Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
я не азабочаны, проста як і ўсе нармальныя мужыкі такім чынам даю зразумець, што ты вельмі прыгожая дзяўчына😎
ўсе так і кажуць.. чулі😊 пра прыгажосць: прыгажосць??? чым хто мерае? знешнасцю? Я асабіста ніколі не лічыла сябе ПРЫГАЖУНЯЙ😔
мазгі – так гэта і ёсць ПРЫГАЖОСЦЬ…
мераюць сісямі і попамі🤪, жарт – тут асабіста ці стэрэатып, мне падабаецца, як ты сябе падаеш я пра гэта спрабаваў сказаць😁
па-першае: не сіськамі, а ГРУДЗЮ, не попамі, а ПОПАЙ, па-другое: жарты, лс, стэрэатыпы! па-трэцяе: падаць сябе? яшчэ скажы прадаць? 🤐
Ну ўсеееееееееееееееее, выйдзі за мяне🥰, я цябе навучу ўсему😁
разбегся, 😏 тут RUBIK у чарзе,😁пакуль яго выхоўваю… і да цябе чарга дойдзе… чакай🤭
Ды Вы што тут цэлы ажыятаж атрымліваецца. Народ оооуу памякчэе)
ня смешна🤬
Лал
Паставлю столькі, колькі быў ))) ++++++++
смешна😁, респект мопсу😟
Ахах, і не было ляні замарочвацца…)
Дзяўчыны самі правакаюць хлопцаў на занепакоенасць. Прыгожасць я цаню, але не разумею, чаму вы фотамальнічаеце сябе рознымі штукамі, вось табе навошта кольца на вуснах, навошта? . Я не бачу ў гэтым ніякай прыгажосці. Прыродная прыгажосць і жаночасць павінны быць у дзяўчыны, а тыя, хто набівае сабе тату, кольцы на вуснах, языках і больш інтымных месцах, я такіх дзяўчат разглядаю як аднаразовых, то бок па густу, на адну ноч і то не стане на такіх, пакуль палова літра не вып’ю. Жанчына – будучая маці і яна павінна сябе адпаведна паводзіць. А калі няма чым пахваліцца, то, канечне, застаецца агаляцца, каб хоць хто-небудзь звярнуў увагу. Вы, дзяўчаты, як будзеце ставіцца да хлопцаў, калі яны па горадзе будуць хадзіць паўаголенымі, у якіх з штаноў яйкі відаць, на вуснах кольца, у вуху завушніца, вы хацелі б такога бацьку для свайго дзіцяці? Будзьце натуральнымі, разумнымі – і гэта, я думаю, ацэняць сапраўдныя мужыкі, а не паўмужыкі, прабачце за рэзкасць. Поспехаў ва ўсім і разважлівасці.
Я свабодная жанчына, і няма мэты правакоўваць, прыгажосць хаваецца ў вас, дзесьці ў падсвядомасці, левую забіла, не трэба мяне параўноўваць з кімсьці, чыймі паслугамі карыстаецеся вы, і пра вашу эрэкцыю я не ў курсе. Я маці: сын у наступным годзе заканчвае кадэцкае вучылішча, пра тое, як я хаджу, вас, судар, увогуле хваляваць не павінна. Лічу, што многія разумныя мужчыны ўжо ацанілі😏
ты смелы, бачу? пішы адрас у ЛС, прыеду, абдымлю🤭
Крута))) Усе апошнія пасты ацаніў.
Рубіку асобная падзяка. Такія тролі ўсюды патрэбныя, і на сур’ёзных біржах напрыклад, каб не сумаваць…)
адрас? знайду🤐 у ЛС
Ахах, забей на яго, а то ён зараз абссыцца ад радасці ад тваіх парываў. Менавіта гэтага прыкладна і чакае. Проста клоун…)
Не думаю, што разумныя мужчыны цэняць жанчыну, з якой раніцай прачынаюцца і бачаць побач ляжачую ялінку, з цацкамі і з малюнкамі. Усё ж вы маеце рацыю, сударыня 🙂, не мая справа, кожны па-свойму схільны «сходзіць з розуму», і ў кожнага свой густ. Прабачце, але я ўсяго толькі адказаў вам, чаму мужчыны становяцца занепакоенымі. Думаю, што вы правакуеце іх, апранаючы сябе ў розныя фінты-фушкі, ператвараючы сябе ў цацку, а з цацкамі прынята гуляць, пакуль не надоесць. Усяго дабра, яшчэ раз прабачце, гэта мая асабістая думка і погляд на цяперашнюю жаночую свабоду.
Эх я проста патрапіў у кветнік…) Точняк, не засумаеш!