Казіно «Хан»
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
23 мая 2016 г.
ад
Kross777
|
23 Адказу
|
1,097 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Атрымаў на пошту ліст ад іх з рэкламай http://prntscr.com/b78q69 http://prntscr.com/b78rhq (павёўся на бясплату). Чат тугі, бясплатна гэта не зусім бясплатна, але для іх такое тлумачэнне, гэта бясплатна, усяго толькі 50 $ http://prntscr.com/b78t96 Усё ў іх нейкае слізкае і падазронае.. Складаецца ўражанне што ребя па хуткаму вырашылі бабло падрубіць. Казахі па-моднаму як бы раскручваюць казіно. Дэп у 50 $ для пачатку, думаю, прымусіць многіх задумацца.. І падарунак у іх таксама не бясплатны як яны пішуць, а каштуе 10 спінаў таксама 50 $ Хто-небудзь што-небудзь ведае пра гэта казіно, адпішыце, цікава і ваша думка.
Гуляў я там і скажу, што гэта не казіно, а казяўка ў прамым сэнсе. Раней яны давалі бяздеп 100 баксаў. Гульцы адыгрывалі яго і рабілі дэпазіт у 100 баксаў, каб вывесці. Нармальнае казіно звычайна просіць 10-20, а ў гэтым – усе 100, варта задумацца. Пасля дэпазіту не ўсім вярталі не тое што адмыты бяздеп, а нават дэпазіт, спасылаючыся нібыта на збой сістэмы. Дэпазіт вярталі з мінусам 20 %, бо тройны абарот не быў выкананы. Гэта казіно рэкламіраваў Шаміль, ён жа партнёр 🙂. Таксама ён рэкламіраваў азартплэй, слотвояджер і іншыя лохатроны, якія зараз на многіх рэсурсах занесены ў чорны спіс. Так што думай сам. Удачы.
Гэта казіно з сямейства азартплей, казіно не казахскае, адкрыў яго азартплей на казахскі лад) нават валюта тыпу алтыны і тэнге, можна смела ў урну!
Не, ну азартплей можна шмат у чым абвінаваціць, але не ў такім відавочным на…. абмане…
менавіта відавочны абман і нае..іх асноўная фішка, даўно ўжо ўсім вядома, мне таксама такі спам прыходзіў, я не павёўся
Казіно даўно ні пра што, тэму зачыніць нафіг, ужо ёсць на форуме тэма пра гэтую шляпу
на гэтую кантору нават скаргі падавалі наколькі я памятаю
сонечка а не казіно у топку іх :65:
ну ты б хаця б пісаў чаму і г.д. а то так флуд накопліваецца
Ды ты сам-то не бачыш што ці ? Рэдкаснае лайно !
Увогуле судзячы па такіх “”ДОБРЫМ”” водгуках на іх плюшкі вестись падаецца падозна,нават вельмі.. Буду чакаць рэальнага халявнага ад іх прапановы,тыпу адмін казявы абяцаў даць бясплатна калі-небудзь ,што-небудзь… 🙂 Калі ад старосці не памру 🙂
бясплатна навряд ці што дадуць да і навошта чакаць) ёсць шмат добрых казіно!
Так я ў курсе,шмат нармальных казіно,але ў гэтым
Казіно “Хан” ужо як бы ёсць ак,выдаляць яны яго не хочуць,тыпа не могуць,вось і буду чакаць ад іх халявы,бо дэпаць сэнсу не бачу..
Гляджу былі адчайныя,хто дэпаў туды,мяне адразу як то напужала.. 🙂
Што там чакаць? Толькі чарговы развод нейкі ! 😁
Ну тады хаця будзе нагода да іх зайсці, і з чарговага разу абгрунтаваць іх развод, і пракамэнтаваць на сайце, каб больш ніхто не павёўся на развод, і не заліў свае кроўныя, бо гэты сайт для таго і створаны, каб папярэдзіць гульцоў ад чарговага разводу з боку не зусім сумленных казіно, і казявак 🙂 Думаю, пасля каментаў у гэтай тэме многія задумаюцца, і не стануць напрасту марнаваць свае бабкі, і час, і нервы таксама, у плане разборкаў у чаце, які ўсё тракціруе ў сваю карысць, і не жадае нават абмяркоўваць сваю няпраўду.. Увогуле якось так..
Упрак ?
Ну ў чым упрэк? І каго ж упрэкваць то… 🙂 Проста растлумачыў прычыну стварэння тэмы.. Я ж сам амаль павёўся на іхнюю пургу,вось і стварыў тэму,цяпер усё ясна..
Ну тэма і тэма )) , зарабіў крыху пантоў )))
Я тэму стварыў,і не для флуда,а табе гляджу сумна, вырашыў прыкурыцца..Не прыгожа так рабіць,для трэпу ёсць чат..У тэме трэба пісаць па тэме!!!!!
безгаспадарны скрыпт і лохатрон) Бяжы, пакуль не позна. На будучыню – лепш скрыншоты на форум заліваць, а не спасылкі кідать.
Хлопцы, не трэба ругацца з-за якой-небудзь шнягі. Чалавек спытаў, вы адказалі што і па колькі, што ведаем і чулі пра іх. Форум для таго існуе, каб гульцы ў адзін аднаго прасілі, рабілі высновы і чэрпалі карыснае для сябе. Самае гидкае, тое што некаторыя з’яўляюцца і абвінавачваюць каго-небудзь у не сумленных зарабленых пойнтах. Падкалываюць, эй, чувак тут пойнты не даюць за пісьменьне. Адкуль у вас столькі зайздрасці і меркантыльнасці не зразумею? Маўляў лічыце кожнага сябе гульцом. А гульцы так сябе не паводзяць. Не судзіце іншых па сваіх мерках. Кожны раз аднекаторыя засьцерагаюць некаторых за флуд і самі ж флудзяць. Многія навічкі напэўна ўстрымліваюцца нешта напісаць. Для гэтага ёсць мадэратары і адмін форума, каб караць сапраўдных флудараў. Я, напрыклад, пішу ўсюды і ніколі не цікаўлюся, даюць ці тут прянікі за гэта, бо я хачу мець зносіны з людзьмі і буду гэта рабіць нават без грошай. Магчыма дзесьці сапраўды зафлудзіў, але гэта не наўмысна. Я хачу, каб на форуме было шмат цікавых суразмоўцаў. Паверце мне, што на маіх вачах вымерла мноства рэсурсаў. Паважаныя форумчане, перастаньце, калі ласка, шануйце тое, што маем. А козявка хан не варты таго, каб мы гульцы зжэрлі адзін аднаго. Я вышэй напісаў, што думаю пра іх, каму трэба зразумеюць і зробяць для сябе высновы. Усім цярпення, разважлівасці, буйных выйграшаў і ўдачы ва ўсім. P. S Кстати самая любімая тэма тут на форуме для мяне, выйгрышныя скрыншоты, бо ад душы, без зайздрасці радыюся за ўдачлівых калег.
дзе-то бачыў, што яго называлі лепшым казіно Азіі, якое ж тады горшае ? 😁
Гэта блізнючка азартплэй! Бездэпазіт пісалі дзе-небудзь даюць,зарэгістраваўся,як і ў азартплэй нічога не атрымаў.