Казіно Беларусі
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
11 кастрычніка 2016 г.
ад
safon3
|
10 Адказаў
|
494 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Беларусі няма забароны на азартныя гульні, таму ў буйных гарадах гэтай краіны можна знайсці цэлы шэраг вартых гульнявых устаноў, якія маюць шэраг сваіх пераваг. На жаль, цяпер яны перажываюць далёка не найлепшыя часы. Асноўная прычына гэтага ў тым, што ў дадзены момант у Расійскай Федэрацыі фінансавы крызіс.
Назву краіны хаця б правільна пішы, калі такую тэму ствараеш.
Ой да ладна, гэтыя холівары пра Беларусь/Белоруссия ўжо даволі надакучылі
Ну ты ж не называеш Фінляндыю – Суомі, Германию – Дойчланд или Иран – Персію?)
Ладна, гэта справа дзясятая.
А па сутнасці тэксту. Зразумела, што асноўны пул гульцоў у казіно быў з Расіі. Але з неадэкватнымі цэнамі ў Беларусі на гасцініцы і нулявым сэрвісам, плюс фінансавым крызісам, колькасць людзей у казіно значна зьменшылася.
Але, напрыклад, у звычайных гульнявых аўтаматах, з колькасцю мясцовых лудзікаў, усё ў парадку, народу хапае. Сам заходжу 1-2 разы ў месяц стабільна, усё ж такі паклацаць па кнопках у жывую, не параўнаецца ні з якой гульнёй у інтэрнэце)
Беларусь – гэта краіна, дзе грамадства не прымае тых, хто выстаўляе сваё багацце напоказ, нават калі яно зараблена сумленна. Пасля распаду СССР яны крута пачалі змагацца з арганізаванай злачыннасцю. Ім супрацьстаяць не толькі чыноўнікі ў погонах, а выстраены дзяржавай фронт, на чале з Бацькам Лукашэнкам. Нават воры ў законе аб’язджаюць гэтую краіну бокам. Я здзіўляюся, як у такой краіне казіно легальныя? Таму думаю, што казіно там не змогуць рэаніміраваць, проста-напроста грамадства іх задушыць. Гэта табе не Грузія – вах генацвале 🙂.
гэта ж гаворыць не ў тваю карысць)
Самі фіны сваю краіну ў асноўным называюць Суомі, мы ж іх краіну называем Фінляндыяй
Беларусы называюць сваю краіну – Беларусь, расіяне пераважна – Белорусія
Ну хз, у мяне не так шмат знаёмых з Расіі, але яны ўсе кажуць Беларусь) Мяне проста бясіць слова Белорусія. Згодзен, што гэта выключна асабістае меркаванне кожнага, як казаць) Да і троху адышлі ад тэмы.
Гэта пакуль сын баЦькі не вырас і не прайграўся па-сур’ёзнаму), як у нас сынок Юшчанка… Тады ўсё і пачалося …, усе гэтыя забароны казіно. :34:
яксьці вырашыў схадзіць у афлайн слоты.Сам жыву ў Беларусі.Ну так вось схадзіў я 4раза у выніку прайграў 300$ і забіў.Анлайн мне якось па душы…