Казачны долбаёб карыстальнік-Х
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
26 верасня 2016 г.
ад
PavelFredooc
|
19 Адказаў
|
1,025 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😮 гэтага, якога з 5 лямамі кінулі? Ууууу…. вось і хто цяпер яму вінаваты-то? 😁
Раней казаў і яшчэ раз паўтару . мюльцікі рабіць толькі сабе шкодзіць (а калі рабіць то з розумам трэба і не гуляць на сур’ёзныя сумы ў казявах, дзе па тры ака)
Мне здаецца, што казіно будуць называць, як звычайна, лохатронам і кідавалай…. Інтарэс у гэтым ёсць у многіх… А гульца будуць лічыць нявінна-вінаватым.. Проста на тым падставе, што ён гулец. І не важна, парушаў ён тэрмсы ці не.
Я толькі пуканы аб’юзя ад нічога рабіць некаторыя 😁 А калі ў казяве гуляю, і па якіх-то прычынах трэба новы акк зрабіць, то ўсё праз тп, той акк блакіраваць адразу, перапіску захоўваю… каб потым не прышылі 😁
Соры – мінусануў выпадкова(((
Ну хіба што ТТР пачне гэту палітыку праходзіць 😮 А ўвогуле чувачок жа сам вінаваты… і казіно ж усе докі прадставіла і па палічках разклала. Ну а ўвогуле паглядзім, што выйдзе з гэтай гісторыі, мне здаецца, шумець яшчэ доўга будзе)
Тут нават няма пра што думаць. Судзячы па разумовых здольнасцях гэтага мультыаккера, дэпаючага з адных і тых жа плацежак на розныя аккі, чаго ён чакаў ад казіно. Я б яшчэ ногі яму перабіў у нагрузку
пацаны, я напішу так. Тут хрэн разбярэшся. Мы не можам напэўна ведаць праўду – піша яе казіно ці чалавек гэты.
У гэтай справе павінны разбірацца людзі, у якіх ёсць досвед і магчымасць разабрацца. А чытаць казіношны бред і іхныя тлумачэнні, а таксама бред гульца – я вось гуляў-гуляў і мне не вывялі – то ўсё куйня.
Таму стаяць на чыім-небудзь баку было б дурна.
PS: думаю, што зараз ТТР яшчэ больш будзе пісьціць на гэтую групу казіно, бо гэта выгадна толькі яму. Ібо калі нават 1% людзей перайдзе з ікс казіно да яго, то яго заробкі павялічацца ў 100 разоў.
Гэта бізнес, а мы ў гэтым бізнэсе простыя пешкі.
Так, ТТР адразу зачапіўся за гэтую тэму
Відаць, на вачах расцеш 🙂 ☺
Скажу так, пры такім вялікім выйграшы, напрыклад еўрапейскія казіно пры такой суме выйграша ўсё роўна б нешта выплацілі – хоць не ўсю суму, але хаця б частку, а нашы заўсёды хочуць пракаціць гульца. У гэтым кантэксце гулец увогуле не мае абароны ад казіноўскага праізволу, і пакуль так будзе, гулец хутчэй перайдзе гуляць у нармальнае завядзенне, а казіно х я ніколі не лічыў нармальным завядзеннем
Нда… я магу ўявіць, як чал расстроіўся. Гулец – заўсёды непраў, хоць гуляе па чужых правілах і з краплёнымі картамі, сука.
Фігня ўсё гэта. Казява бачыла, што ў чела 3-й акк ? Калі не бачыла, то чаму ? Але хутчэй за ўсё бачыла. А значыць……..
вось тут ты прав. калі б казява хацела. каб іх правілы не парушалі .даўно б прыняла меры.
я не хайроллер канешне, але з Джоем была сітуацыя… Я дэпіў памаленьку, зліваў, па 500-1000 рублёў на тыдзень. Так, па фану мікра катаць. Потым вырашыў задэпіць суму сур’ёзней, пайшоў у чат грю дратути, якія-небудзь плюшкі магчымыя калі задэпну пабольш, мне адразу мультиакк прыпаялі (заслужана, у гэтым не без грашка) і сказалі што бонусаў дэсць не дадуць. я спытаў – а дэпіць можна? грэюць дэпай канеш, ты што дружа) Я грю а чаму не блакіруеце, мультиакк жа, парушэнне. Пішуць НУ ЕСЛІ ХОЧАЦЕ, МЫ ВАМ ЗАБЛАКІРУЕМ АККАУНТ. то ці я дол…б то ці лыжы задом наперад.
Ды для дэпа яны толькі рады.а як толькі выйграеш так адразу мульціакк))ты дэпай дэпай але не выйграю)
Ты дурпоёб. Лыжы тут не пры чым..
😁 А потым скардзяцца, што іх кідаюць і не выводзяць бабло 😁