Камісія Skrill за вывад на Visa складзе 7,5%
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
8 лютага 2017 г.
ад
Melbourne
|
13 Адказаў
|
1,486 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Плацежная сістэма Skrill, раней прыпыніўшая вывад сродкаў на карты VISA, аднавіць аперацыі з 14-га лютага. Аднак цяпер камісія за аперацыю складзе 7,5% ад сумы вываду.
Вывад на карты VISA будзе адноўлены з 14-га лютага 2017 года. Камісія за аперацыю складзе 7,5% ад сумы вываду. Такое паведамленне ўбачылі карыстальнікі сістэмы ў сваіх акаўнтах.
Раней камісія за вывад складала $4,23. Нагадаем, плацежная сістэма прыпыніла вывад сродкаў на карты VISA. Назваць прычыну прыпынення вываду ў падтрымцы расійскага офіса Skrill адмовіліся.
Летам 2016 года Lenta.ru паведаміла пра ўключэнне Роскамнадзорам Skrill у рэестр сайтаў, якія змяшчаюць забароненую інфармацыю. Пасля таго, як з сайта плацежнай сістэмы была выдалена ўся проціпраўная інфармацыя, кампанія была выключана з рэестра забароненых сайтаў.
Крыніца : РэйтынгБукмекераў
норм так, з 100 баксаў 7.5 іх…. Жыды, а потым называй іх лепшымі.
Skrill і Neteller моцна сапсаваліся, усё пачалося з адмены карт для РФ
Відаць, надзеі на звышпрыбыткі пасля зліцця не апраўдаліся.
Я праз тры плацёжкі грошы праганяў, так страты былі не значна большыя, чым цяпер пры вывадзе з аднаго толькі Скрилл. Трэба шукаць альтэрнатыву.
цалкам не варыянт яго цяпер юзаць, і раней таксама не айс быў
Ах…Ах… Ахуець 7.5% ад сумы выводу… 😵
Дык у топку іх 🤬
Каб яны жылі толькі на свае %, калі ўсе пакінуць гэтую канчэнную ПС… 😣
PS…Лёд зрушыўся, шановныя дамы і спадары… Настаў час пераходзіць на аплату па прамых карткавых рахунках (1хБет і…) 😎
Не ашукалі. З’явіўся вывад на Візу і камісія 7,5%. Ахерэць.
А Мастеркард прывязваў хто? На яе якая камісія пры вывадзе?
на Mastercard, здаецца, і нельга, можа я блытаюся
Раней была магчымасць вываду менавіта толькі на ВІЗА пры тым на імянную… А як зараз ХЗ 😎
быццам выводзілі на любую прывязаную карту, і камісія была нармальная
адзін куй на карту грошы маглі ісці тыднямі
Асабіста мне на карткавы рахунак прыходзілі не больш за 5 дзён. 😉
Увесь час у Skrill быў вывад толькі на Visa. Але папаўняць можна і з Mastercard.
Ясна. Проста зайшоў у меню прывязкі карт, бачу там Mastercard ёсць. Думал і на вывад можна.