Казіно explosino не выплачвае выйгрыш
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
5 мая 2022 г.
ад
gaga777
|
6 Адказаў
|
496 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чакаю вываду ўжо тыдзень, па правілах казіно на працягу сутак. на запыты не адказваюць. лагін kuka75.
так яны проста забылі пра цябе!)))) Там напэўна ўвагу на сумы ад мільярда і больш разглядаюць гэтыя ўпыркі, а на тысячку рублёў ім нават лянота і сілы марнаваць, напэўна! Падары ім гэтую тысячу на гваздзікі ў цотнай колькасці, каб яны сабе на труну паклалі калектыўны!
Дарэчы, прадублюй скаргу на форуме пра гэтую неаплату – не шкадуй часу! Няхай да апісання іх ігравога сайта (казіно – мова не паварочваецца напісаць) дадасца і твая скарга, і іншыя гульцы, не паглядзеўшы і не ацаніўшы водгукі, ужо не будуць, як ты, лезці ў гэтую дзірку!
Чат, як я зразумеў, адключаны? але засталася пошта. Вось туды і трэба напісаць і калі “будуць маўчаць як рыба аб лёд”, то пішыце аргументаваную скаргу ў нас на рэсурсе. Менеджар у курсе, што трэба рабіць. Цяпер такое час, што гульцы чакаюць свае выплаты каля месяца(да 3-х), а пасля праверкі выйгрыш альбо выплачваюць, альбо адмаўляюць. Поспехаў нам усім!
PS. Калі вы палічыце патрэбным пісаць скаргу, то перад падачай неабходна азнаёміцца з матэрыялам 🔗 )
Жахлівае казіно, шмат скаргаў на затрымкі выплат, выйгрышаў, не гуляю там увогуле !
Не разумею, чаму людзі дагэтуль гуляюць у гэтых казіках, Explosino, Zig zag, Ego, Argo і г.д.Проста куча скаргаў на іх, усім даўно вядома, што яны адцягваюць вывады. Быццам у іх праблемы з плацяжамі, але хутчэй за ўсё выплаты адбываюцца, пакуль хто-небудзь іншы не прайграе, г.зн. па сутнасці працуюць як піраміда. Нават паганое казіно Dozen SPINS са сваімі жудаснымі правіламі, выплачвае хутчэй за гэтую сетку.
Не флудзьце ў тэмах, бо буду выдаваць балы.
Раздзелы з падтрымкай прадстаўніка, відавочна не для флуда. Я папярэдзіла 1 раз. дальше скардзіцеся толькі Пронину.
Калі ёсць што напісана – пішыце па справе. 1 раз, без паўтораў.