Калектары, вы хто? Не, не чуў, пазыкі WebMoney
Пагаворым пра жыццё
|
28 студзеня 2017 г.
ад
ident
|
42 Адказу
|
4,076 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а да – і суд ё б н у ю дурню знайшоў – таксама сюды скіну – можа юрысты глянуцьЬ
У сувязі з гэтым, намі 29.03.2017 года праз сістэму ГАС “Правасуддзе” было пададзена заява аб выдачы судовага загаду аб спагнанні з Вас указанай сумы доўгу.
Гэтая заява, згодна з Дамовай аб пазычцы 4074395 (credit4me.ru), была пададзена намі ў суд па месцы рэгістрацыі Вашага займадальніка (дагаворная падсуднасць).
У дадатку да гэтага ліста знаходзіцца дакумент, які пацвярджае адпраўку заявы ў Шчолкаўскі гарадскі суд Маскоўскай вобласці і дадаткаў да яе.
Далейшыя дзеянні суда і дадатковыя судовыя выдаткі, якія будуць спагнаныя з Вас:
1. Вынясенне судом вызначэння аб прыняцці справы да вытворчасці;
2. Вынясенне і накіраванне ў Аддзел судовых прыставаў Вызначэння суда аб забеспячэнні іску (арышт Вашага рухомага і нерухомага маёмасці і грашовых сродкаў, у тым ліку мужа (жонкі));
3. Разгляд заявы і выдача судом судовага загаду;
4. Спагнанне з Вас прадстаўнічых выдаткаў у памеры 10000 рублёў і выплачанай дзяржаўнай пошліны;
5. Іншыя мерапрыемствы;
p.s. Калі Вы ўсё ж хочаце пагасіць доўг без лішніх праблем і выдаткаў, адкажыце на гэты ліст – паспрабуем дамовіцца!
Рэквізіты для вяртання запазычанасці сэрвісу Credit4me.ru
Сума да вяртання: 915.25 WMZ
У прызначэнні плацяжу неабходна ўказаць: «Вяртанне па ДО 4074395. Галинский Вадим Святославович, WMID 157378698559»
1. Прамая перадача/папаўненне WMZ на Z298728318587
2. Прамая перадача/папаўненне RUB на R182084756685
3. Прамая перадача/папаўненне WMB на B263165826006
4. Прамая перадача/папаўненне WME на E300998996048
5. Прамая перадача/папаўненне WMU на U304118451698
6. Прамая перадача/папаўненне на Яндекс.Дзяеньгі № 41001197560680
7. Прамая перадача/папаўненне Qiwi 9055486270
8. Картка 5222 2405 0574 5300 Банк Аvangard exp:12/18 Атрымач ILYA SMIRNOV.
Пасля аплаты запазычанасці Ваша запазычанасць на сэрвісе Credit4me.ru будзе анулявана.
Аддзел спагнання Credit4me.ru
я так зразумеў суда і не было?
PS: Гэты сэрвіс піша з левых імэйлаў словамі калектароў 😁
я, канешне, не правы, што не аддаў у свой час тыя 200 з WMZ – але тое, што яны вырашылі прад’явіць 1600 WMZ, гэта занадта, і наша беларуская пракуратура іх проста выкінула гэтыя докі
мне спадабалася фраза вилсакома, бярыце крэдыты, а потым праходзіць 3 гады і праходзіць тэрмін даўнасці і ніхто да вас не прыедзе
Я не буду нічога – аддаваць – няхай мяне тут лічаць дурам – але па беларускіх законах не больш то ці 2 то ці 3-кратнай вартасці ад пазыкі і паперамі мной падпісанымі, а іх няма – толькі суд – буду вас форумчане маякаць як ды што
Што да хохлаў і webmoney – гэтая тэма ўвогуле роўная, але толькі не трэба нарывацца як я, бярыце калі даюць… а вось беларусам і расіянам трэба “пабрыкацца” па “законе”, хоць бы ведаць закон РБ аб Нацбанку і ГК РБ у плане прадастаўлення пазык, а таксама і РФ аб ЦБ РФ і знаць, што РФ правы калектараў вельмі моцна абмежавала, быццам бы з красавіка месяца пасля таго як умішаўся Пуцін (уточняйце самі альбо мне напішыце – дапамагу).
Пашуткаваць можна і тут : http://darkmoney.cc/yuridicheskie-voprosy-bezopasnosti-33/vopros-po-nevozvratu-kredita-vebmani-20674/
І нават не думай нічога аддаваць, будзь пацаном. 🤐 😁
А калі сурʼёзна, які суд? Куды яны там што падавалі або пададуць? Суды заваленыя іскамі ад банкаў. Суддзі пры першай магчымасці/ляпе ў паперах адсылаюць заяўнікаў ў очко да знаўцаў. Якія вэбмані?
