Калі часова вымушаны пакінуць зону камфорту

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 17 жніўня 2019 г. ад | 32 Адказу | 2,411 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

Мабыць у кожнага ў жыцці былі такія выпадкі, калі памяркоўнаму ладу жыцця наступае пауза, ты траціш кожны месяц пэўную суму грошай на розныя забавы – кафе, кіно, клубы, лудка і гэта ўваходзіць у звычку, так званая зона камфорту, і вось наступае момант, калі ты трапляеш на непрадбачаныя выдаткі, звязаныя з рамонтам аўто (як у маім выпадку), кватэры або не дай бог хваробай. Даводзіцца ўлазіць у крэдыты і гэта вельмі моцна выбівае з каляіны. Мне як гульцу вельмі цяжка даецца гэтая сітуацыя цяпер, бо на гульню грошай амаль няма і гэта вельмі моцна ламае. Сука, што ні скажы – лютая гэта штука – лудо ігла. І сапраўды самае страшнае для лудзіка не прайгрыш, а тое, што даводзіцца спыняць гульню, быццам паўгода не такі ўжо вялікі тэрмін, пакуль раскідаеш усе даўгі, але сам факт выхаду з зоны камфорту выклікае люты дэпрэсняк, ну а хулі вышэй жопы то не скочыш. І галоўнае, не доlбaёб, ты не заліў усе грошы ў казіно і не сядзіш нюхаеш, маўляў лудзiк няшчасны, не, прилятае адкуль не чакалі. Карацей не ведаю зусім, навошта я ўсё гэта напісаў, прамалакуцкае стан… жыzzzа

+3
-1
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

А колькі ж у цябе ў месяц на гульню ішло? Па дробязях гуляць зусім ужо не заводзіць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Retyi, 17 жніўня 2019 г.
А колькі ж у цябе ў месяц на гульню сыходзіла? Па дробязях гуляць зусім ужо не заходзіць?

па-рознаму, у сярэднім 20к, па дробязях гэта ДоА па 4,5, ніжэй ужо бессэнсоўна імха, і нават па 4,50 калі слот не гуляе, то ізі за сесію 3-5к улятаюць.

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

Тут самае галоўнае не даць сітуацыі цябе падціснуць, а то можна наламаць дроў, ўлезці ў яшчэ большыя даўгі і п***ц! Няма грошай – не гуляй!!!

+3
-1
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 373
Публікацыі
32 118
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Гэта добра, што ў цябе тормаз ёсць… Мне таксама па душы слотыNetEnt – стараюся ўлезці ў 1,5 К р… Але і пакруціць у рулетку, баккару і сік бо хочацца з дылерамі, канешне

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.

шукай плюсы, калі будзеш трымацца, то магчыма атрымаецца вычаркаваць з тваёй так званай “зоны камфорту” лудку, яна там дакладна лішняя, паўгода не малы перыяд часу

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Трэба ўсюды, дзе гуляеш на свае, самазабаніцца на паўгода, а то як знойдзе лудаманскае зацемненне, калі нельга, але ўсё роўна як зомбі дэпаеш і гуляеш.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
gros777, 17 жніўня 2019 г.
шукaй плюсы, калі будзеш трымацца, то магчыма атрымаецца вычаркаць з тваёй так званай “зоны камфорту” лудку, яна там дакладна лішняя, паўгода – не малы перыяд часу

пасля оффлайна быў перапынак паўтара або два гады, потым пачаўся покер, потым з 14-га года слоты пайшлі зноў, я яшчэ аднаручных бандытаў застаў, будучы піzdюком у сярэдзіне 90-х, а ты кажаш вычаркаць😁 гэта ўжо не рэальна…

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
maxmox, 17 жніўня 2019 г.
пасля офлайна быў перапынак паўтары ці два гады, потым пачаўся покер, потым з 14-га года слоты пайшлі зноў, я яшчэ аднарукавых бандытаў застаў, будучы піzdюком у сярэдзіне 90-х, а ты кажаш вычаркаць😁 гэта ўжо нерэальна…

ну здольны ж на якісьці прамежак часу адсунуць гэтую справу) знайдзі замену, траць больш часу на блізкіх, ну ці на тое, што сапраўды патэнцыйна можа прынесці дзеньгі, часу ж цяпер у цябе вызвалілася)) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 373
Публікацыі
32 118
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Мне вспомнился…

В. С. Высоцкі  1969

Падумаеш – з жонкай не вельмі ладна,
Падумаеш – не ў парадку з галавой,
Падумаеш – абрабавалі ў пад’ездзе, –
Скажы яшчэ дзякуй, што – жывы!

