Карты Skrill і Neteller перастануць працаваць у Расіі, Украіне і Беларусі

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 3 кастрычніка 2016 г. ад | 40 Адказаў | 3,839 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Папулярныя плацежныя сістэмы Skrill і Neteller больш не высылаюць свае карты Mastercard у Расію, Украіну, Беларусь, а таксама ў іншыя краіны, якія не ўваходзяць у Еўразвяз. Пры гэтым заблакаваны ўсе акаўнты кліентаў, якія пражываюць у Крыме. Па папярэдніх даных, гэта звязана з новымі правіламі Mastercard, якія былі зменены з-за санкцый. На дадзены момант прадстаўнікі плацежных сістэм пацвердзілі гэтую інфармацыю. Пры гэтым застаецца нямала пытанняў, якія моцна турбуюць покерыстаў. У гэтай артыкуле я паспрабую адказаць на самыя важныя з іх.

З чаго ўсё пачалося?

Першымі пра праблему з картамі Mastercard даведаліся гульцы з Расіі, якія спрабавалі замовіць новыя карты, альбо актываваць тыя, што ім былі дасланы па пошце – і не змаглі гэтага зрабіць. Служба падтрымкі Skrill (а таксама Neteller) паведаміла сваім кліентам, што дадзеныя паслугі адны толькі даступныя тым, хто пражывае ў краінах SEPA (Адна зона плацяжоў у еўра, куды ўваходзіць 35 краін):

PavelFredooc, 3 кастрычніка 2016 г.
«Прашу прыняць мае шчырыя прабачэнні, але з-за новых рэгуляцый MasterCard сэрвіс карт Skrill больш недаступны для кліентаў за межамі Single Euro Payments Area (SEPA)»

Што вядома на дадзены момант?

Нашы партнёры з VipDeposits звярнуліся за каментарыямі да супрацоўнікаў плацежных сістэм і зараз дакладна вядома наступнае:

• Skrill і Neteller больш не высылаюць карты Mastercard па-за межы Еўразвязу
  • Заблакаваны ўсе акаўнты Skrill і Neteller кліентаў з Крыму

Гэтая інфармацыя актуальная як для даляравых карт, так і для еўра. Покерысты з Расіі, Украіны, Беларусі і іншых краін па-за Еўразвязам больш не змогуць атрымліваць новыя карты плацежных сістэм Skrill і Neteller. Пры гэтым яны змогуць карыстацца ўжо атрыманымі картамі, але з некаторымі важнымі нюансамі, якія розныя для кожнай з плацежных сістэм.

Як доўга яшчэ можна карыстацца картамі Skrill і Neteller?

Перад тым як адказаць на гэтае пытанне варта ўдакладніць адзін момант. Апошнім часам Skrill пачаў выпуск новых карт Skrill Prepaid MasterCard, якія самастойна адпраўляў сваім кліентам па пошце для замену старых. Таму для іх дзейнічаюць іншыя правілы па тэрмінах, чым для Neteller, якая не выпускала новых карт.

Для кліентаў Neteller: Уже выдадзеныя карты MasterCard Net+ дзейнічаюць да тэрміну, указанага на карце. Па яго сканчэнні карта будзе заблакавана, а атрымаць новую вы ўжо не зможаце. 

Для кліентаў Skrill: Калі вам прыйшла новая (фіялетавая) карта Skrill, то пасля актывацыі яна будзе дзейнічаць да тэрміну, указанага на карце. Калі вы не заказвалі новую карту і яна вам не прыйшла, то вам трэба ведаць, што старая (серабрыстая) карта будзе дзейнічаць толькі да канца кастрычніка.

Як вы заўважылі, кліентам Neteller пашанцавала больш. Кліентам Skrill, якія не заказвалі новую карту або заказвалі, але яна ім не прыйшла – варта звярнуцца ў службу падтрымкі і ўдакладніць, ці прыйдзе ім новая карта і калі так, ці можна будзе яе актываваць.

Парада: Кліентам Skrill, якія не атрымалі новых карт, я настойліва раю пачаць вывад сродкаў, бо старая карта будзе дзейнічаць толькі да канца кастрычніка.

