Казіно BoaBoa: ашуканцы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
2 кастрычніка 2018 г.
ад
galina150886
|
12 Адказаў
|
1,435 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень, аматары азартных гульняў. Хачу падзяліцца з вамі сітуацыяй, якая здарылася са мной нядаўна. Вырашыла зарэгістравацца ў казіно boaboa. Зарэгістравалася, усё як трэба, прадставіла дакументы для верыфікацыі. Пакуль чакала верыфікацыю, мне далі падарунак як новаму гульцу з вейджарам – усё вейджар я адыграла, у выніку выйграла 25000 і замовіла выплату. Пачалі тармазіць з выплатай, адразу зразумела, што нешта не так – выйграла я ў выхадныя, у панядзелак прыйшло пісьмо, што мой уліковы запіс я паспяхова верыфікавала. Чакаю выплату, сёння прыходзіць пісьмо, што я магу атрымаць толькі 5000. Як без дэпазіту. Ну я з гэтым не згодна, бо рабіла дэпазіт для пацверджання свайго рахунку. І была ў мяне такая сітуацыя ў гульні – я ўсё прайграла, а на апошніх 180 рублях злавіла бонус у 300 шчытов і выйграла 26000, на высляд паставіла 25000. Форумчане, пагадзіцеся, казіно не мае рацыі – гэта ж ужо не бездеп, і казіно павінна мне выплаціць мой выйгрыш цалкам.
Так тут у казіно сапраўды максімум 5000 рублёў. Калі б ты зняла выйгрыш і потым зрабіла дэп і занесла, тады ты была б права
Увогуле казіно ўсё робіць у межах сваіх правілаў, тут спрачацца няма сэнсу, а так само па сабе сетка казіношак – мутная кантора і гэта факт…….
Назва тэмы – пісец) Зняла на халяву 5 косароў, пра што ў правілах прапісана, і не задаволеная)
Мадэратары адрэдагавалі б што лі назву… Казіно можа і не цукар, але тут усё сумленна, з якога х махляры?
ps. Я шчыра думаў, што іх сетку і на пяцёрку пракіне)
Навошта рэдагаваць? Гэта меркаванне ТСа.
Па факце, быў дэпазіт і быў выйгрыш 26 тысяч. А калі быў дэпазіт, то выйгрыш нельга лічыць выйгрышам з бездэпазітнага бонуса. Бо быў дэпазіт.
Ня зусім зразумела ўвогуле, але меркаю, што трэба было спачатку вывесці грошы, потым рабіць дэп і гуляць, а так нейкім чынам не вельмі ясна што і як.. У многіх казінах, калі ёсць бездэп, а пасля быў дэп, то казіно спісвае на гульні дэп, а толькі потым бездэп, і па іх логіцы гульня ішла не бездэп, а там ёсць абмежаванне па вывадзе.
Хм, а як па мне ўсё зразумела, і ў дадзеным выпадку ўсё паводле правілаў.. Дэпазіт рабіўся выключна для актывацыі плацяжнай схемы, і з яго ніхто нічога не выйграў… А бабло выйгранае з пестепа, дзе макс вывад 5к … усё роўна выглядае.
А ТС магу параіць чытаць правілы як толькі заходзіш у новае казіно, і разумець, што казіно можа (і абавязкова будзе) трактаваць свае ж правілы так, як ім зручна, і ніхто ім нічога не дакажа.
Усе іх структуры вельмі-вельмі мутныя. Кадула ў мяне спісала каля 30тр (т.к. на рулетцы перавысіў стаўку хаця адыгрыш на руле не ідзе). далей бачыў скаргу ад чела, у якога спісалі каля 1200$ з-за таго, што ён доўга не папаўняў скрылл (верыфікаваны). і калі іх усіх павесяць за яйкі – буду вельмі рады!
Але тут усё вельмі складана. яна ж дэпала для пацверджання рахунку і магла атрымаць максімум 5000р нават калі б дэпазітавала 50000р (ужо былі падобныя сітуацыі).
Проста трэба пра гэта пісаць, і людзі будуць у курсе.
На колькі я зразумеў яна выйграла з фрыспінаў бездэпазітных, там канкрэтнае абмежаванне-5к. Калі нават яна задэпала падчас адыгрышу, а не потым каб вывесці, то да іх усё роўна не прычапішся, бездэп-то яна ўзяла, і ўзяла разам з правіламі па ім.
Усе гэтыя маліны і бураны так, мутныя і жабраныя. Відавочна ўладальнік такую палітыку вядзе, але ў дадзеным выпадку ўсё ж думаю, што казіно мае рацыю.
Так трэба чытаць правілы, калі сумніўны варыянт – спытаць у чаце, калі дашлюць дазвол – зрабіць скрыншот, і калі выйгрыш затрымліваюць і пішуць, што вы парушылі правілы, то будзе скрыншот, які можна прад’явіць, і тады ёсць шанец вывесці грошы. А лепш спачатку выводзіць бездеп, потым рабіць деп і граць спакойна.
Ну так, згаджаюся, сама сетка казіно такая, што ім толькі дай нагоду, і яны абавязкова скарыстаюцца, каб не плаціць. Але тут зноў жа, зыходзячы з таго, што напісаў ТС, казіно нічога не парушыла, і выплаціла 5к па правілах вываду з пездэпа, бо ТС рабіў дэп для актывацыі плацёжкі.