Казіно Fairspin не выплачвае выйгрышы
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
9 January 2022
ад
Sssamgdtm
|
28 Адказаў
|
2,479 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Такая тэма, хлопцы!!! Месяц таму ў YouTube паглядзеў ролік з казіно пад назвай FairSpin і вырашыў зарэгіцца. Зарэгістраваўся, зрабіў дэпазіт 95к эфірам, пачаў гуляць, на дзіва хутка нагуляў 300к, але не вывёў – зліў, праз пару дзён яшчэ адзін дэпазіт 75000к лайткоінам, і вось табе 700к на балансе (цуды, падумаў я)
Карочэ, зліў 400к, на рахунку 300 засталося – думаю, трэба выводзіць, а то хаця жротыць дзіка, паставіў на вывад, прайшоў верыфікацыю і лёг спаць. Раніцай зайшоў у прыкладанне і гляджу – грошай няма, пішу ў чат менеджару і тут пачалося: вашы стаўкі на праверцы (?????) – чаго? Кажу, якая праверка, вам няправільна выйгрышы налічаны, служба бяспекі адправіла запыт правайдару, каб яны праверылі гульнявую сесію 😂
Я кажу менеджару, дакладней пытанне задаю – усё ў іх у парадку з галавой? Далікатна спытаў, без грубасцяў, ну і працягнуў задаваць пытанні, на якія адказ адзін (Я магу вам быць яшчэ чым-небудзь карысны 🤦🏻♂️). Тут у мяне пена пайшла – нервоз і гэтак далей, але ў руках сябе трымала працягваў.
Пачакаў да вечара, напісаў зноў у чат і з размовы зразумеў, што прад’явіць ім мне няма чаго ці яны яшчэ не прыдумалі, і грошы выводзіць таксама не збіраюцца. Такая вось гісторыя.
Так што калі хто збіраецца рэгацца ў гэтым казіно – нават не думайце, вы там нічога не дагоніце, слоты гуляюць – пытанняў няма, але яны па таму і гуляюць, магчыма таму што казіно нікому не плаціць
Тс, у сетцы ў казіно дрэнныя водгукі гульцоў, што праблемы з выплатамі, што не казіно, а лахатрон. Чаму ж ты, паважаны, знаходзішся на нашым форуме тры гады і не зразумеў, пра што пішуць гульцы? Выіграць не цяжка, а вось адабраць выйгрыш становіцца праблемай у некаторых так званых онлайн-казіно. Чакай, калі з’явяцца людзі, якія могуць табе дапамагчы, у нас такія ёсць, калі ў іх ёсць доступ да тэлефонаў мэнэджараў – паспрабуюць дабрацца да іх. А пакуль чакай і ліч ы свой зефір на дэпазіт падобнае казіно. Поспехаў у гульні і разважлівасці.
Усё чаму? Таму што перад рэгістрацыяй ніхто не чытае інфу ў нас на сайце і водгукі.
А сайт для гэтага і створаны. Каб падаваць інфармацыю людзям “як яна ёсць”.
Але УВЫ і АХ. Кожны думае, што менавіта ЯГО гэта не датычыць.
Зараз усе стрымэры рэкламуюць гэтае казіно, думаю, выведуць, чакай, толькі не залівай, хлопцы дапамогуць, я ўпэўнены!
У гугле ўвядзі на англійскай агляд гэтага казіно review. І ўсюды, дзе яны ёсць, устаўляй тэкст сваёй скаргі на англійскай. Толькі складай прапановы прасцей, а то праз перакладчык яны могуць не ўсё зразумець. І пішэ ўвесь час. Інфа 94 працэнты, што дапаможа. Але гэта не дакладна ўсё
Афармляй скаргу тут 🔗
На сайце ёсць актыўны прадстаўнік казіно, таму нахабна кідаць не будуць дзеля захавання рэпутацыі.
можа я чаго не разумею але дзе дрэнныя водгукі пра казіно на форуме , вельмі нават нядрэнныя водгукі пра казіно, нядаўна гонка была ў ім або мы пра нейкае іншае казіно.А то што на праверцы ў мяне ў katsubet такое было і нічога пачакаў вывелі.ДА і скаргаў на яго асабліва няма, не тут на форуме не на іншых,
Ёсць дрэнныя водгукі пра іх толькі не тут. І рэйтынг на некаторых іншых рэсурсах нізкі
ну па сутнасці, як і з любым казіно, я глядзеў на больш-менш буйных праектах, там быццам усё норм.