Ну што ж такога – мучае саркома,
Ну што ж такога – пачаўся запой,
Ну што ж такога – выкінулі з хаты, –

Напляваць – партнёр па покеры памёр,
Напляваць, што сняцца ўначы дамавік,
Напляваць – у “Софіі” выбілі два зубы, –

Ну і што – уснуў учора ў апілках,
Ну і што – у сківіцу ўрэзалі нагой,
Ну і што – пацягнулі на ношах, –

Так, праўда – той, хто хоча, той і можа,
Так, праўда – сам вінаваты, бог са мной,
Так, праўда, – але адно мяне турбуе:
Каму сказаць дзякуй, што – жывы!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Зона камфорту – гэта, канечне, вельмі важна для кожнага. Дома без трусаў хаджу – гэта мая зона камфорту) 

А крэдыты ўвогуле зло, што тычыцца нашай краіны, асабіста лічу, трэба набраць дзе толькі можна і х забіць, забіць, зразумела, граматна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
пасля афлайну быў перапынак паўтара ці два гады, потым пачаўся покер, потым з 14 года слоты пайшлі зноў, я яшчэ піzdюком у сярэдзіне 90-ых лавіў аднаручных бандзітаў, а ты кажаш вычаркаць😁 гэта ўжо не рэальна…

я таксама ўсё лавіў і аднаручныя і двухручныя і чатырохручныя дзе купілі ў пяць рук я нават сам часам у акуе як гулялі я сижу дапусцім у мартыхы а на аўтамаце яшчэ круцяцца ў мяне 3-5 аўтаматаў і як ні дзіўна ўсё аёрла,а зараз чыста па сваёй статыстыцы гуляю і піпец і быццам нармальна ўсё птп-птп…….

паспрабуй памяняць гульні а можа нават софт ну тыпу Novomatic або Igrosoft хоць зараз са старога многія саскочылі……..

я хз NetEnt цяпер не тое што быў гады тры таму.зараз яшчэ больш-менш гуляе Endorphina і Play’n GO,тут як бы кожнаму сваё як кажуць хто як хоча так і дрочыць асабліва саветаў не буду………

часам даводзіцца мяняць мне казіно.,калі піпец няма фарту………

ёсць мудрая прыказка-там дзе плюс добры,там і мінус непаганы)))))

а ў мяне ёсць асабістая прыказка якую прыдумаў па сутнасці сам—ніхуя плюс ніхуя атрымліваецца докуя)))))

і таму я заўсёды гуляю ў Igrosoft 10-30 бонускаў будзе x0-x5 а потым і праходзік можна дамагчыся на x200-x500 тут галоўнае чакаць і верыць у цуды)))))

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
seregelio, 17 жніўня 2019 г.
Зона камфорту – гэта, канешне, вельмі важна для кожнага. Дома без труселяў хачу/ходжу – гэта мая зона камфорту)  А крэдыты ўвогуле зло, што датычыцца нашай краіны, асобіста лічу, трэба паднабраць дзе толькі можна і х забіць, забіць, вядома, граматна.    

галоўнае каб калектары цябе не даставалі і не клалі табе на жывоц праскі і не пісалі на дзвярах і ў пад’ездах тады можна на іх забіць………

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
alexey03, 18 жніўня 2019 г.
галоўнае каб калектары цябе не даставалі і не клалі табе на жывот прас і не пісалі на дзвярах і ў пад’ездах тады можна забіць на іх………

Я ад цябе нічога іншага і не чакаў пачуць. Мысли з рэчаіснасцю разыходзяцца. Калі табе на жывот кладуць прас, выклікай пуцінскіх паліцэйскіх, ім не толькі пенсіянераў пісдзіць на мітынгах. Займуцца справай.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
seregelio, 18 жніўня 2019 г.
Я ад цябе нічога іншага і не чакаў пачуць. Мыслi з рэальнасцю разыходзяцца. Калі табе на жывоце кладуць ўтюг, выклікай пуцінскіх паліцэйскіх, усім ім не толькі пенсіянераў пісдзіць на мітынгах. Займуцца справай.

проста бандытызм ён нікуды не з’ехаў з дзевяностых ён такі быццам у афіцыйку перайшоў захоташ наркоту калі ласка, захоташ прастытутку калі ласка, захоташ у казіно калі ласка і ўсё працуе праз ментоў і практычна афіцыйна.

у Каралёве памятаю пасярэдзіне дня раскуячылі аднаго мільянера з кулямёта галавы нават не была ў мільянера відаць не падзяліўся…….

і многа падобных выпадкаў у іншых гарадах было……..

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Засталося навучыцца жыць, як напісана 

«- Гульня займае мяне моцна, – сказаў Герман, – але я не ў стане ахвяраваць неабходным у надзеі набыць лішняе»

Жыццё – як матрац, трэба перачакаць гэты зацягнуўшыся момант.  А праз нейкі час наступіць і светлая паласа ў жыцці.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 18 жніўня 2019 г.
Калі табе на жывот кладуць прас, кліч пуцінскіх паліцэйскіх, ім не толькі пенсіянераў на мітынгах пісдзіць. Займуцца справай.

Не здзіўлены. І сюды ўдалося прыцягнуць палітыку.

