Казіно Неон
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
7 June 2025
ад
Mika
|
8 Адказаў
|
106 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне.Хто то граў у гэтым казіно,хателася б даведацца пра праблемы з якімі сутыкаліся ў працы гэтага казіно,у прыватнасці па пытанні аб дэпазітах,ці было ў каго,што двойчы дэпнуў па адных і тых жа рэквізітах і чым гэта скончылася?
Калі ты дэпаш з карты/СБП, выбраў суму, табе выдала рэквізіты і трэба даслаць дакладную суму адзін раз.
Там нават папярэджвае, што трэба адправіць толькі адзін раз, другі раз сродкі не паступяць. Гэта значыць, для кожнага дэпа трэба ствараць новую заяўку.
Канечне, можна звярнуцца ў падтрымку, там ужо залежыць ад казіно – наколькі яны будуць лаяльныя і ці пойдуць насустрач у вырашэнні сітуацыі.
@mika калі ласка, апішы падрабязней сітуацыю. Не вельмі зразумела, што ты маеш на ўвазе
@md1nosaur
Прывітанне.Атрымалася,што зрабіла два аднолькавыя дэпазіты,адзін залічылі,другі – не.Зрабіла адразу два дэпазіты,каб можна было карыстацца колам.
Зрабіла па ўсіх правілах,але як патлумачыла мне служба падтрымкі,нібыта плацёж паўтарыўся па адным плацёжным дакуменце і з-за гэтага застаўся «завислым».Пасля тыднёвых разборкаў яны ўсё ж такі нібы знайшлі і залічылі другі дэпазіт.Але кола так і засталося неактыўным((Калі адкрыла там зноў былі ўмовы,што і да ўсіх ужо дэпаў і патрэбнай сумы(
Увогуле,усё,больш для мяне няма гэтага праекта.
@mikaну хутчэй за ўсё гэта ты сама вінаватая… Па адных і тых жа реквізітах кінула бабкі 2 разы. Гэта наадварот плюс казіно, што разбраліся ў выніку
@mrakobes777
Не, у тым і справа, што я зрабіла ўсё правільна, два разы, націснуўшы абодва разы спачатку на дэпазіт, потым выйшлі рекі, потым аплаціла.
Мне здаецца што казіно Неон- гэта скрыптовая кантора. Раней 6 гадоў таму у іх не было ліцэнзіі. Цяпер не ведаю- я ў такіх канторах не гуляю. Ліцэнзійныя казіно- гэта скам, з 10 дэпазітаў толькі 2 разы можаш там выйграць. А ў скрыптовых казіно там нават закруткі не дае- проста жрэ як шалёная. Ну не ведаю- можа казіно Неон ужо мае ліцэнзію. І гуляе па-чалавечы.
@tarik198025 гуляў, усё нармальна там, выводзіў 20к на сбп. Вывялі хутка. Ну зліваўся, канечне… Бонусаў вось там няма ніякіх таму і кінуў яго