Skrill і Neteller не пакідаюць расійскі рынак

Нягледзячы на тое, што карты гэтых плацежных сістэм больш не будуць высылацца кліентам з Расіі, Украіны, Беларусі і іншых краін па-за Еўразвязам, усе астатнія магчымасці Skrill / Neteller застануцца даступнымі і не будуць закрыты. З сваіх рахункаў па-ранейшаму можна будзе рабіць дэпазіты ў покер-румы і выводзіць грошы, але ўжо на банкаўскі рахунак / карту, якую вы прывяжаце да вашага акаўнта (напрыклад рахунак у Альфа-банку).

Блакіроўка акаўнтаў Skrill і Neteller у Крыме: Што рабіць?

Па-першае нашы крыніцы пацвердзілі, што заблакаваны ўсе акаўнты кліентаў, якія пражываюць у Крыме. Але пры гэтым у такіх гульцоў усё ж ёсць магчымасць разблакаваць свой рахунак. Для гэтага ім неабходна прадаставіць супрацоўнікам Skrill або Neteller доказ пражывання па-за Крыму. Гэтая працэдура падобная да працэдуры змены адрасу і праходзіць праверку службы бяспекі. Пасля таго, як кліенту ўдасца змяніць і пацвердзіць новы адрас (напрыклад на расійскі або ўкраінскі), яго рахунак будзе разблакаваны і ён зможа карыстацца ўсімі функцыямі. Пры гэтым, па паведамленні прадстаўнікоў Skrill / Neteller, у дадзены момант кліенты з заблакаванымі акаўнтамі маюць магчымасць ажыццяўляць пераводы на іншыя акаўнты, не зарэгістраваныя ў Крыме.  

Адзін са спосабаў змены адрасу ў Skrill і Neteller

Доказам вашага пражывання за межамі Крыму можа паслужыць выпіска з банка, у якой будзе пазначаны дзеючы адрас пражывання (расійскі або ўкраінскі). Для гэтага дастаткова з’явіцца ў любы банк (раю Альфа-банк), заключыць з імі дагавор (стаць іх кліентам), дзе акрамя адрасу рэгістрацыі ўказаць адрас пражывання за межамі Крыму. Справа ў тым, што адрасам пражывання можа быць і адрас сваякоў / сяброў / калег. На яго вам будуць накіроўваць усю карэспандэнцыю (пісьмы, карты і г.д.). Пасля таго, як вы станеце кліентам банка, вам трэба папрасіць іх даць вам анкету кліента (справку), у якой будзе агульная інфармацыя пра вас і ваш адрас пражывання з пячаткай банка. Гэты дакумент вам і варта прадаставіць у NETELLER або Skrill для змены адрасу.

Парада: Калі вы выбралі гэты спосаб, то пасля змены адрасу і разблакіроўкі акаўнта, я не раю вам заходзіць у свае акаўнты Skrill і Neteller з тэрыторыі Крыму, у тым ліку праз В@Н. Лепш рабіць гэта з іншых краін асабіста, альбо праз давераных асоб.

Што рабіць, калі скончыцца тэрмін дзеяння карт Skrill і Neteller?

На гэтае пытанне няма адназначнага адказу. Па-першае супрацоўнікі плацежных сістэм магчыма знойдуць нейкае рашэнне, якое дазволіць ім захаваць кліентаў з Расіі, Украіны, Беларусі і іншых краін па-за Еўразвязам. Па-другое ў кліентаў плацежных сістэм Skrill і Neteller па-ранейшаму застанецца магчымасць выводу сродкаў на звычайныя банкаўскія рахункі. Але ў такім выпадку наўрад ці варта казаць пра якую-небудзь ананімнасць.
Вельмі магчыма, што ў бліжэйшы час рабочай альтэрнатывай для покерыстаў стане плацежная сістэма ecoPayz, якая бясплатна высылае свае карты ecoCard Mastercard у Расію і суседнія краіны (карысная інфармацыя пра тарыфы і параўнанне з Neteller / Skrill). У любым выпадку, рэдакцыя Покерафф сочыць за сітуацыяй і будзе інфарміраваць вас у выпадку паступлення новых даных. 

Крыніца: pokeroff

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Толькі што паглядзеў, у акаўнце знікла меню замовы карты. Засталася толькі віртуальная. Дрэнна.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
747
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
4 кра 2016 г.

