Казіно і чорны спіс

Аналіз якасці казіно. Тэорыя і практыка | 29 верасня 2017 г. ад | 47 Адказаў | 3,225 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 714
Публікацыі
10 602
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
ReptiloiD, 29 верасня 2017 г.
А хто будзе вырашаць важныя яны ці не? Хто будзе правяраць іх праўдзівасць? І якім чынам?

Я ўвогуле ніколі не чытаю водгукі пра казіно, гэта бессэнсоўная справа. Калі Вы ўжо вырашылі зрабіць дэпазіт у казіно, то загадзя разумець, што гэта не вашы ўжо грошы, а грошы КАЗІНО. І захоча яно выплаціць вам выйгрыш – гэта ўжо на іхнім рашэнні, ні ад нас, ні ад форумаў, ні ад водгукаў тым больш гэта не залежыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
😁 ты калі ў апошні раз у бібліятэцы быў? Я там часты наведвальнік..і там усё даўно сістэматызавана і патрэбнае табе шукаецца за два счаты)

Ну гэта глядзець дзе. У буйных ці інстытутскіх так. А ты зайдзі ў звычайную раённую ў спальным раёне. Дзіцячая, якая. Там дагэтуль Савецкі Саюз.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
igroman, 29 верасня 2017 г.
Ну гэта глядзець дзе. У буйных ці інстытуцкіх – так. А ты зайдзі ў звычайную раённую ў спальным раёне. Дзіцячую якая. Там дагэтуль савецкі саюз.

Ну у мяне невялікі горад, бібліятэка на раёне ёсць. Я туды часта хаду і ўся там даўно нармальна😎 Вось сур’ёзна

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Feya_Line, 29 верасня 2017 г.
Я пра тое і пішу, што чалавек ніколі нічога проста так рабіць не будзе. І яму будзе ляніва. Ты думаеш у мадэратараў (у дадзеным выпадку ў мяне аднаго) столькі часу, каб сачыць і вычытваць кожны водгук у тэме? І пераносіць іх потым, пры гэтым вылучаць і г.д. Гэтым, магчыма, і займемся калі-н [...]

У чым праблема прызначыць дадатковых мадэраў з адэкватнага кантынгенту? У чым праблема даць табе % ад атрыманага даходу па партнёрцы, каб ты больш увагі надаваў гэтаму праекту? Ведаш, гэта не апраўданне. Так любую працу можна рабіць праз зад. Я лічу: узяўся – рабі добра, або не рабі зусім. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
GoldKing, 29 верасня 2017 г.
Я зусім ніколі не чытаю водгукі пра казіно, гэта бяссэнсоўнае дзеянне. Калі вы ўжо вырашылі зрабіць дэпазіт у казіно, то загадзя разумейце, што гэта ўжо не вашы грошы, а грошы КАЗІНО. І ці захоча яно выплаціць вам выйгрыш – гэта ўжо на іх рашэнні, ні ад нас, ні ад форумаў, ні ад водгукаў тым б [...]

Зноў жа – памылка. Калі б форумы былі больш сістэматызаваныя, ад іх было б больш сэнсу. Не чытаеш водгукі? А што ты тут робіш? Размаўляеш проста? Лавіш халяву? Гэта мэта форума? Ну тады я ўвогуле умаваю рукі….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 714
Публікацыі
10 602
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Ну тады я ўвогуле складаю рукі….

Усяго добрага! 🤠

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Ну ў мяне невялікі горад, бібліятэка на раёне ёсць. Я туды часта хаджу і ўсё там даўно нармальна😎 Вось сур’ёзна

А я жыву ў Маскве, так, зайдзі ў цэнтры, усё гуд. Там, млять, настолькі ўсё сістэматызавана і аўтаматызавана, што здаецца, што не ў бібліятэку прыйшоў, а на Байканур 🙂 Але зайдзі ў раённую, там дагэтуль савдеп п**дец які. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
У чым праблема прызначыць дадатковых мадэратараў з адэкватнага кантынгенту? У чым праблема даць табе % ад атрыманага даходу па партнёрцы, каб ты больш уделяў часу гэтаму праекту? Ведаеш, гэта не апраўданне. Так любую працу можна рабіць праз зад. Я лічу, узяўся – рабі добра, або не рабі зусім.

