИО – ТОП
Каму не лянота чытаць мільярд літар і глядзець 78 скрыншотаў, апішыце коратка сутнасць прэтэнзіі.
Заўтра пагляджу, дзякуй.
Андрэй вышэй апісаў сітуацыю) 😀
Так, ізноў падманулі злыдні і грошай ім не хапіла, каб даць нармальны бонус .
Павел грошайку вырашыў вярнуць, бо пад акцыю не трапіў нармальна, а яму аформілі вяртанне, а не як вывад, і там трэба чакаць кучу часу (на працягу двух тыдняў, а то і больш)
Ну гэта калі я правільна зразумеў сутнасць.
Ну а яшчэ тое, што пф не гуляе даўно ўжо – але гэта не для каго не навіна, думаю.
Трэба было рабіць вяртанне на крипту менавіта той сумы, што была ў крипце, ці яны так не робяць, проста за гэты час курс мог узняцца яшчэ….
Навошта спачатку “лякаць” форумчан мноствам тэксту, можа лепш спачатку сцісла сказаць сутнасць, а потым ужо ўдавацца ў дэталі)…
PS. І яшчэ не разумею навошта ў ПФ зноў і зноў там гуляць, заліваючы дзясяткі тысячаў амерыканскіх рублёў. Мне б хапіла тры падыходы па трыццаць баксаў, зразумець, што гэта не маё казіно і пасля гэтага – САМЫ ПОЛНЫ СТОП!
Па-пачатку, чытанне развівае мазгі і гэта карысна, пагадзіся. Па-другое, я асвятліў сітуацыю, у якой упэўнены, што будзе цікава тым, хто не ў курсе і каму гэта патрэбна.
Што датычыцца лякання……так гульцоў не спалохаеш множным тэкстам, іх можна налякаць толькі невыдачай іх грошай, пастаўленых на вывад і не больш, напрыклад як у одиёзнай сетцы катоў “на досуге”🤣🤣🤣
Што тычыцца працягвання гульні…….так, працягваў увесь гэты час у надзеі, што рана ці позна заіграе, бо галоўная ўмова выконвалася рэсурсам заўсёды, а менавіта тое, што яны надзейныя ў плане выплат, прыняцця дэпазітаў і выводу ў іх усё было чотка і праблем у выпадку сапраўднага выйгрышу не было і не будзе ў прынцыпе, у адрозненне ад рознага там дробнага шлаку малаадомага. Іншая справа, што паступова праект пачаў скочвацца з анлайн-казіно ў пляцоўку, якая тупа прымае грошы і замест гульні тупа адціскае грашовыя знакі стаўка за стаўкай.
ПФ – не нейкі там дробны скрыптавы рэсурс, не нейкая там банда, цуууука неказіно, апельсіно, мандарыно вулкано і іншае, у іх ёсць гісторыя, Брэнд так бы мовіць! Таму расказаў пра сітуацыю, каму трэба, той прачытае і будзе ведаць, каму не трэба, той напіша, што тэксту занадта шмат…………
Нядаўна чытаў у пасте пра криптобосс што гэта дно, нават нібы твой, не памятаю ўжо, факт у тым што там з пяной ля рота і ВЯЛІКІМІ літарамі ўказвалі на акцыі пад дэпазіт ПФ(біскі без вэйджара і г.д.) для параўнання з криптобоссам, цяпер ПФ стала днішчам а рио топ у параўнанні, такое пачуццё што вас нехта прымушае ўносіць грошы і гуляць, вы самі не можаце забіць сваю звычку да азарту, дык навошта ж потым жа скардзіцца што акцыі не тыя, вэйджар не той, мяса не дадаюць, самі ж рызыкуеце сваімі сродкамі каб абагаціцца за кароткі час робячы дэпазіты ў асноўным пад акцыі. Што тычыцца курса сам сабе ж супярэчыш у пасте, то менш зарахавалі а далей ужо пішаш што курс моцна скача апошнім часам, зразумела што хацеў пагуляць але з прычыны прынцыпу вяртанне зрабіў, справа ў тым што як астынеш ты працягнеш там гуляць з-за іх акцый, гэта азарт бярэ верх над розумам, усе разумеюць што лепш не круціць але ўсё роўна рызыкуюць дзеля хуткай нажівы і атрымання адрэналіну. Удачы табе Паша, плюсаў і галоўнае ў свой час тармажыць
Ніхто ні на каго не скардзіцца тут! Тэма створана для асвятлення сітуацыі ў межах абмеркавання на форуме і для тых удзельнікаў форума, каму гэта будзе цікава і карысна! Тым, каму не цікавая дадзеная тэма і хто лічыць што ён усё ведае, праходзяць міма і чытаюць іншыя тэмы ці жывуць сваім разуменнем.
За пажаданне ўдачы, дзякую Вам, Давід, бясспрэчна кожнае пажаданне ўдачы ад чыстага сэрца і светлымі намерамі ад любога чалавека, а тым больш гульца бясцэннае і дае дадатковыя шанцы на тое, што Багіня Фартуна заўсёды будзе побач пры гульні з намі, упэўнены, кожны сапраўдны гулец у гэта верыць на ўсе 100% і цэніць гэтыя словы!