Я паспеў усё абналічыць,так што няхай цяпер што хочуць то і творяць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
221
Публікацыі
1 311
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.

месяц таму заблякаваў старую картку і замовіў новую (на Neteller), нядрэнна я так паспеў))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 546
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

можна ў суд на гэтых пі да расоў падаваць за парушэнне прав чалавека. санкцыі датычацца толькі вышэйшых чыноў. а гэта ўжо дыскрымінацыя па тэрытарыяльнай прыналежнасці

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

На мой погляд калі будуць адсочваць вывады з казіно на карты , дык лепш карыстацца вывадам праз іншыя плацежныя сістэмы (тыпа КИВИ, ВМ… ) а з іх ужо на карту або праз абменнік на карту )

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
8
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2017 г.

Раней быў вельмі зручны спосаб аплаты, плаціў імі на замежных казіно або пляцоўках, цяпер трэба рэгіцца ў PayPal, з якім таксама шмат траблаў….

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 221
Публікацыі
29 258
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кас 2015 г.
jay, 14 лютага 2017 г.
Раней быў вельмі зручны спосаб аплаты, плаціў ім на замежных казіно або пляцоўках, цяпер трэба рэгіцца ў PayPal, з якім таксама шмат траблоў….

І чым дапаможа PayPal? У Украіне ты з яго грошы не выведзеш

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
8
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2017 г.
EvgeniyBlack, 14 лютага 2017 г.
І чым дапаможа PayPal? У Украіне з яго грошы не вывядзеш

Так, трэба ў Еўропу ездзіць або знаёмых напружваць. Калі ёсць варыянты прасцей без вялікіх камісій, я толькі рады))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Ды з такой камісіяй, якую яны пачалі ставіць, у прынцыпе карыстацца стала нецікава!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 322
Публікацыі
32 010
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
torba, 29 ліпеня 2017 г.
З такім камісіяй, якую яны пачалі ставіць, у прынцыпе нецікава стала карыстацца!

Выводзіў са Skrill (на картальны рахунак привата) ужо калі іх драконаўскія працэнты былі 7,5 ад сумы, надеяўся шо хоць хуткасць зьмянілася… Але ўвы, “залетелі” як звычайна па-майму, на працягу 5 сутак. Адно радуе шо застаўся амаль абнулены рахунак, ды і фота.., докі не давялося высылаць…😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
thee4, 11 жніўня 2017 г.
Выводзіў са Skrill (на карткавы рахунак ПриватБанка) ужо калі іх драконаўскія працэнты былі 7,5 ад сумы , надзеяўся што хоць хуткасць змянілася… Але ўвы, “залетілі” як звычайна, па-мойму, у працягу 5 сутак. Адно радуе што застаўся амаль абнулены рахунак , ды і фота.., докі не давялося высылаць…😎

Ну, што ж на конт докаў, то не зразумела, як яны прапусцілі, для мяне асабіста дзіка. Я вось толькі праз абменнік і мяняю, каб абыйсці такі момант!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 322
Публікацыі
32 010
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
torba, 12 жніўня 2017 г.
Ну, што ж наконт докаў, то незразумела, як яны іх прапусцілі, для мяне асабіста дзіка. 

Проста ўчасна паспеў, не стаў чакаць селфі і усёй астатняй лабуды 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
thee4, 12 жніўня 2017 г.
Проста своечасова паспеў, не стаў чакаць селфі і ўсёй іншай лабуды

А што раней была такая магчымасць, што ўсё гэта можна было прапусціць, ці што? Як я думаў, як уводзілі вэрыфікацыю, дык усе дзеянні сталі абавязковыя.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
torba, 12 жніўня 2017 г.
А што раней была такая магчымасць, што ўсё гэта можна было прапусціць? Я думаў, як увялі верыфікацыю, дык усе дзеянні сталі абавязковыя.

У Neteller без селфі нельга атрымаць доступ да паслуг, а ў Skrill яшчэ не абавязкова. Я рэгулярна карыстаюся, пакуль не патрабуюць. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 322
Публікацыі
32 010
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
torba, 12 жніўня 2017 г.
А што раней была такая магчымасць, што ўсё гэта можна было прапусціць што ці? Як я думаў, як увялі верыфікацыю, то ўсе дзеянні сталі абавязковыя.