дзіўна,ніколі ад Фэйрспин не было такога,пачакайма,паглядзім,у чым прычына
так у нас то здесь как раз таки всё норм по отзывам и рейтингу в целом…
Увогуле усе браты ,учора яны ўжо ўжо зусім абнаглелі ,блін клянуся за ўсе гады колькі гуляю первый раз такое .Рахунак заблакіраваў я,пачалі несці нейкую бязглуздзіцу чакайце 5 дзён 7 дзён ,нейкія праблемы ,чакаем адказу ад правайдэра 🤦🏻♂️Я іх увогуле паслаў н…х
Ваша скарга ў працы
🔗
Гэта тое казіно, у якога ёсць уласная крыптаманета і якое выплачвае частку сваіх заробкаў трымачам манеты?
УСЁ! З Каспера трэба спытаць!))))))))))))))))))) ён напэўна ў тэме! Дапаможа, раз іх рэкламуе!
А калі сур’ёзна, то я таксама вельмі моцна здзіўлены, хлопцы! Адно скажу! Я ў іх зарэгістраваўся, але не дэпанаваў ні разу, бо сачыў інфу пра іх з таго часу, як яны, ясна памятаю, збіралі і прыцягвалі інвестараў для адкрыцця свайго праекта! Прайшло ўсяго тры гады!
Што яны заплацяць, у мяне нават сумненняў няма, шкада, што ты апынуўся занадта гарачым і не паставіў на выснову адразу ўсе 700 к! Нармальныя грошы для ўзроўню онлайн! І галоўнае! Судзячы па скарзе ты і 300 к, што паставіў на выснову і па ёй жа аформіў скаргу, праліў! Здарма! Іншае пытанне – ці варта мець галаўны боль, гуляючы ў гэтым казіно?! Я з табой цалкам згодзен! Аўтарытэт свой, нават адзін раз замараны, ужо вельмі цяжка адмыць! І не варты ён тых паганых 300 к, тым больш! А што тычыцца казіно
Fairspin !!!!!!!))) думаю, у іх праблемы з грашыма! І гэта званочак!
ад сябе напісаў ім па тваёй скарзе![]()
![]()
![]()
, сапорт нават і гаварыць не стаў! Сказаць ім няма чаго, таму што!
Чытаю перапіску з саппортам Файрспіна і ўсміхаюся) Абсалютна тыя ж шаблоны, што і мне пісалі… Фішка ў іх такая, чакаць максімальна пакуль гулец заліе назад. Праверана.
Мда гэта вось што за бред казікі сотсфисовскія нахабнець пачалі то Файрспін то Ран 4 Він, наф іх усіх трэба гнаць у чорны спіс
Я буду каротка на вялікія грошы люблю казіно гуляць заўсёды было і будзе гуляць небяспечна больш за 10к то ўжо небяспечна падкрэслю з кім заўгодна!!!!!!!
жах а я задумваўся туды дэпнуць пакруціць, цяпер дакладна не буду. Жадаю ўдачы ў вашым пытанні, спадзяюся ўсё ўдала вырашыцца ў выніку
Усё ў парадку з гэтым казіно! Грошы вывядуць. Я сам сутыкаўся з такой жа жэсцю ў іх. Але ў выніку вывелі. Проста потым заблакіруй аккаунт і не гуляй у іх.
Сумна канешне,што не дачакаўшыся разбіральніцтваў гулец зліў бабкі.
Ужо зліў? Ну ўсё зразумела тады. Гэта ўстанова працуе па адной схеме! Марозіць неабгрунтавана выплаты, і чакае максімальна, пакуль гулец зліе бабло. Ужо праходзілі. Не гуляйце ў гэтай памыйніцы.
Увогуле не разумею Навошта Вы туды лезеце Хлопцы!??Навошта?!Навошта Вам гэта ДНО?!Адно тое,што па рэгламенту яны ВЫВОДЗЯЦЬ НА ПРАЦЯГУ 10 ДЗЁН!ў НАША ЧАС не ёсць НАРМАЛЬНА!Абсурд нейкі!
Зразумела,што 97 працэнтаў гульцоў “залье” усё назад,што ёсць на балансе ў працягу гэтага часу назад у 100 выпадках з 100! Па сутнасці гэта ЗАЎВАЛІРАВАНАЕ ПРЫГОДНАЕ МОШЭННІЦТВА!НІ БОЛЬШ!
Бо гулец,знаходзячыся пад эйфарыяй перамогі ў 100 выпадках(калі яму марозяць вывад грошай) ,з сотні “залье” ўсё назад за некалькі дзён!А тут па рэгламенту цэлых 10!Выдатны запас па часе,каб зліць практычна каго заўгодна,пакуль быццам бы нельга вывесці па надуманых прычынах!
І гэтае не-казіно на 5-ым месцы ў топ-лісце форума!!!!!Чаму?!Якія для гэтага ёсць фактары?!
Я Ў ВОЧЫ заяўляю прадстаўніку Файер спина ГЭТАГО што Вы ёсць гнілыя Мошэннікі!