Казіно, адкуль вы вывелі з бездэпа!
Форум казіно без дэпазіту
|
3 September 2015
ад
KarmaAA
|
1,025 Адказаў
|
181,526 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я нават ужо і не ўспомню ўсе гэтыя казіно, дзе выводзіў з бездэпа. Адно магу сказаць дакладна. У свой час хантзіў шчыльна. Даўно, праўда. І іх колькасць відавочна больш за сотню.
Выводзіў з Redstar,Joy casinо,cristal palace+1000$(Microgaming)хаця гэта было даўно,Jackpot capital+180$(Rtg)
Да Арго яшчэ дабавілася Битстарз, Іві і Фреш. Усе прыкладна на працягу 2 тыдняў. Битстарз – дзякуючы бонусу, атрымленаму ў краме дадзенага рэсурсу. Увогуле ўсё з ног на галаву ўстала. Толькі з бездэпаў і вывожу. Па штук па 2К у сярэднім. Халява сэр))). Вулкан, па старой памяці відаць, кожны месяц бездэпы кідае. Ужо па 2К стаў з вэйджарам 25, ну не шмагла я яшчэ адмыць)). Можа хто сакрэт раскажа, як трэба мыць іх.
Не ніводнага сакрэту няма. Адзінае, што можна параіць – гэта гуляць у нізкадысперсныя слоты. Але гэта ў тым выпадку, калі стаіць ліміт на максімальны вывад. Калі ж гэтага ліміту няма, дык лепш насупраць гуляць у высокадысперсныя. Нешта кшталту DOA і падобныя.
Як іх адрозніць? Ёсць раскладка на рэсурсе?
Эмпірычным шляхам 😁 Не, канешне, ніякай раскладкі няма. Вопытныя лудамані і самі ведаюць. Іх насамрэч не так шмат. Калі, напрыклад, па правайдэрах адрозніваць, то як варыянт слоты правайдэраў ад Эндорфины і Аматик адносяцца да высокадысперсных. Слоты ад Майкрогейминг, напрыклад, у асноўнай сваёй масе наадварот.
Высокадысперсны гэта тыпа больш рызыкі>больш выйгрыш?
І ў Вулкане стандартны набор (мікра, эндорфінчык і аматики ўсякія не па-хрысціянску для іх як-то))). У іх як мыць лепш?
Ну тыпу таго. Дае рэдка але метка. І наадварот адпаведна тая ж тэма.
Тут артыкул па гэтым пытанні, але не варта верыць ёй на 100%, бо сапраўдную сутнасць слотаў ведае хіба распрацоўшчык, а ў гульцоў толькі здагадкі.
🔗
betfair 70$ на вывад з бездэпа.Далі 60с у слот,паняў бонуску,насыпала 28$,зліў да 20 і пайшоў ставіць на любімы кіберспорт(ах гэты кіберспорт з каэф 3+ у лайве),паставіў 20,атрымаў 70.Задэпыў з ківі і паставіў на вывад(дакументы хутка праверылі,з ківі трэба 12$ деп рабіць)
Прикольна! Пару раз спрабаваў падняцца ў іх з гэтых фрыспінаў, пакуль што міма. Але за інфу дзякуй, бо ў мяне таксама там нічога не верыфікавана і дэпазітаў не рабіў.
У мяне іншая сітуацыя была ўчора…З фрыспінаў дало 0,25 і на рахунку было каля 0,54-вообщем працягнуў гуляць у гэты слот і злавіў бясплатныя кручэнні-насыпала дзе-то 12, баксаў,потым зайшоў у Стім Таўр і адразу бонуска.Но яна так сабе дало 3 долара…А вось у слоце Фокс Вин кажацца спусціў амаль усё,как он стаў даваць па трохі -в итоге крыху больш за 30
Ну я так зразумеў, ты вывёў 30 даляраў з бяздепу? Калі так, то віншую)
Не, хачу давесці хаця б да 50…
Як табе стаўочка?![]()
Я тыдні дзве таму зайшоў у азартмания, зарэгістраваўся, далі 1000р, вейджар 50, адбіў, паставіў 2500р на вывад. Толькі пазванілі, спыталі – я ў іх рэгістраваўся на сайце, я сказаў так, спыталі, ці спадабалася, адказаў норм. Усяго праз 26 гадзін я глядзеў па гісторыі, калі ставіў на вывад – я выводзіў на тэлефон, смс усе прыйшлі. Чэсна кажучы, я сумняваўся, нават дакументы ніякія не загружаў, у агульным парадавалі
Што за азартмания? бездэп 1000? або як?)
Да бездэп я лазіў па сайтах і знайшоў купон на 1000 пры рэгістрацыі я раней там не гуляў пацвердзіў пошту, тэлефон і ўсё дэпазітаў ніякіх не рабіў
Азартманія казіно анлайн![]()
У іксах або джое ёсць такая грабянь, напрыклад:
Цікава, на сайце інфы пра бездэпы не знайшоў
гэта не тут
Ты можаш паглядзець у гісторыі браўзэра,што за азартмания?
Казіно Spinwin вывёў з бездепа на 23 лютага (бонус 523руб) і вывад максімум 523руб, адправіў докі, ківі кашалёк з пашпартам