Казіно explosino не выплачвае выйгрыш

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 5 мая 2022 г. ад | 6 Адказаў | 496 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
26
Публікацыі
40
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 мая 2019 г.

чакаю вываду ўжо тыдзень, па правілах казіно на працягу сутак. на запыты не адказваюць.  лагін kuka75.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

так яны проста забылі пра цябе!)))) Там напэўна ўвагу на сумы ад мільярда і больш разглядаюць гэтыя ўпыркі, а на тысячку рублёў ім нават лянота і сілы марнаваць, напэўна! Падары ім гэтую тысячу на гваздзікі ў цотнай колькасці, каб яны сабе на труну паклалі калектыўны!

Дарэчы, прадублюй скаргу на форуме пра гэтую неаплату – не шкадуй часу! Няхай да апісання іх ігравога сайта (казіно – мова не паварочваецца напісаць) дадасца і твая скарга, і іншыя гульцы, не паглядзеўшы і не ацаніўшы водгукі, ужо не будуць, як ты, лезці ў гэтую дзірку!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 017
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Чат, як я зразумеў, адключаны? але засталася пошта. Вось туды і трэба напісаць і калі “будуць маўчаць як рыба аб лёд”, то пішыце аргументаваную скаргу ў нас на рэсурсе. Менеджар у курсе, што трэба рабіць. Цяпер такое час, што гульцы чакаюць свае выплаты каля месяца(да 3-х), а пасля праверкі выйгрыш альбо выплачваюць, альбо адмаўляюць. Поспехаў нам усім!

PS. Калі вы палічыце патрэбным пісаць скаргу, то перад падачай неабходна азнаёміцца з матэрыялам  🔗 )

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.

Жахлівае казіно, шмат скаргаў на затрымкі выплат, выйгрышаў, не гуляю там увогуле !

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Не разумею, чаму людзі дагэтуль гуляюць у гэтых казіках, Explosino, Zig zag, Ego, Argo і г.д.Проста куча скаргаў на іх, усім даўно вядома, што яны адцягваюць вывады. Быццам у іх праблемы з плацяжамі, але хутчэй за ўсё выплаты адбываюцца, пакуль хто-небудзь іншы не прайграе, г.зн. па сутнасці працуюць як піраміда. Нават паганое казіно Dozen SPINS са сваімі жудаснымі правіламі, выплачвае хутчэй за гэтую сетку.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 317
Публікацыі
21 509
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.

Не флудзьце ў тэмах, бо буду выдаваць балы.

Раздзелы з падтрымкай прадстаўніка, відавочна не для флуда. Я папярэдзіла 1 раз. дальше скардзіцеся толькі Пронину.

Калі ёсць што напісана – пішыце па справе. 1 раз, без паўтораў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...