🤝
Я перыядычна дэпіў па капейках уніз, потым зрабіў дэп криптой, які заблякавала іх AML-сістэма… Грошы вярнулі (праз форум і прадстаўніка) і сказалі болей не дэпіць такім метадам. Слухаюся і абяцаю, дэпіць болей не буду)
Па гульні сапраўды ўсё сумна – з дэпазіту зусім немагчыма раскруціцца, нават х3… Уручную можна, але пакуль адыгрываеш вэйджар на дэп)) а потым у 0 за пяць мінут
Яны RTP у сябе ціхенька скручвалі, зараз зноў вярнулі.
А навошта патрэбныя ўсе гэтыя рухі?
Перасталі гуляць у іх, вярнулі RTP, каб потым зноў ціхенька швырнуць гульцоў.
Ведаш, дарагі, апошнім часам вочы хутка стамляюцца… Таму і падказаў, што лепш разбіваць вялікі тэкст на некалькі пастоў, спачатку галоўная думка, якую трэба данесці, а потым ужо пераходзіць да тлумачэнняў і аргументаў у выглядзе скрыншотаў.
З павагай стаўлюся да індывідуальнага падыходу… Кожны сам сабе і мастак, і рэжысёр, жадаю поспехаў ва ўсіх тваіх пачынаннях, гонар маю. 😉
Салідарны, больш не гуляю ў ПФ, бо яно не адпавядае рынку і ўмовам, якія цяпер прапануюць казіно. Самы трэш – гэта ліміты на вывядзенне. Пры статусе Голд гэта 300к у дзень, 300 епт тысяч у дзень, вы што ў сабе ці не. Для якіх беднякоў гэты ліміт прыдуманы я хз. Увогуле апошні раз закінуў у іх у Dead or Alive 700к, дачакаўся вывядзення, епрст 3 дні, маць іх! І ўсё на гэтым. А, дарэчы, гэта адзінае казіно, якое за амл не прымала ў мяне дэпазіты, а вяртала праз 2 тыдні, і не факт, што вяртала, бо я паступлення не адсочваў. Карочэ, для дробных ставак можа і падыйдзе, не больш.
Ну, ды! Некаторы час таму ў тэме пра Рио было насупраць, Рио – дно, горш не бывае, а ПФ – гэта топ! Эх, шкада, прадстаўнік Рио сюды не зайдзе, ён бы вельмі абрадаваўся кардынальнай змене меркавання Паўла пра Рио!!! 😀
Узаемна,наш дарагі Друг!
Думку пачуў,буду разбіваць на асобныя пасты па магчымасці!
Для казіно, якое 10 гадоў на рынку такія ліміты проста смех.
Нават у дно бандзе ліміты на максах каля 500к.
Па пытанні лімітаў на вывад у Пф не згодзен, дзе Вы знайшлі такую інфармацыю?!
Статус Голд гэта 15.000$ !!!!
Мяне пафіг, што яны пішуць, у падтрымцы мне сказалі так і выводзілі менавіта так. Што за звычка пастаянна ставіць пад сумнеў мае пасты?
У сэнсе звычка?!Калі Вы пішаце сцвярджаючы, то апірайцеся на дакладныя факты, а не прыдумвайце з галавы!Я Вам выразна паказаў скрын правілаў на гэты момант!А калі Вам там падтрымка распавядае нешта асабіста, то гэта іхныя праблемы, падтрымкі, а для гульцоў ёсць правілы праекта і ліміты, на іх яны павінны апірацца. А гэта 15.000 долларов вывад у суткі па статусе Голд і ніяк не 300.000 руб, пра якія Вы нам распавялі вышэй!!!
Дарэчы!Па пытанню aml праверак у ПФ!!! Я асабіста ўпершыню пра такое чую ды і ўвогуле пра казінаў, якія вярталі дэпазіты крыптай па aml kys, у Вас пруфы ёсць, зможаце прадаставіць?!Я асабіста менеджменту гэтае пытанне задам за Вас ад імя супольнасці, стала цікава вельмі, няхай патлумачаць нам усім, калі яно мела або мае месца быць!
Якая галава, проста апісаў сітуацыю, якая была са мной у ПФ, пасля чаго я перастаў там гуляць. Мне зноў трэба даваць доказную базу?
Не варта сварыцца нам гульцам паміж сабой, памятайце, мы ўсе ў адной лодцы і гуляем супраць казіно. Калі паміж намі разлад, казінашнікі проста радуюцца і потыраюць рукі… 😎
Ніхто не сварзіцца, проста Павел ужо мяне пару раз абвінаваціў, што я амбасадар Криптобосса, быццам я ў адмінцы сяджу там, цяпер я вось пра ПФ выдумляю, мне 40 гадоў, выпей рюмачку какаа – я павінен тут яшчэ кожнае сваё паведамленне даказваць.
Што да кб.Не абвінаваў,а проста меркаваў!Гэта розныя паняцці
Што да недакладнай з Вашай боку інфармацыі пра ліміты на вывад у ПФ ,я зрабіў заўвагу,якая справедлівая і мае месца быць па факце!