Казіно Неон

Абмеркаванне онлайн-казіно | 7 June 2025 ад | 8 Адказаў | 106 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.04.2025

Усім прывітанне.Хто то граў у гэтым казіно,хателася б даведацца пра праблемы з якімі сутыкаліся ў працы гэтага казіно,у прыватнасці па пытанні аб дэпазітах,ці было ў каго,што двойчы дэпнуў па адных і тых жа рэквізітах і чым гэта скончылася?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Калі ты дэпаш з карты/СБП, выбраў суму, табе выдала рэквізіты і трэба даслаць дакладную суму адзін раз.

Там нават папярэджвае, што трэба адправіць толькі адзін раз, другі раз сродкі не паступяць. Гэта значыць, для кожнага дэпа трэба ствараць новую заяўку.

Канечне, можна звярнуцца ў падтрымку, там ужо залежыць ад казіно – наколькі яны будуць лаяльныя і ці пойдуць насустрач у вырашэнні сітуацыі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
665
Публікацыі
1 993
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
Mika, 7 June 2025
Усім прывітанне.Хто-небудзь гуляў у гэтым казіно, хацелася б даведацца пра праблемы, з якімі сутыкаліся ў працы гэтага казіно, у прыватнасці ў пытанні з дэпозитамі, ці было ў каго, што двойчы дэпаніраваў па адных і тых жа рэквізітах і чым гэта скончылася?

@mika​ калі ласка, апішы падрабязней сітуацыю. Не вельмі зразумела, што ты маеш на ўвазе

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.04.2025
MD1NOSAUR, 9 June 2025
@mika​ калі можна, то апішы падрабязней сітуацыю. Не зусім зразумела што ты маеш на ўвазе

@md1nosaur

Прывітанне.Атрымалася,што зрабіла два аднолькавыя дэпазіты,адзін залічылі,другі – не.Зрабіла адразу два дэпазіты,каб можна было карыстацца колам.

Зрабіла па ўсіх правілах,але як патлумачыла мне служба падтрымкі,нібыта плацёж паўтарыўся па адным плацёжным дакуменце і з-за гэтага застаўся «завислым».Пасля тыднёвых разборкаў яны ўсё ж такі нібы знайшлі і залічылі другі дэпазіт.Але кола так і засталося неактыўным((Калі адкрыла там зноў былі ўмовы,што і да ўсіх ужо дэпаў і патрэбнай сумы(

Увогуле,усё,больш для мяне няма гэтага праекта.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
Mika, 9 June 2025
@md1nosaur​ Прывітанне. Атрымаўся такі выпадак, што зрабіла два аднолькавых дэпазіты, адзін залічылі, другі – не. Зрабіла адразу два дэпазіты, каб можна было карыстацца колам. Зрабіла па ўсіх правілах, але як тлумачыла мне падтрымка, быццам плацеж прадзубляваўся па адной плацяжцы і з-за гэтага [...]

@mika​ну хутчэй за ўсё гэта ты сама вінаватая… Па адных і тых жа реквізітах кінула бабкі 2 разы. Гэта наадварот плюс казіно, што разбраліся ў выніку

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.04.2025
Mrakobes777, 9 June 2025
@mika​ну хутчэй за ўсё гэта ты сама вінаватая… Па адных і тых жа рэквізітах закінула бабкі 2 разы. Гэта наадварот плюс казіно, што разабраліся ў выніку

@mrakobes777

Не, у тым і справа, што я зрабіла ўсё правільна, два разы, націснуўшы абодва разы спачатку на дэпазіт, потым выйшлі рекі, потым аплаціла.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
145
Публікацыі
343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.06.2017

Мне здаецца што казіно Неон- гэта скрыптовая кантора. Раней 6 гадоў таму у іх не было ліцэнзіі. Цяпер не ведаю- я ў такіх канторах не гуляю. Ліцэнзійныя казіно- гэта скам, з 10 дэпазітаў толькі 2 разы можаш там выйграць. А ў скрыптовых казіно там нават закруткі не дае- проста жрэ як шалёная. Ну не ведаю- можа казіно Неон ужо мае ліцэнзію. І гуляе па-чалавечы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
tarik198025, 9 June 2025
Мне здаецца што казіно Неон – гэта скрыптовая кантора. Раней 6 гадоў таму ў іх не было ліцэнзіі. Цяпер не ведаю – я ў такіх кваторках не гуляю. Ліцэнзійныя казіно – гэта скам, з 10 дэпазітаў толькі 2 разы можаш там выйграць. А ў скрыптовых казіно там нават закруты не дае – проста жаўе як вар’я [...]

@tarik198025​ гуляў, усё нармальна там, выводзіў 20к на сбп. Вывялі хутка. Ну зліваўся, канечне… Бонусаў вось там няма ніякіх таму і кінуў яго

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...