Казіно Фрэш змяшчае нелегальнае ПЗ
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
24 September 2018
ад
alexey03
|
28 Адказаў
|
2,299 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сітуацыя такая, вырашыў сёння дэпанаваць і сыграць у казіно “фреш” і ў мяне сітуацыя такая – гуляў я ў слот “Ретромания” ад вытворцы “Эндорфинии” і ўбачыў жудасную рэч: слот змяніў камбінацыю барабанаў пасля бонуса! перад бонусам было тры зоркі і адпаведна іншыя малюнкі, а пасля бонуса стала пяць зорак і іншыя малюнкі адпаведна, пасля чаго я звярнуўся ў саппорт, увесь размову скапіраваў.
скажу ад сябе ліцэнзаваны софт не можа мяняць у слоце барабаны(малюнак) адназначна, што вытворца ў іх левы!!!!!!!!!! ніколі за ўвесь час такога адкрытага крадзяжу я не бачыў………..((((((
Хопіць несці херню. усё казіно – ашуканства чыстай вады і ўся гэтая лухта пра ліцэнзійнасць толькі прыкрыццё.
мабуть з табой пагаджуся, пасля ўбачанага наогул з’явілася адраза!!!!!!!!
ну, бля, ну так нельга варварска рабіць, што за куйня – слот памяняў размяшчэнне пасля бонуса, гэта ж увогуле поўнае хамства!!!!!!!!!!!!
значыць я гуляю, а ўсё, што адбываецца ў маёй гульні, усё падстройваюць?
значыць яны могуць блакіраваць усё, што заўгодна?
ну да, гэта піпец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
у тым жа Microgaming змяняецца пасля бонуса,гэта ж не значыць што ён усюды падроблены
Хлопцы так так а яшчэ хутчэй за ўсё казіно тупа хутчэй за ўсё сочыць праз манітор за вамі, Леха калі драконіш перадавай прывітанне бурану і яны табе штосьці адразу наваляць, і ў туалет хадзі толькі ў цемры, бо там стаіць камера фрэша, кепска ў туалет сходзіў і ўсё ретромания зьменіць карцінку))
значыць лічыш, што карцінкі змяніліся пасля бонуса, гэта нармальна???
калі шчыра, у мяне такое ўпершыню здарылася…… ну не бачыў я гэтага.
ХЗ Лёха, мб ты пачатак бонускі глядзеў пад чым-небудзь?)
не слав клянуся,зуб даю!было перад бонусам тры зоркі,а пасля стала пяць і я ахуеў шчыра!
Так напішы запыт распрацоўніку і ўсё высвятліш. Навошта здагадвацца дарма. У іх на сайце ёсць купа кантактаў.
не маё гэта распрацоўнікам пісаць.мяне дастаткова ад убачанага забыць пра гэтае завядзенне.я нідзе не бачыў такога каб барабаны змяняліся пасля бонусаў!!!!!!!!!!БРЭД!!!!!!!!!!!!!!
хачу дадаць што ў іх і ігрософт поўная шляпа!але як не дзіўна кантора плаціць…….
замена малюнкаў пасля бонуса, гэта ўсё фігня і па сутнасці ніяк не паказвае на НЕ ліцэнзійнасць вытворцы. Увогуле ўжо даўно трэба ведаць што малюнкі …гэта проста МАЛЮНКІ)))
Заліўся..вось і сумуе.
😁 Людзі.. Алёшка проста прайграўся ў сваім чарговым “нармальным” казіно, якое аўтаматычна пераляцела ў раздзел – “Скрыпт, слоты падкручаныя, адміны ашуканцы і злодзеі і г.д і ігрософт ваш ващще овно”😁
А што, скрыншотаў няма?)
Гэта ўжо нейкі мазахізм, Алеша, ты ж літаральна нядаўна ствараў тэму пра тое, якое Фрэш казіно лютае г**но, і зноў у яго дэпаеш, дзе логіка?
рэальна гэта ўжо не смешна, гэта КЛІНІКА, тут доктар патрэбны!!!
проста пашанцавала ў гэтым сральніку і вось вырашыў паспрабаваць яшчэ)))))
а для тых, хто не ведае – няхай разумеюць, што слот-машына ні ў якім разе не павінна памяняць барабаны пасля бонусаў, яна павінна вяртацца на тое ж месца нават пасля перабівання інтэрнэт-злучэння! я ж не перазагружаў гульню і адлучэнняў не было ніякіх дадатковых збояў не было!
тое, што я ўбачыў, для мяне – вар’яцтва
-як так слот змяніў свае камбінацыі пасля бонуса, я гэтага ніколі не бачыў!
ды і бонусы там, якія выпадалі, пры гэтым усе былі пустыя штук дзесяць……..
Паўтаруся: слот-машына не можа сама змяняць камбінацыі пасля бонусаў, яна павінна вяртацца на тое ж месца! для гэтага яна і ліцэнзія!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
табe ж пішуць, што ў многіх правайдэраў такія несупадзення ў візуалізацыі
вось ты дурашка і не лечышся, узбагойся ўжо
я спакойны калі ты не разбіраешся,то навошта тады тыкнуць!!!!!!!!!!!!
я не разбіраюся ))) лол
Леша кожны сцука спін гэта рандом, табе таксама і правайдэр адкажа! і нічога не зменіцца ад візуалізацыі!
Слот‑машына))) Эх, Лёха, Лёха🙂
А калі сур’ёзна, то паўсюдна, лічыш, скрыпт. Толькі ў адным выпадку круціць-верціць уладальнік казіно, а ў іншым – вытворца софту)
ад візуалізацыі нічога не зьменіцца?ты сур’ёзна?????лол лол лол лол лол лол
калі б было пяць зорак як там намалявалі я быў бы палкоўнікам!!!!!!!!!!!лол
жартую канешне па-повадзе палкоўніка, але тры спробы ў бонусе гэта было б дакладна!!!!!!!!!
гэта гульня скрадзеная па матывах слота Іграсофта “клубнікі”.
вось рэальна ўдарыся ўжо галавой, табе палова форума тлумачыць але ты ж на бранi
канструктыўнага размовы не атрымаецца, так што выпі валяр’янку і пачні прымаць цыклодол
Так, канешне нічо не зменіцца. Вось табе канкрэтны прыклад, бо мы абодва ігрософт гуляем часта…
Калі тройку заўсёды двойкай прабіваеш картінка мае значэнне?) Гэта проста намалявалі, калі б картінка была па матэматыцы абгрунтаваная, то мы б у 95% выпадкаў прабівалі яе, а на самой справе там менш за 50%.