Казіно AzartHall - ашуканцы?
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
10 August 2016
ад
Chekist
|
14 Адказаў
|
1,954 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гуляў сёння ў AzartHall, на слоце Neon Staxx. Калі ў гульнях выпадаюць фрыспіны, пішу відэа на ўсякі выпадак, як аказалася не дарма. Па тым, колькі было выйгрышных камбінацый, (некалькі разоў бонуснымі сімваламі было закрыта ўсё поле), мусіць быць касмічны выйгрыш, але аблом. Выйгрыш -0! )) Пісаў у падтрымку, адправіў ім відэа, атрымаў адказ:
https://www.youtube.com/watch?v=c-Ar4760RoY&feature=youtu.be
ну так 2. 4 і 6 спіны дакладна выйгрышныя 100%
і як можа быць закрыць усё поле і не выйграць – гэта ж бред
Ці я дурны, ці санкі не едуць ))
Так і не толькі: пасля гэтага ліста змянілі меню ў гульні.)) Павінна быць шматстаронкавае, як тут:
А ў Азартхэлл цяпер меню такое, кастраванае, і гэта пасля ліста.
Так табе і трэба ! Больш гуляй у лахатронах ! 😁 😁 😁 😜 😜 😜
мля поржаў ад душы. чэкіст, прабачаюся але рэальна смешна калі б так не было – сумна.
ну што тут скажаш лахатрон з лахатронаў. спадзяюся ў чорны спіс закінуць
накінуць павінна была шмат грошай. столькі колькі гэтая казіна нават не бачыла))))
Гэта прэчудны гаўноскрыпт, чаго ты ад іх хочаш?) Мільён раз пісалі пра азарт, вулканоригіналах і іншую фігню, а мы ўсё на гэта ловімся. А менавіта пра гэтае казіно пішуць на суседніх рэсурсах, што кідаюць гульцоў і таму падобнае. Так што цаніце свой час і не замарочвайцеся з гэтай казявкай.
Я бачу, табе толькі каб папіZдзець. 🙂 Увогуле, удзень не было часу, цяпер зайшоў у казіно, і вось баланс:
Выдатна, паспрабуй вывесці, а там паглядзіш што і па чым. Можа, дарма на іх наракаюць? Спадзяюся падзелішся вынікам, мне цікава. Удачы.
Прыслалі ліст:
Засталося праверыць вывад.🙂
занятнае відэа, добра, што разабраліся і налічылі выйгрыш, але больш туды ні ногай
Калі яны прызналі сваю памылку, то ўпэўнены, што выплацяць. Што да цярпення – пра гэта не мне табе казаць. Так што загадзя прымай мае віншаванні ☺.
Выплацілі пасля перапіскі з падтрымкай і праверкі дакументаў, атрымаў праз 5 дзён, хоць па правілах у течцыі 48 гадзін. З недахопаў – нельга замовіць выплату з акаўнта, форма заказу не працуе. Толькі праз падтрымку.
Віншую! ☺ …Да па гэты час дзівлюся, як ты знаходзіш гэтыя казіно?..)