Казіно, адкуль вы вывелі з бездэпа!
Форум казіно без дэпазіту
|
3 верасня 2015 г.
ад
KarmaAA
|
1,025 Адказаў
|
181,747 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У ауф усё бездэпы, якія я бачыў , заўсёды з абмежаваннямі ў 4000-7000 руб….
Да па-мойму ўсюды зараз як пыласос! Дасць часам х500 максімум каб падтрымаць гульню і ўніз ⬇️!!!
Я таксама заўважаў, што многія пра гэта кажуць. Але апошнія разы, менавіта ў снежні ў чаце службы падтрымкі ў Ауф і Крыптабосс давалі спіны з Вагерам х40-45 і без абмежавання на макс вывад.
Ды нават ікс на 30 не дае, ні ў ПФ, ні ў Старде, ні ў Ваваде 🤣🤣🤣 пра якія ты 500 кажаш?! Усё! З онлайнам трэба заканчваць, я асабіста сведу да 99% свае наведванні гэтых месцаў, і так толькі тры пакінуў, асноўныя, якія з гульцамі плацяць 10000%, пра астатні шлак і Скам увогуле гаворкі няма, там усё прапала і нават майго ўвагі не варта.
Павал, не хвалюйся. Не так даўно ў мяне такая ж засада была. Увесь ігравы запал страціў) Гляджу па бегучых радках у ўсіх мае любімыя слоты гуляюць, а я х50 выбіць не магу… Рукі ўсе апусціў, думаў завязваць… Узяў невялікую перапынку…, і нібыта зноў пачало, не скажаш што добра, але… зойдзе. Тут, мне здаецца, калі казік надзейны, то ўжо сам правайдэр скрасіць. Для гэтага трэба нейкім чынам навучыцца пераключацца на іншыя гульні… але ў кожнага ўсё роўна ёсць нешта сваё і ён туды заўсёды лезе і замазвае)
Такі наш лёс – жыць узлётамі і падзеннямі. Аднойчы нават на паўгода кінуў азарт…, але…, нават мая насычаная жыццё не дае тых эмоцый, якія нам гульцам дае ГРА)
Не хвалююся друж! на 99% заблочу на год два Усё!!!! Месцы дзе гуляю (дзе то выдалю акаўнты ад бязсэнсоўнасці з ) і раз у паўгода буду лётаць у наземныя, пасля таго як падобіе прадстаўніка (не) бит не старза мне заблакавалі профіль, за зліў у іх бок 6.000$ і ўвогуле не гра ўвесь дзе, я проста не бачу сэнсу кудысьці ўвогуле заходзіць і яшчэ і закручваць свае грошы! І так занадта многага незразумела каму заліў. Я гуляў, гуляю і буду гуляць, але …зноў выключна ў наземных казіно. Онлайн …так….як забава на капейкі калі або як хлопцы аб’юзеры робяць нашы, увайшоў крутануў і да сустрэчы. Толькі так! Ды і засталося ў рунэце ўсяго тры ну ад сілы пяць шэсць месцаў надзейных, куды можна заходзіць (на жаль яны ўсе болей не хочуць даваць гульню) ну і не трэба, ёсць жывыя наземныя Сапраўдныя менавіта казіно, туды і пяройдзем!!!
… Мы будзем сумваць па табе, хаця б часцяком зазірні сюды на “пасядзець”)…😉
хто ведае ёсць якія-небудзь абмежаванні на вывады ў аркадзе ?
Усё залежыць ад бонуса! Калі проста бездэп у грошах, то х1. Гэта значыць, пасля адкрыткі выведзеш толькі столькі, колькі і далі
А анлім, криптобосс, ауф таксама не ідуць?! Я як-то ў кб зайшоў і з першых жа дэпоў адразу ў плюс выйшаў, потым нічога не гуляла, пазней з’явіўся анлім і ауф, у анлім не гуляў адразу, а вось месяц таму прайшоўся па ўсіх і ўсюды ў плюс выйшаў! Яны, вядома, граюць не так, як тыя ж роялы, але падняць, здаецца, можна. Зараз яны мне бонусы адключылі, я радзей у іх.
Водка добра гуляла, але цяпер усё, у іх зусім не ідзе гульня! Таму не раю!
Паспрабуй сетку КБ, толькі не па 100 руб, пачні па 20-30 руб. Калі не спрабаваў, канешне, і калі, канешне, ёсць магчымасць без асаблівага шкоды для кішэні.
Ну калі нават зрабіць перапынак ад казіно 🎰, гэта ж не абавязвае чалавека завязаць з форумам!
Мая заўсёды за разумны перапынак, як падчас гульні, так і на форуме). Чаму б і не, так і ёсць, даа…!
каля 250 USD вывёў з казіно Вулкан Бет – надоелі, канешне, з вэрыфікацыяй – не губляйце тэмы – перачытайце назву тэмы!!!
Так гэта не казіно, а нейкая не зразумееш што. У іх і ліцэнзіі няма, па факце могуць і не вывесці нічога, ім толькі залівай
Гоніш? Дык гэта, як сёння сказаць – няма ліцухі – і што? Выводзілі без праблем на WebMoney – ты малады – нічога толкам не ведаеш гісторыі гульнёвай індустрыі
А можа я хз нават
Я б памаўчаў на тваім месцы – так што лятай на працу на верталётах-самалётах)))
ага я , зразумеў дзякуй вялікі
Ты блытаешся!!!! Гэта нармальны Вулкан 🌋. Адзіны!
Падкажы, там быццам з Расіі гульцоў не прымаюць?
Не лезь туды ў гэтыя вулканы. Мне як-то там спісалі выйгрыш, калі вырашыў зрабіць вывад, даўно гэта было
Не прымаюць, там гуляюць тыя, у каго рэга старая.
Без дэпа змог вывесці з казіно jetton, толькі вось дэп не зарахоўваюць ужо 4-е суткі)
З бездепазітнага бонуса я выводзіў толькі з криптобоса, з ауфа, але яны там адразу закрылі бонусы, хаця я там у мінусе😳😁
добры дзень. падкажыце вось нагуляў у vavada vavadafks 35000р. а заходжу на vavada23sd.com перакідвае на vavada-frog.com там аўтарызуюся а на балансе нуль. які сайт родны, а які фішынгавы? і баюся дэпіць для вываду, а раптам не вывесяць і грошы страчу. Як зразумець, якія сайты вывесяць (а якія фішынгавыя), а калі не хочуць выводзіць – да каго звяртацца са скаргай? а то рабіць пастаянна дэпазіт непойму куды якось ссыкотна)