Камбэк Карабаха ў Лісабоне
Навіны спорту
|
19 верасня 2025 г.
ад
Misha55
|
51 Адказ
|
553 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe
Ну проста дамоўныя, адкуль можаш ведаць, гульні як гульні
@arthur89згодзен,новы фармат – поўная фігня.Стары быў лепей дзе ў групе былі 4 каманды.
Карабах красавец сыграў з Чэлсі ў нічыю 2-2
Нашы, на жаль, прайгралі Інтэру 2-1
@vrodezdes таксама як Брюгге-Барселона) смешны ты
@robingood а ты думаў,што выйграюць,не смяшы
@robingood так не пішуць жа перад пачаткам матчу, што дамоўленка будзе) па ходзе гульні гэта толькі становіцца зразумелым, а вас такая казка задавальняе)
Якаясьці трамва ад футбола па ходу)калі лічыць усё дамоўленкамі)ладна пачуў цябе.
@robingood
Відавочна такое бывае, альбо сам многа стаў і прайграў. Думаў, пра футбалік пагаворым, а тут змова аказваецца )))
@vrodezdes з такім тэмпам трэба кінуць і слоты і стаўкі, вакол змова)
@robingood
Я яшчэ паверу, што ў дробных лігах, дзе глядзяць тры калекі і якія не на віду ўсяму свету, могуць быць дамоўныя матчы. Там сапраўды зарплаты невялікія, гульцы спрабуюць выкруціцца. Але там, дзе глядзіць увесь свет, адна памылка – штраф клубу, гульцам дыскваліфікацыя, у тых, у каго зп сотні кускаў у месяц. Будуць яны такой фігнёй рызыкаваць за адзін выйгрыш? Ну гэта бред
@vrodezdes усё дело ў БК, а не ў турнірах
@vitaldeluxe
Дык а якія могуць быць пытанні да матчаў, клубаў, змяняй БК, памятаю калісьці на Марафон стаўляў – нічога так
@vrodezdes
Ну дамоўленасці былі на самым высокім узроўні ўжо. Напрыклад на еўра 2004 па-моему. Данія са шведамі гулялі і каб выйсці з групы ім трэба было сыграць 2-2. Яны сыгралі 2-2, натуральна). Ну самы вялікі скандал быў у Італіі, калі Ювентус, Лацыё, Мілан і яшчэ хтосьці былі выгнаныя ў ніжэйшыя лігі. Так што рызыкуюць і яшчэ як, трапляюцца, натуральна, не так часта
@arthur89
Для топов это скандалы, штрафные санкции, для игроков дисквалификации. Скорее это высшее руководство, 1-2 человека могут такое схемы делать, игрокам это не выгодно
@vrodezdes
Ну гульцы – гэта выканаўцы, без іх на полі нічога не вырашыцца. Так ці ўсё роўна ўсе ў курсе. Ну ў ЛЧ наўрад ці гэта адбываецца, канечне. Чэлсі не выйграў, таму што для іх нічога не вырашаецца і матывацыі мала, а не таму што дамоўленка
@arthur89 што значыць матывацыі мала?)))) яны ўдзельнічаюць у сусветным турніры, каманда вышэй па класе і гульцамі па кошце, пераўзыходзячы Карабах, яны павінны лёгка праходзіць такія каманды, як Карабах, так што не сміш
@vitaldeluxe
Я ўжо пісаў вышэй, што першыя туры ў новым фармаце топ-клубы не напружваюцца. І ніхто не будзе рваць задніцу толькі таму, што ён вышэйшага класа, у іх яшчэ некалькі турніраў, дзе трэба вырашаць задачы.
@arthur89 праўду нам усё роўна ніхто не скажа і мы навряд ці даведаемся яе,што і як адбываецца ў свеце спорту,а спрачацца і меркаваць можна да пасінення)))
@vitaldeluxe
Што тут здагадвацца, яны гулялі нават далёка не асноўным складам, многія з асноўных засталіся на лаве, яшчэ плюс траўмы. Гэта і даказвае, што ім напляваць на гэты матч. Дома вырашаць потым
@arthur89 гэта і кажа пра тое,што матч злілі,а калі б хацелі,то выйгралі
@vitaldeluxe
Яны не злілі, а захавалі сілы, выйграць яны хацелі, але з такімі перастановкамі ў складзе, асабліва ў абароне, атрымалі ад Карабаха двушку і ўсё на гэтым
@arthur89 на перамогу Чэлсі я думаю добрыя сумы былі пастаўлены ў БК, можна толькі здагадвацца і меркаваць якія, сыгралі на букаў у нічыю, гэта мая думка
Ну хлопцы ўвогуле маладцы, з Чэлсі ў нічыю сыгралі
@arthur89
Ну гэта так, камандзе даюць адпачыць перад асноўнай гульнёй, там дзе вынік не важны выпускаюць тых, хто на лаве, чыста каб пабегалі)
@robingood я ж не кажу пра цябе,што ты вясёлы на ўсю галаву
вельмі падобна на дамоўны матч.была б магчымасць праверыць гэта эххх