Казіно Drift :)

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 11 September 2018 ад | 10 Адказаў | 879 Праглядаў | 0 Рэакцый
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.06.2018

Усім прывітанне) Сталкнуўся з эпічнай праблемай у дрыфт казіно. Узяў я бездэпазітны бонус, адыграў яго – на балансе было 771 еўра. Далей у падтрымцы даведаўся, што трэба для верыфікацыі і для вываду грошай. Адправіў пашпарт, акаўнт верыфікавалі як звычайна. Зрабіў мінімальны дэпазіт з ківі, адыграў ваігер x3. На балансе стала 765 еўра. Думаю – вывяду грошы на ківі і ўсё добра, але не!) Вывесці я не змог, бо піша памылку пры стварэнні заяўкі на выплату. Пазней прыслалі на пошту ліст нібыта трэба прайсці дадатковую верыфікацыю па скайпу. Добра. Званіла жанчына з службы бяспекі дрыфта і задала 5 пытанняў. Пытанні былі: якія стаўкі я рабіў, гуляў ці я на дэпазіты ў іх, калі я рэгістраваўся, яшчэ нейкае пытанне было – я не памятаю, і апошняе пытанне было ў якіх слотах мне больш за ўсё пашанцавала, і я адказаў НЕ ПАМЯТАЮ. Получаецца, я адказаў на 4 пытанні правільна (сам пераправерыў) і 1 няправільна. Чэсна кажучы, я адыгрываў ваігер пад бухло, але пазней успомніў, што занёс у DOA і Fish Party. Да таго ж у якім казіно напісана, што я абавязаны памятаць усе свае заносы?? У выніку спачатку яны заблакавалі мой акаўнт, але цяпер разблакавалі для вываду майго дэпазіту. Дэпазіт я яшчэ не вывёў, бо проста ахінею ад усяго гэтага. Першаячы раз сутыкнуўся з такой тупой праблемай. Прыкол яшчэ ў тым, што ў гэтым плейтэйку я зарэганы, верыфікаваны, выводзіў бабкі ва Франке і Коламбусе. Чамусьці там усё выдатна. Рубяты, можа хто падкажа, што рабіць увогуле? Я асабіста ў поўным недауменні. Па магчымасці аддам грошы таму, хто зможа дапамагчы з гэтым беспярэчнасцю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 461
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015
Tema325, 11 September 2018
  Усем прывітанне) Сутыкнуўся з эпічнай праблемай у Drift казіно. Узяў я бездэпазітны бонус, адыграў яго – на балансе было 771 еўра. Далей у падтрымцы даведаўся, што трэба для верифікацыі і для вываду грошай. Адправіў паспорт, аккаунт верыфікавалі – усё як звычайна. Зрабіў мінімальны дэпазі [...]

Варыянт 2 – альбо падавай скаргу ў гэты раздзел

🔗

Альбо напішы ў тэму прадстаўніка казіно

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
494
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016
Tema325, 11 September 2018
  Усім прывітанне) Стаў перад эпічнай праблемай у дрыфт казіно. Узяў я бяздепазітны бонус, адвёў яго на балансе было 771 еўра. Далей у падтрымцы даведаўся што трэба для верифікацыі і для вываду грошай. Адправіў пашпарт, акаунт верифікавалі ўсё як звычайна. Зрабіў мінімальны дэпазіт з ківі, [...]

гээта казіно морочыць табе галаву, тупа чакаюць калі ты іх сольеш назад…….

такія пытанні, якія табе задавалі нават у вулканах не задаюць……проста шукаюць нагоду прычапіцца…..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14.04.2017
VyacheslavLenin, 11 September 2018
Варыянт 2 альбо падавай скаргу ў гэты раздзел 🔗 Або напішы ў тэму прадстаўніка казіно  

+100. А яшчэ запосці на забугорны латест, яны там часта апраўдваліся. Там, канешне, толькі еўрапіжоны ў асноўным, але не пашкодзіць )))

alexey03, 11 September 2018
гэта казіно марочыць табе галаву тупа чакаюць калі ты іх сольеш назад……. такія пытанні якія табе задавалі нават у вулканах не задаюць……проста шукаюць нагоду прычапіцца…..

Лёха, ты не зразумеў??? У яго канфіскавалі выйгрыш. Толькі дэпазіт пакінулі!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
494
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016
Malhablado, 11 September 2018
+100. А яшчэ запосці на забугорны латест, яны там часта апраўдваліся. Там вядома толькі еўрапіжоны ў асноўным, але не перашкодзіць ))) Леха, ты не зразумеў??? У яго канфіскавалі выйгрыш. Толькі дэпазіт пакінулі!

а ну тым болей. іх месца тады ў ч.с., калі яны так зрабілі насамрэч…….

я сам бывае забываю, дзе выйграў у якой гульні, калі ўсю ноч лужу ў розных слотах, ды і якая розніца, дзе ты выйграў і як, галоўнае каб чесна было…..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17.06.2016

пра дрыфт пісаў і застануся пры сваёй думцы, казіно гаўно, якое пастаянна цягне вывад і пры любой магчымасці вы нічога не атрымаеце, я там заблакаваўся і вам раю 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.06.2018

цалкам падтрымліваю вас, хлопцы 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016

😮 Заблакіраваўся там пасля першага дэпа як даведаўся, што яго трэба х3 адкручваць (мяне раздражняе такі факт, калі свае грошы трэба яшчэ і адкручваць) і такія шарамыжныя канторы я стараюся пазбягаць і гуляць у іх не раю… тым больш што іх сталі піараць нейкія недастрымеры фантокруты…. а гэта ўжо “рэклама” такая, што ў гэтую кантору відавочна ісці не варта)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
82
Публікацыі
717
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.03.2016

Tema325, так а табе прычыну то канкрэтна азвучыў чаму спісалі баланс? Перачытаў пару раз твой тэкст і як зразумеў прычына ў тым, што ты не адказаў на пытанне па скайпе, але гэта па сутнасці як здагадка, чым размова скончылася то, які вынік азвучыў саппорт (ці СБ, я хз хто там), а дакладней якая прычына блокіроўкі?

Пра якое вывад сродкаў ты гаворыш калі першапачаткова была сума 771 еўра, пасля пракруткі х3 мінімалкі ў цябе засталося 765. Усяго -6 еўра, гэта табе вось гэта даюць вывесці? ))

Ды і ўвогуле цікава чаму наогул папрасілі дадатковую верыфікацыю, навряд ці з-за сумы ў 771 еўра, для казіно капейкі зусім, можа ўсё ж былі тыя прычыны пра якія ты ўмоўчваў?

А ўвогуле нават не разумею як можна не запомніць які слот насыпаў семсот з лішнім еўра, я, вядома, не ведаю чым і колькі ты зарабляеш на жыццё, але думаю практычна ў любога чалавека будзе прыстойны такі эмацыйны ўздым пасля такой удачы і які будзе цяжка не запомніць нават будучы бухім.

Як-то больш пытанняў чым адказаў па сітуацыі.

ПС: сам выводзіў адтуль бяздеп без якіх-небудзь дадатковых праверак, не лічыўшы таго што фотку пасведчання два разы давялося загружаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 306
Публікацыі
21 165
Падпісчыкі