Больш уделяў часу? Дык у мяне анлайн на форуме і па працы тут больш, чым у каго б ні было, пасля Івана і Лялі мб.
Я на форуме праводжу ўвесь свой час. АБСАЛЮТНА ЎСЁ. І без ніякіх % ад даходу праекта і г.д.
Зноў жа, я табе пішу, што часу не хапае, бо працы дохерана. А ты пішаш пра якісьці зад і г.д. Відаць, не правільна мяне зразумеў.
А цяпер пра дад. модэраў і г.д. Я б напісаў, але баюся, калі я пачну пісаць, многія на мяне абразяцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Я пра тое і пішу, што чалавек ніколі нічога проста так рабіць не будзе. І яму будзе ляніва. Ты думаеш, у мадэратараў (у дадзеным выпадку ў мяне аднаго) столькі часу, каб сачыць і вычытваць кожны водгук у тэме? І пераносіць іх потым, пры гэтым выдзяляць і г.д. Гэта, магчыма, і зробім калі-не [...]

Ведаеш, я б на месцы Пронiна, увогуле закрыў наxуй гэты сайт. Бо стаўленне саміх спажыўцоў (г.зн. Вас жа) да яго (да сайта, не да Проніна) уeбанскае. Вы падобныя на ілбу стэрвятнікаў, якія наляцяць за бясплатнай бясплаткай, прычым умудраецеся зааб’юзіць так, што іншым не хапае, пішаце і лайкаеце ўсю яўную ХYЙНЮ, каб назбіраць поінтаў і зноў абмяняць на халяву, чмырыце прадстаўнікоў казіно па справе і без, так што яны з’язджаюць адсюль як вар’яты. А якую карысць вы прыносіце? Ну акрамя напісання “казіно шлак” або паддакування, калі хто-небудзь так напіша? 

Пры ўсім негатыўным стаўленні да тут у яго на форуме такога няма, то ці публіка адэкватней, то ці мадэратары, хeр ведае. І прадстаўнікі ёсць такіх казіно, якіх тут няма. І конкурсы ад казіно, якія праходзяць (і для форумчан, і агульныя для ўсіх гульцоў), публікуюцца не тут, а там. Падумайце вы бл9lть над гэтым. 

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.

А, ды, як жа я мог забыць… Вы тут розныя дерbмонавіны размяшчаеце, якія да гэмблінгу зусім не маюць адносін. Трэба ж пра нешта попиzдеть і паінтаў зарабіць….

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Ведаю, я б на месцы Проніна увогуле зачыніў наxуй гэты сайт. Таму што стаўленне саміх патребітаў (г.зн. вас жа) да яго (да сайта, не да Проніна) ўeбанскае. Вы падобныя на стайню стэрвятнікаў, якія налятаюць на халяву бездепную, і яшчэ ўмудраецеся заабузаць так, што іншым не хапае, пішаце і лай [...]

Ах так, ну як жа я мог забыць… Вы тут розныя дерbманаўіны размяшчаеце, якія да гемблінгу зусім не маюць адносін. Трэба ж пра што-небудзь попиzдеть і паінтаў зарабіць…. 

Ты зараз увогуле да чаго гэта?
Сваё стаўленне да форумчан выказваеш?)
Якое яно стаўленне – ёсць у ЧС і казіно то?
Ты трохі перабіраеш сталёвым прутом.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 714
Публікацыі
10 602
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Ах да, ну як жа я мог забыць… Вы тут розныя дерbманавіны размяшчаеце, якія да гемблінгу зусім не датычацца. Трэба ж пра нешта попizдзець і паінтов зарабіць….

