Калі часова вымушаны пакінуць зону камфорту
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
17 жніўня 2019 г.
ад
maxmox
|
32 Адказу
|
2,411 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мабыць у кожнага ў жыцці былі такія выпадкі, калі памяркоўнаму ладу жыцця наступае пауза, ты траціш кожны месяц пэўную суму грошай на розныя забавы – кафе, кіно, клубы, лудка і гэта ўваходзіць у звычку, так званая зона камфорту, і вось наступае момант, калі ты трапляеш на непрадбачаныя выдаткі, звязаныя з рамонтам аўто (як у маім выпадку), кватэры або не дай бог хваробай. Даводзіцца ўлазіць у крэдыты і гэта вельмі моцна выбівае з каляіны. Мне як гульцу вельмі цяжка даецца гэтая сітуацыя цяпер, бо на гульню грошай амаль няма і гэта вельмі моцна ламае. Сука, што ні скажы – лютая гэта штука – лудо ігла. І сапраўды самае страшнае для лудзіка не прайгрыш, а тое, што даводзіцца спыняць гульню, быццам паўгода не такі ўжо вялікі тэрмін, пакуль раскідаеш усе даўгі, але сам факт выхаду з зоны камфорту выклікае люты дэпрэсняк, ну а хулі вышэй жопы то не скочыш. І галоўнае, не доlбaёб, ты не заліў усе грошы ў казіно і не сядзіш нюхаеш, маўляў лудзiк няшчасны, не, прилятае адкуль не чакалі. Карацей не ведаю зусім, навошта я ўсё гэта напісаў, прамалакуцкае стан… жыzzzа
А колькі ж у цябе ў месяц на гульню ішло? Па дробязях гуляць зусім ужо не заводзіць?
па-рознаму, у сярэднім 20к, па дробязях гэта ДоА па 4,5, ніжэй ужо бессэнсоўна імха, і нават па 4,50 калі слот не гуляе, то ізі за сесію 3-5к улятаюць.
Тут самае галоўнае не даць сітуацыі цябе падціснуць, а то можна наламаць дроў, ўлезці ў яшчэ большыя даўгі і п***ц! Няма грошай – не гуляй!!!
Гэта добра, што ў цябе тормаз ёсць… Мне таксама па душы слотыNetEnt – стараюся ўлезці ў 1,5 К р… Але і пакруціць у рулетку, баккару і сік бо хочацца з дылерамі, канешне
шукай плюсы, калі будзеш трымацца, то магчыма атрымаецца вычаркаваць з тваёй так званай “зоны камфорту” лудку, яна там дакладна лішняя, паўгода не малы перыяд часу
Трэба ўсюды, дзе гуляеш на свае, самазабаніцца на паўгода, а то як знойдзе лудаманскае зацемненне, калі нельга, але ўсё роўна як зомбі дэпаеш і гуляеш.
пасля оффлайна быў перапынак паўтара або два гады, потым пачаўся покер, потым з 14-га года слоты пайшлі зноў, я яшчэ аднаручных бандытаў застаў, будучы піzdюком у сярэдзіне 90-х, а ты кажаш вычаркаць😁 гэта ўжо не рэальна…
ну здольны ж на якісьці прамежак часу адсунуць гэтую справу) знайдзі замену, траць больш часу на блізкіх, ну ці на тое, што сапраўды патэнцыйна можа прынесці дзеньгі, часу ж цяпер у цябе вызвалілася))
Мне вспомнился…
В. С. Высоцкі 1969
Падумаеш – з жонкай не вельмі ладна,
Падумаеш – не ў парадку з галавой,
Падумаеш – абрабавалі ў пад’ездзе, –
Скажы яшчэ дзякуй, што – жывы!
Ну што ж такога – мучае саркома,
Ну што ж такога – пачаўся запой,
Ну што ж такога – выкінулі з хаты, –
Напляваць – партнёр па покеры памёр,
Напляваць, што сняцца ўначы дамавік,
Напляваць – у “Софіі” выбілі два зубы, –
Ну і што – уснуў учора ў апілках,
Ну і што – у сківіцу ўрэзалі нагой,
Ну і што – пацягнулі на ношах, –
Так, праўда – той, хто хоча, той і можа,
Так, праўда – сам вінаваты, бог са мной,
Так, праўда, – але адно мяне турбуе:
Каму сказаць дзякуй, што – жывы!
Зона камфорту – гэта, канечне, вельмі важна для кожнага. Дома без трусаў хаджу – гэта мая зона камфорту)
А крэдыты ўвогуле зло, што тычыцца нашай краіны, асабіста лічу, трэба набраць дзе толькі можна і х забіць, забіць, зразумела, граматна.
