JVSPIN казіно падробілі вынік гульні
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
14 студзеня 2023 г.
ад
oleg1412
|
34 Адказу
|
1,707 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта супер ашуканскае казіно. проста перапісалі гісторыю гульні на патрэбны для іх вынік. Яны ці не думаюць што людзі цяпер захоўваюць перапіску. Паглядзіце маю скаргу і падумайце пра гэтых людзей
Скарга
пытанне–Каламба ці JVspin гэта падрабілі?
Але гісторыя–п..ц,в тэлеграм-каналах пашарылі сярод стрымераў
Думаю, гэта сумеснае вытворчасць. Думка пра стрымераў добрая, але я іх не гляджу. Дзе іх хоць шукаць?
Не на таго яны нарваліся па ходу справы)) Давай, Олег, разнесі гэтую шарагу і выведзі іх на чыстую ваду!
Афгемблер, напрыклад.
А ты праз каго зарэгістраваны на казіно ўвогуле
так, сам рэгістраваўся. я пакуль лісты па кантралюючым канторам расьсылаю
Усім дабра. адправіў скаргі вытворцу, www.mga.org.mt і таксама разаслаў па ютуб-каналам стрымераў(апошнія неахвотна ідуць на кантакт). ёсць думкі куды яшчэ чыркнуць на гэтых садомітаў
прыйшоў адказ ад Адміністрацыі падтрымкі гульцоў MGA.
на праверку сайта казіно JVSpin
Паважаны Oleg1412,
Нумар білета. БПФ-THMQP-953.
вэб-сайт, на які вы спасылаецеся, здаецца, не ліцэнзаваны Упраўленнем па азартных гульнях Мальты, і ў выніку нашых праверак мы не здолелі вызначыць юрысдыкцыю ліцэнзіравання і, такім чынам, не змаглі перанакіраваць вас у адпаведны рэгулюючы орган.
Калі ласка, кіруйцеся адпаведна.
З павагай,
W mga.org.mt
Пля так парзіцца з-за 90к руб…. Не 90к баксаў жа… Смех, нават калі выплатзяць у блэк-лісты, яшчэ і з фэйк-ліцэнзіяй
Знайшоў цікавую артыкулку
цытатa –
“Махлярскі аператар 1xBet і 1xBit 1XCorp NV быў прызнаны банкрутам 6 мая 2022 года апеляцыйным судом Кюрасаа!
Як працуе афёра 1xBet?
Пасля таго, як вы выйгралі большыя сумы, яны заблакуюць ваш рахунак, заяўляючы, што вы стварылі некалькі акаўнтаў. Яны папросяць даслаць дакументы KYC, а потым будуць працягваць прыводзіць вам адгаворкі…….”
працяг чытайце ў аўтара
У артыкуле, якую вы прывялі (англ), ідзе спасылка як на крыніцу на артыкул на лсб_орг, у якой увогуле няма нічога пра 1xBet. Якаясь кацовасія. Вада ваду разводзіць.
Роўна як і нічога ўвогуле няма пра 1XCorp.
Спрачацца не буду. Але сёння дакопаю да арбітражу ў Кюрасаа і пагляджу справы аб банкруцтве. Можа і не «вада», як Вы выказаліся.
Вось артыкул з мясцовага СМІ Кюрасао
1XCorp рэальна ў задніцы і гуляць там можна толькі на свой страх і рызыку. Чым я і ўпэўніўся. А родам-то яна з нашых))) Расійскіх
Артыкул у СМІ
Прывітанне, не маглі б вы растлумачыць гэтую сітуацыю , а таксама пытанне, якое датычыцца ліцэнзавання JVSpin?
Пасля таго як гэтае казіно нахабна перадало вынік маёй гульні я пачаў капацца пра гэтую шарагу ў інтэрнэце. Спачатку зрабіў запыт у KALAMBA – адтуль цішыня, і о цуд праз дзень гісторыя маёй гульні не грузіцца, а грузіцца пераробленая гульня. Пасля я пішу ў Malta Gaming Authority запыты па JVSpin і KALAMBA па казіно прыходзіць адказ, што ў іх няма і не было ліцэнзій. Па Каламбе мой тікет яшчэ ў працы. Пасля пачаў капацца ў Кюрасаа – учора наша артыкул (спасылка вышэй), што 1Х банкрут, сёння ўжо ў мясцовых СМІ знайшоў артыкул ад 28 лістапада, што 1Х рэальна ў попцы. Зрабіў ім запыт, яны далі мне адрас генпракуратуры Кюрасаа куды я таксама зрабіў запыт з праўфамі і з просьбай даць афіцыйны адказ і таксама запыт пра магчымасць падачы іску на гэтую контору.
Гэта тое, што я зрабіў
па 1хбет судовая практыка РФ даволі станоўчая. у адрозненне, напрыклад, ад жыхароў краін Еўропы да 1хбет. пытанне як прывязаць JVSpin да 1хbet/ Увогуле не веру ў гэтыя ліцэнзіі Кюрасао, Мальты і іншых – усё гэта прафанацыя !. усе твае запыты будуць роўныя нулю.
JVSpin такая ж іх дачка як і 1Xslot
я з табой згодзен. Але дакажы мне гэта. па 1хбету я глядзеў судовую практыку і яна станоўчая. і нават калі яна банкрут гэта не азначае што гульцы не атрымаюць свае грошы. дакладней 99% атрымаюць .
практыкі ў прававым полі па 1хслот і JVSpin нічога няма і не будзе гэта проста мыльныя бурбалкі. хоць я гуляю ў 1хслот і выводзяць без праблем.
Так, я таксама ў 1Xslot гуляў да 2023 года. Але апошнім часам заўважыў, што гульні часта віснуць або выкідвае, калі круціш доўга. Бывалі пару раз спрэчкі з падтрымкай па гульнях, але гэта такі пшык. А апошняя історія з Jvspin, пра якую я пішу, зусім адбіла жаданне мець справу з гэтымі канторкамі. І так, паважаны, у мяне няма ні жадання, ні імкнення камусьці нешта даказваць. Кожны павінен сам для сябе зрабіць высновы з майго прыгоды.
многія і зробяць выснову, што гулец рэальна неабаронены нічым, калі толькі за кошт водгукаў казіно гэта сыдзе ў небытцё
Адказ казіно мяне проста парадаваў. Выдалілі, падрабілі і ўсё ў іх у парадку. Гэта значыць пры любым вашым выйгрышы яны адкажуць прабач, гэта памылка інтэрфейсу і грошай ты не атрымаеш. Як вам решенте
Чакаем афіцыйны адказ правайдэра. У скарзе таксама адпісаўся
Дзе-небудзь год таму ў адным ліцэнзійным украінскім казіно, чалавек зірваў выйгрыш у слоте на 10КК. І з боку казіно была падобная “песня”, чалавек прывёў аргументы, а яму саппорт пасля доўгага “тормазення і вады” заявіў, маўляў у вас у гісторыі няма такога выйгрышу…) І, па-мойму, ён так і не даказаў нічога. Таму хочаце сумленнай гульні – заходзьце ў нармальнае казіно, якое цэніць сваю рэпутацыю!