Кагнітыўны дысананс
Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно
|
18 снежня 2015 г.
ад
Ih8udream
|
8 Адказаў
|
1,076 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Яксьці ў прасторах інтэрнэту наткнуўся я на пару казіно (каля 6 гадоў таму). Крэзі Вегас і Голдфішку, здаецца, казіно як казіно на сафце Microgaming.
Але ёсць нюанс, які ўласна і пакінуў мяне ў стане кагнітыўнага дисанансу.
А менавіта – у казіно ёсць сертыфікаты eCOGRA – арганізацыі, якая кантралюе аддачу.
Яна, канечне, таксама піша, што не дае гарантый, аднак справаздачы свае вешае па правяраемых казіно кожны месяц.
Так вось справаздачы па Microgaming-скага софту
Крэзі Вегас – 94%
http://www.ecogra.org/certificates/certificate.aspx?cid=135&l=RUS
А калі паглядзець справаздачу за 2007 год, то ў Крэзі Вегаса аддача аж 98% (А лістападавай справаздачы ўвогуле няма ні ў Голдфішку, ні ў Крэзі Вегасе…)
Як так? Тут жа ўсе пішуць, што казіно з ліцэнзійным софтам не можа ўплываць на аддачу? Атрымліваецца, што можа??? Іначай як растлумачыць тое, што аддача розная на адным і тым жа софце ў розныя перыяды ў розных казіно?
Пры тым што казіно з сертыфікатам eCOGRA ўсяго некалькі штук у рунеце – астатнія проста працуюць без сертыфікацый з фактычна смеццевымі ліцэнзіямі
10000 чалавек прайгралі. 1 занёс. Вось і ўся аддача. Казіно заўсёды ў плюсе. ЗАЎСЁДЫ!
Што-то спасылка зусім не працуе на гф. Вось спасылка, здаецца, працуе http://www.ecogra.org/certificates/certificate.aspx?cid=135&l=RUS
ну яно так быццам дае)но калі б аддача 100 процентаў была б то казіно ў мінусе б працавала)а вось якраз гэтыя 2-3 працэнты і ёсць выйгрышы)у астатнім проста зліў
Мяне знаёмыя расказвалі, яны раз у паўгода едуць у Лас-Вегас ці Манако па фані. Напрыклад, у Лас-Вегасе ў казіно могуць стаяць ад двухсот да 1 тысячы слотаў і на працягу 1-2 дзён ніхто не можа выйграць – і гэта стандартная сітуацыя, а там і столы, і аўтаматы правярае незалежная камісія раз у 10 дзён
Я ж пішу. 1000000 прайграў, 1 выцягнуў. Вось і ўся аддача. У нармальных слотах альбо ты выцягнуў шмат, альбо прайграў шмат. Няма такаяго, як у нас, што слот мурыжыць і аддае ў бонусах па х10-15.
У прынцыпе, як ты кажаш, камісія незалежная, так гэта і ёсць у анлайне экогра. Толькі ты сам паглядзі, якую інфу яны выдаюць на сваім сайце.
Сэнс першага паста ў гэтай тэме быў такі, што ўзбісала чытаць пра ліцэнзійныя казіно, якія ніяк не падкручваюць і гэтак далей. Аказваецца, што не толькі неліцэнзаваныя казіно нібыта штосьці падкручваюць.
Хацелася б, канешне, пачуць па гэтым болей інфы, бо амаль усе форумчане крычаць, што ліцуха, маці яе, так і ніхто мяне не кінее і не падкруціць!!!
Усё кинeт і ўсё падкруцяць нават плэйтэк, бо ёсць мінімальны план заробку ў месяц або квартал – па карпаратыўных правілах любой заходняй або цяпер СНД кампаніі прыбытак павінен складаць мінімум 5 працэнтаў плюс ад папярэдняга прыбытку, інакш праект або прададуць, або зачыняць. Так што калі ўзяць казяву, ёсць два выхады: або прыцягваць больш людзей для гульні, або даваць менш выйграваць ужо зарэгістраваным гульцам. У выпадку плэйтэка ўсе казявы, якія маюць гэты праграмны прадукт, сідзяць на франшызе, і калі б не было павелічэння прыбытку, гаспадары платформы плэйтэк проста б зачыніліся, бо ніхто б не купляў іх франшызу. Вось выснова – спакойна падкруцяць на галоўным сэрвэры, бо выхаду няма, а грошы сапраўды велізарныя – трэба зарабляць.