Казіно HitGame - падтрымка прадстаўніка
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
7 October 2015
ад
IvanPronin
|
96 Адказаў
|
5,327 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прадстаўнік пісаў, што новоматик не ліцэнзія – што вы тут наговарваеце! А Пронін сам напісаў, што ён ім залупіў суму, каб яны не змаглі даць – гэта таксама ёсць у тэме. Хтосьці з бонусаў выводзіў, а хтосьці не – гэта ж гульня, і што цяпер ныць? Я асабіста браў 3 бонусы ў адным з казіно, якое на латесте ў топе, 3 разы па 0 вывадаў – і што цяпер? Увогуле ўсё ясна: чорны ўжо далі, на папятную ніхто не пойдзе – усе ганарлівыя.
Блакіроўка будзе з кожным днём усё рэальней, а змена дамена заб’е рэсурс. Людзі вернуцца пастаянныя, а трафіку не будзе. Ужо многія жаліюцца, што патрапілі з‑за гэтага вэбмайстра.
куды патрапілі тыя людзі?
Нічога не заб’е – рассылка ёсць і аўтаматам на новы дамен перакіне, а Hit Game пісаў менавіта пра ліцэнзію, а суму ім залупілі ўжо пасля таго, як стала зразумела, што Hit не заплаціць
бред….
У якім месцы пахне? можа ты сам гэтыя пахі ствараеш??….
У гэтым месцы адказвай за гнілы базар!!! Прыведзі мне цытату, дзе МНОЮ гаварылася, што прызначаная сума ад фонару??? Прадстаўніца САМА [Аляксандра] назвала суму АСОБІСТА МНЕ ў скайпе. САМА… Паспрабавала тупа купіць стаўленне да сябе. Таму трымай свой язык падалей ад нелагічных заяў. Яна, як і ты, за свой базар не адказвае!
І за свой гнілы гон атрымліваеш ты бан!
і? што далей???
Калі што, гэта я пісаў, што Пронин заломіў суму ) не валодаючы ніякай інфармацыяй, для жарту )
Ваню прама раззлаваў, Жэня )))
ты смяшны. У мяне для цябе больш няма слоў. Логіка кульгае не толькі на ногі, яна ў цябе ў прынцыпе немачная.
ты як звычайна з карабля на бал…
ўдачы! Ідзі кансультантам працаваць да Хітгейма – яны з табой шмат зарабяць!
Карочэ, чувак, бан! Нават адказваць не буду – змяшаў чушь са сраченню ў адну кучу і думаеш, што гэта нармальны аргумент. ТЫ асабіста за свой базар адказаць НЕ можаш. Хто жаліцца? Хто – многія? Дзе хаця б адзін аргумент? Сайт наадварот стараецца дапамагчы людзям пры праблемах з казіно.
Карочэ ідзі да доктара.
Хлопцы, даўно пара зразумець, што Жэні няма ў паміне ніякага! Гэта і ёсць прадстаўнік па імені Аляксандра… Хаця сапраўднае гэтае імя ці – вялікае пытанне.
Карочэ гэты мега “правдаруб” Evgenii тупа клон мадам Аляксандры ака Hitgame club.
Абодва аккаў атрымліваюць бан за свой гнюсны звіздзеж! Хоць бы з розных IP сядзела! Вялікая махінатарша!
Ты нават можаш знайсці маё паведамленне, калі Evgenii абараняў гэта казіно – я яго адразу раскусіў!!!
да да,.. але я яго яшчэ ў Смокера на форуме ўбачыў. Або яе )))) хз, не важна…
Акрамя Еўгенія ёсць яшчэ клон. Вельмі актыўна прапіярвае ў іншых месцах… Спасылкі даваць не буду, каб не рэкламаваць. Але факт застаецца фактам…
Я асабіста злавіў на хлусні. З праўфамі і скрыншотамі.. . У адказ атрымліваў толькі “Не! гэта не я! Што ты!
Цяпер крыху па палічках….
Легенда такая! Еўгеній Сам нібыта з Казахстана! Нумар мабільнага ў яго чаму-то Маскоўскі Білайн! 😵 А на ўсіх форумах ён бывае строга з кіргіскага IP.
Зразумела пачаліся адмазкі, што Ён працуе на маскоўскую фірму. Пастаянна ў камандзіроўках у Кіргізіі))) А нумар карпаратыўны! ) Вельмі дзіўна, што ва ўсіх казіно чалавек паказвае карпаратыўны нумар) Да яшчэ і ўводы/выводы грошай на Ківі прывязаныя да карпаратыўнага нумара! 😁
Маю цэлую тэчку на працоўным стале з праўфамі і скрыншотамі косякаў, што датычаць іх працы. Узброены, так сказаць.
Што датычыць баноў Еўгенія і Евгесашкі 😮 адно пытанне!
Вань, чаму так даўно цягнулі? ☺
Шчыра скажу, кіднулі ў блек-ліст і як-то нават не было думак, што гэтыя гаспОды такія @бнутыя
блін, як жа мы цяпер без хіт-гейма будзем) 🤠
як карова без сядла))))
Інтрыгі ))расьсьледаваньні))..пакараньні ..Класна))!! ..Софт у іх г…о (неканкурэнтаздольны так сказаць )рабіўся на каленцы ))локцем ..інвайты (увогуле не зразумеў задумкі) як у вип клуб?)..маг бы адамсці ))(калі бездэпы яшчэ ёсць))..Еўгенія таксама падазраваў у празьмерна ляяльным стаўленьні да казіно ))Па шчы траці трафіку ..думаю. выхады ў бліжэйшы час знойдуцца )) невер увогуле дагэтуль на Ру ..плыве. Цяпер траблы ..ніхто не чакаў такой агрэсіі ад ….нагляду ..Адаптуюцца ).
Роскаму ў прынцыпе напляваць у якой даменнай зоне плавае сайт. Яны ж даюць правайдэрам ўстаноўку на блакіроўку доступу да сайтаў з Расіі. А самі сайты функцыяніраваць працягваюць.
Яны з лёгкасцю доступ і да com і іншых перакрыюць. Але зноў жа доступы, а не працаздольнасць самога сайта.
А я казаў, а я казаў. Заўсёды казаў.
трэба было правесці расследаванне там з фактамі канфіскацыямі і допытамі))) ну і з рэпрэсіямі напэўна)))
скажу ад сябе я гуляў у Хит Гейм у пачатку выйграваў і даволі не дрэнна,потым нешта масть знікла бонусы сталі ўсе пустыя і я ўцёк з гэтай канторы чуйка што раздзяруць і без трусаў пакінуць.
не магу дакладна сказаць,але мне здаецца,што скрыпт,а так хрэн ведае можа масть тады знікла.
праграма такая ж у мяне стаяла ў латарэйным апараце адзін у адзін калі з імі я працаваў ну думаю што гэта скрыпт звычайны…….
гуляць там не вырашаюся(ачкую) )))))))
Да ты не ачкоўвай, што ты, гэта сверхліцуха)
не сумняваюся што сверхліцуха-ха-ха-ха)))))))))))))))