Не, не – спачатку ўвялі абавязковыя драконаўскія працэнты, а праз час і поўную верыфікацыю. Так што мая паспела “налезці” толькі на працэнты)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.

з Neteller 2 разы не змог вывесці на банкаўскі рахунак. заказаў картку. прыйшла праз 3 тыдні ў РФ (проста ліст у паштовую скрыню). так што картку ў РФ высылаюць яны

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
kadrus2002, 17 кастрычніка 2018 г.
з Neteller 2 разы не змог вывесці на банкаўскі рахунак. замовіў карту. прыйшла праз 3 тыдні ў РФ (проста ліст у паштовую скрыню). так што карту ў РФ высылаюць іх

Гэта было нядаўна, я так зразумеў, скажы, а праз банкаматы ўжо здымаў гатоўку? Колькі ўзяў банк за гэтую аперацыю і сам Neteller? )

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.
RnR, 17 кастрычніка 2018 г.
Гэта было нядаўна, як я зразумеў, скажы, а праз банкаматы ўжо абналічваў? Колькі зняў банк за гэтую аперацыю і сам Нэтэлер? )

не, яшчэ не абналічваў, пакуль яе чакаў усё прайграў у раёне 270 бакінскіх

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
213
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
RnR, 17 кастрычніка 2018 г.
Гэта было нядаўна, як я разумею, скажы, а праз банкаматы ўжо абналiчваў? Колькі ўзяў банк за гэтую аперацыю і сам Нетеллер? )

я абналiчваў…. і магу сказаць…главнае што патрабуецца пры адкрыцці рахунку ў Нетеллере выбіраць валюту рахунку USD. …Я напарыўся і выбраў рублі РФ… цяпер з кожнай аперацыі бяруць камісію прыкладна 9% !!! Увесь сэнс ад карты знік. А калі б я заказаў карту ў баксах, то плаціў бы каля 4% за зняццё наяўных.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
143
Публікацыі
1 443
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
5 жні 2015 г.
так што карту ў РФ высылаюць іх

Так для Расіі адпраўку карт аднавілі яшчэ з верасня мінулага года. Па-мойму, калі нічога не блытаю, кошт заказу карты каля 13 долараў.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.
EvgeniyReksiy, 17 кастрычніка 2018 г.
я абналічваў…. і магу сказаць… галоўнае, што патрабуецца пры адкрыцці рахунку ў Neteller выбіраць валюту рахунку USD. …Я лахануўся і выбраў рублі РФ… цяпер з кожнай аперацыі бяруць камісію прыкладна 9% !!! Увесь сэнс у карце знік. А калі б я заказаў карту ў баксах, то плаціў бы каля 4% за зняц [...]

а што там можна было выбіраць валюту рахунку? я думаў там толькі баксы. у мяне баксы

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 322
Публікацыі
32 010
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Так што атрымліваецца: каб завесці на Neteller картны рахунак, візьмуць 7,5%. А потым, калі будзеш абналiчваць (калі з валютнага рахунку), банкам табе накідае ў нацыянальнай валюце, гэта калі ты ў краіне пражывання… А калі ў іншай краіне, то ўжо ў іхняй нацыянальнай валюце. Сюды добра б дадаць яшчэ і канвертацыю і камерцыйны курс гэтага банка.?… Ды ж, а можа гэта я ўсё ўскладняю…)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
213
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
а што там можна было выбіраць валюту рахунку? я думаў там толькі баксы. у мяне баксы

ага) можна было 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
213
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
thee4, 17 кастрычніка 2018 г.
Так што атрымліваецца, каб завесці на Neteller карткавы рахунак, то возьмуць 7,5%. А потым, калі будзеш абнаясняць (калі з валютнага рахунку), то банкамата табе накідаюць у нацыянальнай валюце, гэта калі ты ў краіне пражывання… А калі ў іншай краіне, то ўжо ў іхняй нацвалюце. Сюды добра было б [...]

ну за адкрыццё і абслугоўванне карты 10 у.е., А пры зняцці наяўных, калі рахунак у далярах, а здымаеш у рублях, ідзе канвертацыя і працэнт за абнал.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...