Карты Skrill і Neteller перастануць працаваць у Расіі, Украіне і Беларусі
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
3 кастрычніка 2016 г.
ад
PavelFredooc
|
40 Адказаў
|
3,839 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што вядома на дадзены момант?
Нашы партнёры з VipDeposits звярнуліся за каментарыямі да супрацоўнікаў плацежных сістэм і зараз дакладна вядома наступнае:
Гэтая інфармацыя актуальная як для даляравых карт, так і для еўра. Покерысты з Расіі, Украіны, Беларусі і іншых краін па-за Еўразвязам больш не змогуць атрымліваць новыя карты плацежных сістэм Skrill і Neteller. Пры гэтым яны змогуць карыстацца ўжо атрыманымі картамі, але з некаторымі важнымі нюансамі, якія розныя для кожнай з плацежных сістэм.
Крыніца: pokeroff
Толькі што паглядзеў, у акаўнце знікла меню замовы карты. Засталася толькі віртуальная. Дрэнна.
Я паспеў усё абналічыць,так што няхай цяпер што хочуць то і творяць
месяц таму заблякаваў старую картку і замовіў новую (на Neteller), нядрэнна я так паспеў))
можна ў суд на гэтых пі да расоў падаваць за парушэнне прав чалавека. санкцыі датычацца толькі вышэйшых чыноў. а гэта ўжо дыскрымінацыя па тэрытарыяльнай прыналежнасці
На мой погляд калі будуць адсочваць вывады з казіно на карты , дык лепш карыстацца вывадам праз іншыя плацежныя сістэмы (тыпа КИВИ, ВМ… ) а з іх ужо на карту або праз абменнік на карту )
Раней быў вельмі зручны спосаб аплаты, плаціў імі на замежных казіно або пляцоўках, цяпер трэба рэгіцца ў PayPal, з якім таксама шмат траблаў….
І чым дапаможа PayPal? У Украіне ты з яго грошы не выведзеш
Так, трэба ў Еўропу ездзіць або знаёмых напружваць. Калі ёсць варыянты прасцей без вялікіх камісій, я толькі рады))
Ды з такой камісіяй, якую яны пачалі ставіць, у прынцыпе карыстацца стала нецікава!
Выводзіў са Skrill (на картальны рахунак привата) ужо калі іх драконаўскія працэнты былі 7,5 ад сумы, надеяўся шо хоць хуткасць зьмянілася… Але ўвы, “залетелі” як звычайна па-майму, на працягу 5 сутак. Адно радуе шо застаўся амаль абнулены рахунак, ды і фота.., докі не давялося высылаць…😎
Ну, што ж на конт докаў, то не зразумела, як яны прапусцілі, для мяне асабіста дзіка. Я вось толькі праз абменнік і мяняю, каб абыйсці такі момант!
Проста ўчасна паспеў, не стаў чакаць селфі і усёй астатняй лабуды
А што раней была такая магчымасць, што ўсё гэта можна было прапусціць, ці што? Як я думаў, як уводзілі вэрыфікацыю, дык усе дзеянні сталі абавязковыя.
У Neteller без селфі нельга атрымаць доступ да паслуг, а ў Skrill яшчэ не абавязкова. Я рэгулярна карыстаюся, пакуль не патрабуюць.
Не, не – спачатку ўвялі абавязковыя драконаўскія працэнты, а праз час і поўную верыфікацыю. Так што мая паспела “налезці” толькі на працэнты)
з Neteller 2 разы не змог вывесці на банкаўскі рахунак. заказаў картку. прыйшла праз 3 тыдні ў РФ (проста ліст у паштовую скрыню). так што картку ў РФ высылаюць яны
Гэта было нядаўна, я так зразумеў, скажы, а праз банкаматы ўжо здымаў гатоўку? Колькі ўзяў банк за гэтую аперацыю і сам Neteller? )
не, яшчэ не абналічваў, пакуль яе чакаў усё прайграў у раёне 270 бакінскіх
я абналiчваў…. і магу сказаць…главнае што патрабуецца пры адкрыцці рахунку ў Нетеллере выбіраць валюту рахунку USD. …Я напарыўся і выбраў рублі РФ… цяпер з кожнай аперацыі бяруць камісію прыкладна 9% !!! Увесь сэнс ад карты знік. А калі б я заказаў карту ў баксах, то плаціў бы каля 4% за зняццё наяўных.
Так для Расіі адпраўку карт аднавілі яшчэ з верасня мінулага года. Па-мойму, калі нічога не блытаю, кошт заказу карты каля 13 долараў.
а што там можна было выбіраць валюту рахунку? я думаў там толькі баксы. у мяне баксы
Так што атрымліваецца: каб завесці на Neteller картны рахунак, візьмуць 7,5%. А потым, калі будзеш абналiчваць (калі з валютнага рахунку), банкам табе накідае ў нацыянальнай валюце, гэта калі ты ў краіне пражывання… А калі ў іншай краіне, то ўжо ў іхняй нацыянальнай валюце. Сюды добра б дадаць яшчэ і канвертацыю і камерцыйны курс гэтага банка.?… Ды ж, а можа гэта я ўсё ўскладняю…)
ага) можна было
ну за адкрыццё і абслугоўванне карты 10 у.е., А пры зняцці наяўных, калі рахунак у далярах, а здымаеш у рублях, ідзе канвертацыя і працэнт за абнал.