Мабыць у кожнага ў жыцці былі такія выпадкі, калі размеркаванага ладу жыцця настае пауза, ты траціш кожны месяц пэўную суму грошай на розныя забавы, будзь то кафэ, кіно, клубы, лудка і гэта ўходзіць у звычку, так званая зона камфорту, і вось настае момант, калі трапляеш на непрадбачаныя выдатк [...]

Тое, што ты гэта ўжо напісаў, ужо кажа пра тое, што не так усё і запушчана. Ты ж не ідзеш не крадзеш, не грабішь нікога. А ж бываюць і такія…. Дай бог табе цягавітасці і сіл. А там паглядзім, можа і іншыя інтарэсы з’явяцца. Ну а зона камфорту – тое такое. Эфемерна на самай справе. Чалавек – такая сволач, што да ўсяго прывыкае. ))) Проста патрэбны час.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
AydarKaribullin, 18 жніўня 2019 г.
Тое, што ты гэта ўжо напісаў, ужо кажа пра тое, што не так усё і запушчана. Ты ж не ідзеш, не крадзеш, не грабіш нікога. А ўвогуле ёсць і такія…. Дай бог табе вытрымкі і сіл. А там паглядзіш – можа і іншыя інтарэсы з’явяцца. Ну а зона камфорту – такое. Эфемерна на самой справе. Чалавек ён така [...]

Ад душы бро за цёплыя словы! Усе мы тут адной лудовай мазняй змазаныя. Проста падзяліўся асабістым з кам’юніці, шчыра стало лягчэй, усім усіх зямных даброт🙂

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
maxmox, 18 жніўня 2019 г.
Дзякуй, бро, за цёплыя словы! Усе мы тут адным лудо светам мазаны. Проста падзяліўся асабістым з кам’юніці, шчыра стала лягчэй, усім усіх зямных дабротаў🙂

ну ну старыя гульні пра галоўнае працягнуў зноў замінусілася,чудо)

то што ты пішаш адзін бред і адстой……..

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
alexey03, 21 жніўня 2019 г.
то, што ты пішаш адзін бред і адстой……..

Усё час забываю пра цябе. Геній літаратурнай прозы і галоўны прэтэндэнт на Пуліцэраўскую прэмію ў 25-ы ювілейны раз. 😁

ДБ.

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
AydarKaribullin, 21 жніўня 2019 г.
Усё час забываю пра цябе. Геній літаратурнай прозы і галоўны прэтэндэнт на Пулітцэраўскую прэмію ў 25-ы юбілейны раз. 😁 ДБ.

не ведаеш закон ома сядзі дома)

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Мабыць у кожнага ў жыцці былі такія выпадкі, калі памяркоўны лад жыцця раптам робіць перапынак, ты траціш кожны месяц пэўную суму грошай на розныя забавы, ці то кафэ, кіно, клубы, лудка і гэта ўходзіць у звычку, так званая зона камфорту, і вось надыходзіць момант, калі трапляеш на непрадбачаны [...]

праиграўся – вяду сябе адэкватна і не шукай вінаватых і не трэба ставіць мінусы проста так людзям быццам ад гэтага ў цябе выйгрышы пойдуць.

я разумею, што такое прайграваць сам не без гэтага, але я ж не вяду сябе так выклікаюча………

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
прайграўся – вядзі сябе адэкватна і не шукай вінаватых, і няма патрэбы проста так ставіць мінусы людзям, быццам бы ад гэтага ў цябе выйгрышы пойдуць. я разумею, што такое прайграваць, сам не без гэтага, але я ж не паводжу сябе так выклікова………

людзі не вельмі далёкія, вы робіце форум! нават абражаць вас не хочацца

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
праіграўся вяду сябе адэкватна і не шукай вінаватых і не да чаго ставіць мінусы проста так людзям быццам ад гэтага ў цябе выйгрышы пойдуць. я разумею, што такое прайграваць сам не без гэтага але я ж не вяду сябе так выклікова………

😁 февралёк, ты дзе ўбачыў, што я пра прайгрыш напісаў а???, галава ты, два вушы, спецыяльна для цябе – У МЕНЯ ЗЛАМАЛАСЯ БІБІКА, І ШМАТ-ШМАТ ГРОШАЎ Я ПАТРАЦІЎ НА ЯЕ РАМОНТ!!!

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
maxmox, 22 жніўня 2019 г.
😁 февралёк, ты дзе ўбачыў, што я пра прайгрыш напісаў а???, галава ты два вушы, спецыяльна для цябе – У МЯНЕ ЗЛАМАЛАСЯ БІБІКА, І ВЕЛЬМІ ВЕЛЬМІ ГРОШАЎ Я ПАТРАТЫЎ НА ЯЕ РАМОНТ!!!

Та што ты яму тлумачыш. Ён не разумее, што акрамя гульні ёсць мноства варыянтаў уляпіцца. У яго і бібікі-то ніколі не было. Ды і не будзе ўжо. Дурням правоў, мабыць, не даюць. 😁

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...