я таксама ўсё лавіў і аднаручныя і двухручныя і чатырохручныя дзе купілі ў пяць рук я нават сам часам у акуе як гулялі я сижу дапусцім у мартыхы а на аўтамаце яшчэ круцяцца ў мяне 3-5 аўтаматаў і як ні дзіўна ўсё аёрла,а зараз чыста па сваёй статыстыцы гуляю і піпец і быццам нармальна ўсё птп-птп…….
паспрабуй памяняць гульні а можа нават софт ну тыпу Novomatic або Igrosoft хоць зараз са старога многія саскочылі……..
я хз NetEnt цяпер не тое што быў гады тры таму.зараз яшчэ больш-менш гуляе Endorphina і Play’n GO,тут як бы кожнаму сваё як кажуць хто як хоча так і дрочыць асабліва саветаў не буду………
часам даводзіцца мяняць мне казіно.,калі піпец няма фарту………
ёсць мудрая прыказка-там дзе плюс добры,там і мінус непаганы)))))
а ў мяне ёсць асабістая прыказка якую прыдумаў па сутнасці сам—ніхуя плюс ніхуя атрымліваецца докуя)))))
і таму я заўсёды гуляю ў Igrosoft 10-30 бонускаў будзе x0-x5 а потым і праходзік можна дамагчыся на x200-x500 тут галоўнае чакаць і верыць у цуды)))))
галоўнае каб калектары цябе не даставалі і не клалі табе на жывоц праскі і не пісалі на дзвярах і ў пад’ездах тады можна на іх забіць………
Я ад цябе нічога іншага і не чакаў пачуць. Мысли з рэчаіснасцю разыходзяцца. Калі табе на жывот кладуць прас, выклікай пуцінскіх паліцэйскіх, ім не толькі пенсіянераў пісдзіць на мітынгах. Займуцца справай.
проста бандытызм ён нікуды не з’ехаў з дзевяностых ён такі быццам у афіцыйку перайшоў захоташ наркоту калі ласка, захоташ прастытутку калі ласка, захоташ у казіно калі ласка і ўсё працуе праз ментоў і практычна афіцыйна.
у Каралёве памятаю пасярэдзіне дня раскуячылі аднаго мільянера з кулямёта галавы нават не была ў мільянера відаць не падзяліўся…….
і многа падобных выпадкаў у іншых гарадах было……..
Засталося навучыцца жыць, як напісана
«- Гульня займае мяне моцна, – сказаў Герман, – але я не ў стане ахвяраваць неабходным у надзеі набыць лішняе»
Жыццё – як матрац, трэба перачакаць гэты зацягнуўшыся момант. А праз нейкі час наступіць і светлая паласа ў жыцці.
Не здзіўлены. І сюды ўдалося прыцягнуць палітыку.
Тое, што ты гэта ўжо напісаў, ужо кажа пра тое, што не так усё і запушчана. Ты ж не ідзеш не крадзеш, не грабішь нікога. А ж бываюць і такія…. Дай бог табе цягавітасці і сіл. А там паглядзім, можа і іншыя інтарэсы з’явяцца. Ну а зона камфорту – тое такое. Эфемерна на самай справе. Чалавек – такая сволач, што да ўсяго прывыкае. ))) Проста патрэбны час.
Ад душы бро за цёплыя словы! Усе мы тут адной лудовай мазняй змазаныя. Проста падзяліўся асабістым з кам’юніці, шчыра стало лягчэй, усім усіх зямных даброт🙂
ну ну старыя гульні пра галоўнае працягнуў зноў замінусілася,чудо)
то што ты пішаш адзін бред і адстой……..
Усё час забываю пра цябе. Геній літаратурнай прозы і галоўны прэтэндэнт на Пуліцэраўскую прэмію ў 25-ы ювілейны раз. 😁
ДБ.
не ведаеш закон ома сядзі дома)
праиграўся – вяду сябе адэкватна і не шукай вінаватых і не трэба ставіць мінусы проста так людзям быццам ад гэтага ў цябе выйгрышы пойдуць.
я разумею, што такое прайграваць сам не без гэтага, але я ж не вяду сябе так выклікаюча………
людзі не вельмі далёкія, вы робіце форум! нават абражаць вас не хочацца
😁 февралёк, ты дзе ўбачыў, што я пра прайгрыш напісаў а???, галава ты, два вушы, спецыяльна для цябе – У МЕНЯ ЗЛАМАЛАСЯ БІБІКА, І ШМАТ-ШМАТ ГРОШАЎ Я ПАТРАЦІЎ НА ЯЕ РАМОНТ!!!
Та што ты яму тлумачыш. Ён не разумее, што акрамя гульні ёсць мноства варыянтаў уляпіцца. У яго і бібікі-то ніколі не было. Ды і не будзе ўжо. Дурням правоў, мабыць, не даюць. 😁