Казіно "Алена"
Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно
|
16 December 2016
ад
Chekist
|
18 Адказаў
|
939 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не ведаю, у якім раздзеле публікаваць гэтую інфармацыю, вырашыў у флудылцы. Атрымаў ліст з казіно “Елена” такога зместу:
Хто гуляў там – ведае, казіношка ні пра што, скрыптавая. Вырашыў зайсці паглядзець на “абнаўленні”, і тут засада! Аказваецца, цяпер за рэгістрацыю ў гэтым установе трэба ПЛАЦІЦЬ! )))
Гэта выглядае вось так:
Аналагаў такой нахабнасці не сустракаў, што думаеце па гэтым пытанні?))
😁 😁 😁 😁 Неее….хаця б мне лепш плацілі касарык і я заплачу 20 р за рэгу…а ўвогуле гэта ўжо клініка 😮 Хочаш спусціць свой бабос..так яшчэ і заплаці за гэта 🤔 Геніі маркетынгу..кулі….
Дэбілізм і жаднасць зашкальвае…
арыгінальная матэматыка гульняў прыбліжаная да афлайн-сістэм))))) а нічога што ўсе былыя ў СНД афлайн-сістэмы гэта тупа скрыпты)))))прыкольна
Калі прадстаўнік аднаго казіно тут на форуме пахваліўся, што яны хочуць быць вышэй за сваіх канкурэнтаў, то менавіта такое я ўяўляў. Апярэдзілі вас паважаны прадстаўнік – гэта круцей чым 30 фры-спінаў за дэпазіт ў тры косары 😁 . 😵.
![]()
Медыя ад удзельнікатам напэўна і чэк папаўнення на 100 рублёў каштуе 110)
Ну не ведаю)), як бы стрэмна купляць рэгістрацыю ў гэтым казіно, хоць, з цікавасці, мабыць куплю))), 100р. – невялікія грошы, зато ўражанняў мора.))
Кажу ж, што інтрыга 🙂. Тыя, хто зацікавіліся, апішыце што да чаго.
Трэба ж такое прыдумаць, што “увход у Алену” давядзецца плаціць... 🤯
…Насрэддзін прапаноўваў проста, за пах ежы плаціць звонам манет… 🙃
Ну а я, напэўна, проста ўсміхнуся… 😎
Прашу модэраў тэму не закрываць, зарэгіструюся – адпішу, што, ды як…))
Як там цябе сустрэлі ў Алены?))
Стрыптызам на шэсце Алена вітае ўсіх карыстальнікаў.)))
Гэта ўсё глупствы пра плату за рэгу. Гэта нібыта ты папаўняеш рахунак. Проста рэалізацыя дэбільная.
Гэта прымусовае папаўненне рахунку атрымліваецца. У любым выпадку – прыніжальна, па-мойму.
Ну гэтае казіно я ведаю шмат гадоў. Там сапраўды раней увесь час быў скрыпт. Але там я лавіў пяць скатэраў у палове дэлюксу. Не памятаю ў якім. Але насыпала, памятаю, нармальна.
Я калісьці вельмі даўно там зарэгістраваўся і трохі зліў нават…больш не заходзіў…вось думаю што і не зайду больш ніколі 😁 😁
Калісьці пры адкрыцці казіно “Алена” раздавалі, па-мойму, то 50 то 100рублёў бездэпу , каб да іх зайшлі… А зараз, пасля абнаўлення, вырашылі па-легкаму грошы рубануць… 🙃