Лістоўкі дрэнныя, якія табе шлюць, рассылаюць паходу тысячам, толькі ПІБ аўтаматычна іншы ўстаўляюць.
Браціша дзякуй, што хвалюешся. У мяне ўсё норм. Як сам ?
даўно тэму не абнаўляў – цяпер… хай пабесяіцца іграман…
Пішуць пастаянна :
Вам належыць тэрмінова вярнуць тытульныя знакі (WMZ) сэрвісу Credit4me! cr3
Да цяперашняга часу Вы не пагасілі запазычанасць перад Смірновым І.А. у поўным аб’ёме.
У сілу дзеючага грамадзянскага заканадаўства абавязацельствы павінны выконвацца належным чынам, у адпаведнасці з умовамі абавязацельства і патрабаваннямі законаў, іншых прававых актаў.
Аднабаковое адмаўленне і аднабаковае змяненне ўмоў абавязацельства не дапускаецца.
Вы, у парушэнне названых вышэй нормаў права, адмовіліся ў аднабаковым парадку ад выканання прынятых на сябе абавязацельстваў і не вярнулі Смірнову І.А. у ўмоўлены тэрмін і аб’ёме тытульныя знакі, чым груба парушылі закон.
Вы не выканалі сваіх абавязацельстваў па дагаворы пазыкі тытульных знакаў і да гэтага часу не вярнулі тытульныя знакі тыпу WMZ у аб’ёме, прадугледжаным палажэннямі Пагаднення.
Паколькі Вы ігнаравалі ўсе патрабаванні Смірнова І.А. і да гэтага часу не пагасілі доўг, у выпадку невяртання дадзенай запазычанасці ў поўным аб’ёме на яго плацежныя рэквізіты па працягу 3-х дзён, намі будзе пададзена заява ў праваахоўныя органы і пазоўная заява ў судовыя органы па Вашым месцы жыхарства аб спагнанні запазычанасці.
Пасля вынясення судом рашэння Вы будзеце абавязаны аплаціць доўг, налічаныя працэнты і пені, а таксама кампенсаваць выдаткі Смірнова І.А. па спагнанні Вашай запазычанасці, уключаючы судовыя выдаткі і кошт паслуг адвакатаў і прадстаўнікоў.
Для пагашэння самога доўгу, працэнтаў, судовых выдаткаў і далейшых расходаў, на падставе дзеючага заканадаўства, ваша маёмасць, як нерухомая, так і рухомая (уключаючы аўтатранспарт), а таксама знаходзячаяся ва ўласнасці або валоданні трэціх асоб, можа быць арыштавана, а ў далейшым – прымусова адабрана і рэалізавана з таргоў.
Для паведамлення аб Вашым намеры пагасіць запазычанасць на працягу 24-х гадзін з моманту атрымання дадзенага ліста або аб поўным пагашэнні доўгу, Вам неабходна напісаць Смірнову І.А. ([email protected]) або яго прадстаўніку па натарыяльнай даверанасці ліст, дадаўшы да яго пацверджанне аб пагашэнні запазычанасці перад Смірновым І.А.
Калі Вы страцілі доступ да Вашага WMID або па якіх-небудзь абставінах забыліся пра дадзены доўг, паведамляем Вам рэквізіты для вяртання прасрочанай запазычанасці перад Credit4me.ru:
У прызначэнні плацяжу неабходна ўказаць нумар пазыкі і Вашы ПІБ
1. Прамы пераклад/папаўненне WMZ на Z298728318587
2. Прамы пераклад/папаўненне RUB на R182084756685
3. Прамы пераклад/папаўненне WMB на B263165826006
4. Прамы пераклад/папаўненне WME на E300998996048
5. Прамы пераклад/папаўненне WMU на U304118451698
6. Прамы пераклад/папаўненне на Яндэкс.Дзеньгі № 41001197560680
7. Прамы пераклад/папаўненне Qiwi 9055486270
8. Карта 5222 2405 0574 5300 Банк Аvangard exp:12/18 Атрымальнік ILYA SMIRNOV
Я нічога вяртаць не буду , чытайце што пішуць…
усё забываў спытаць па гэтым пытанні ) відаць шаманы ўжо не катяць, пачынаюць па накатанай судом пужаць )
Я сам забыў))) дурню чэсуць другі год …
Я не разумею, як не сорамна несці бред, Дзімон, гэтаму лудаману…
Topic Starter, чым скончылася твая гісторыя? падзяліся калі ласка?