Ты такі ўвесь правільны? Калі так, дык хоць скажы якую ты карысць прынёс дадзенаму рэсурсу. Хоць што-небудзь напішы па гэтым пытанні!!!!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
  Ты зараз увогуле да чаго? Сваё стаўленне да форумчан выказваеш?) Якое тут стаўленне да ЧС і казінам? Ты трохі перабіраеш са сталёвым прутом.

Якое? Ты напісаў пра час, што няма часу дапрацаваць і г.д. Я адказаў, што было б для каго, знайшоўся б і час. 

Перабіраю? Дык забань наxуй і будзе табе шчасце 🙂 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Ты такі ўвесь правільны? Калі так, то хаця б скажы, якую карысць ты прынёс гэтаму рэсурсу. Хаця б нешта напішы па гэтай прычыне!!!!!!

ты прыколіўся зараз? Да млять правільны! Карысць? Серыя водзываў пра шмат казіно, якія сапраўды абгрунтаваныя і толкавыя, пра тую ж маліну, плей амо, бит старз і інш. А не пра тое, як у Японіі, напрыклад, старога задавілі порначасопісамі. І як і напісаў вышэй, той жа чувак, у якога зараз праблемы з маліной, мог бы з ёй не сутыкнуцца 🙂 Ну гэта як мінімум. Ты хочаш са мной х**ямі памерацца што лі, я шчот не разумею, а?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 714
Публікацыі
10 602
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Рада водгукаў пра многія казіно, якія сапраўды абгрунтаваныя і разумныя, пра тую ж маліну, 

Што?????????????? 

Ты хочаш са мной х**ямі памерацца што ці, я нешта не разумею, а?

Памерацца я тут ні з кім не збіраюся, проста не трэба пісаць нейкую бязмежную лухту. Ты запал свой пацягні, БРО. Водгукі ён напісаў Ахахаха

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Што??????????????    Мерацца я тут ні з кім не збіраюся, проста не трэба пісаць якую-небудзь лухту. Стрымай проста свой запал, БРО. Водгукі ён напісаў Ахахаха

Калі ты іх не чытаў, а проста абузіш бездэпы тут (а менавіта гэтым ты і займаешся, наколькі я бачу тваю актыўнасць), то не пі3дзі (Слова выдалена сістэмай) млять. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 714
Публікацыі
10 602
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Калі ты іх не чытаў, а проста абузіш бездепы тут (а менавіта гэтым ты і займаешся, наколькі я бачу тваю актыўнасць), то не пі3дзі (Слова выдалена сістэмай) млять. 

Мне здаецца табе самы час пазнаёміцца з Макурам 😁 І не трэба мяне затыкаць, ага?! Ці не занадта шмат мата? Ці ты не ўмееш размаўляць адэкватна? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Мне здаецца, табе самы час пазнаёміцца з Макурам 😁 І не трэба мяне затыкаць, ага?! Ці не занадта шмат лаянкі? Ці ты нармальна размаўляць не ўмееш? 

Макура я паслаў наxуй у першы ж дзень майго знаходжання на гэтым форуме. Лаянкі? Можа і шмат, перакіпела, бывае. Адэкватна? А хто тут разумее адэкватную мову, акрамя некалькіх людзей, а? Тут пераважна сброд і разумее толькі такую мову. Хоць ёсць і асобныя асобы, з якімі даволі прыемна весці дыялог. 

І хопіць мяне мінусаваць, мне на гэта паxуй, толькі дарма мазолі на пальцы натраяеш 🙂 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Зноў не туды загнулі. Крч тэму зачыняю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

адкрыта тэма для абмеркавання.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Тут па большай частцы сброд і разумее толькі такую мову.

Я б такога ўвогуле цябе выдаліў (Слова выдалена сістэмай) адразу за такія пісьмы.

Ты такі адзін (Слова выдалена сістэмай) разумны і ўсё ведаеш. Давай працягвай, вяшчай…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

__________________________________________________________________________________________________

Чарта. Пасля яе абражаць у гэтай тэме УВОГУЛЕ нікога нельга.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...