Казіно ахвотна выкарыстоўвае гульнявыя аўтаматы IGT
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
12 October 2018
ад
alexey03
|
11 Адказаў
|
650 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно з задавальненнем выкарыстоўваюць гульнявыя слоты IGT
У заяве Deutsche Bank Securities Inc гаворыцца, што перад нядаўняй гульнявой выставай даследчыкі кампаніі сустрэліся з аператарамі казіно і абмеркавалі гульнявыя аўтаматы IGT.
«Аператары адзначылі, што прадукты зліцця GTech паказалі сябе ў працы надзвычай станоўча, што дапамагло IGT павялічыць долю відэапрадуктаў, набытых для казіно, у 2018 годзе», – заявілі аналітыкі Карла Сантарэлі і Дэнні Валай.
Італьянская GTech SpA аб’ядналася са састарэлым падраздзяленнем IGT у ЗША ў 2015 годзе. Да пачатку здзелкі шэраг галіновых аналітыкаў ставіў пад сумнеў напрамак праграмы развіцця гульнявых аўтаматаў IGT.
У мемарандуме Deutsche Bank са спасылкай на IGT гаворыцца, што кампанія выкарыстоўвае зваротную сувязь ад тэставання сваіх асноўных прадуктаў для паляпшэння распрацоўкі прэміум-гульнявых аўтаматаў.
Нагадаем, што раней кампанія IGT дамовілася аб продажы брэнда сацыяльнага казіно Double Down Interactive LLC філіялу Double U Games Co.
Кудысьці зніклі гульні гэтага вытворцы IGT . Раней іграў у гэтыя гульні і яны нядрэнна давалі выйграваць, і раптам зніклі. Можа хто ведае, дзе ёсць у рускіх казіно ?
З рускіх толькі ў 1хбет ёсць, а з правераных замежных: Казумо, Кашимио, Дандер, видеослотс, Джетбул.
у 1xslot вось былі я там граў але цяпер гульні гэтага правайдэра зніклі… або іх для мяне адключылі ? проста мне таксама ўжо казалі што там ёсць але ў мяне іх у спісе няма.. яны зніклі, дарэчы як я як-то выйграў за спін каля 2000 з рублёвай стаўкі і на наступны дзень яшчэ 2500 і ўсё потым яны зніклі ў мяне
ой дзякуй за 1xbet там ёсць слоты… нешта мне здавалася што 1xslot і 1xbet адно і тое ж…
не за што, я ім не давяраю, праўда (1xbet), але народ быццам грае, выводзіць, таксама як-небудзь трэба пакатаць у гэтага правайдэра, можа наваліць не слаба, у сутнасці гэта стары добры новоматик…
Вельмі папулярны) Я за 10 гадоў не гуляў і не бачыў ні разу) Не ў адным з казіно)
яны папулярныя ў наземных казіно, у анлайне нядаўна з’явіліся і сталі знікаць…
да і яксьці косячна іх гульні ў анлайне працуюць, але могуць даць нечакана вялікія выйгрышы…
напрыклад у бонусе diamond queen пры кожным спіне 2,3 і 4 барабаны становяцца цалкам wild і калі супадзенне на 1 і 5 барабане будзе то прыгожа насыпае…
Нават у жывую не віднл, хаця, даўно ў жывым казіно не быў)
пацаны яны яшчэ былі ў офлайне я памятаю раней на іх паднімаліся,аператары не ведалі дзе грошы даставаць…….