Кампанія iSoftBet прадставіла слот у азіяцкім стылі
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
2 December 2018
ад
kasper447
|
6 Адказаў
|
501 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Студыя iSoftBet выпусціла гульнявой аўтамат Imperial Wealth, у якім у якасці афармлення выкарыстоўваецца кітайская імператарская сімволіка. Новы пяцібарабанны відэаслот мае 4 шэрагі сімвалаў і 40 ліній выплат. У 2017 годзе слот з такой жа назвай выпусціла кампанія Konami.
@kasper447 вось скажы, ты хаця б сам калі-небудзь гуляеш у гэтага правайдэра і калі так, то ён хаця б калі-небудзь табе нармальна насыпаў?
З першага погляду быццам усё прыгожа і вілдаў шмат, а па сутнасці такое УГ па выплатах.
Гуляў паўсюль і ва ўсе іх гульні ад правайдэра, мне не пашанцавала, у той рокавы мой дзень я заліў 50 тысяч рублёў, пачынаў у слоты, закончыў рулеткай, потым тыдзень ачухваўся ад таго, што здарылася.
А я думаў ты не ўмееш замазвацца) Аказваецца гэта не так! Упершыню бачу ад цябе такія дэпазіты.
Вось так вось упершыню замазаўся за дзень на такую суму, раней былі дэпазіты меншыя, а тут выпіў бутэлечку і вырашыў адыграцца і понесла не ў той бок.
P.S Так што респект слоты ад гэтага правайдэра там гарачыя ідзі зрабі дэпазіт!
Не, не, дзякуй – прайгравайце самі ў гэтага правайдэра! Я дакладна ў яго гуляць не буду, бо там выплаты нішчабродскія.